ruru pisze:suuuper a ja go sobie jutro zobaczę w lecznicy pewnie jest golutki
jak to powiedziałam męzowi, że jeto goły to się zdziwił - kot bez sierści będzie, ale przyjął to ze spokojem.
Proszę powiedzieć czy można go zaszczpić w czwartek. Dziś biorę się za robienie papek tylko nie wiem jakie mięsko najlepiej tam zmielić. Moja wciąga kazdy rodzaj.
Ale powiedzcie, kogo mogę ogłosić zamiast Napoleonka. Bo Jego ogłoszenia są wciąż ważne, a na allegro i w gratce wypromowane na pierwszą stronę. Szkoda żeby sie zmarnowały.
atla, weryfikuje informacje o Paris i Hiltonie do ogłoszenia. Czy Paris widzi? Kojarzę, ze ruru pisała, że widzi bo bawi się sznureczkiem. To sa zrosty po kocim katarze, tak? I ile one moga miec, ok roku? wysterylizowane?
próbuję doszukać jakieś info o parce, ale póki co niewiele wiem. bez szukania wiem, że Paris widzi. oczy są po kk w zrostach. zdaje się, że oba kociaki ciachnięte - Paris miała chyba szew po sterylce. ale nie mam pojęcia w jakim są wieku. młode napewno...
Tatianko a kontakt z domkiem Napoleona to masz Ty? Kurcze, fajnie by było przeczytać co i jak u niego. Czy te oczki będę operowane, tzn oczyszczane i zaszywane oczodoły, wiesz coś więcej