MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:Haker1 pisze:Fasolko kolacja była.
I jak się czuje Florka.
Pysia
![]()
![]()
![]()
Norka. Ta od Mru.
![]()
![]()
![]()
![]()
U nas jest Florka. Fasolka zdezorientowana
Wszystko ok.
Pysia pytala.
Potem ja pytalam, jak sie czuje Florka.
Nornica
Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:Haker1 pisze:Fasolko kolacja była.
I jak się czuje Florka.
Pysia
![]()
![]()
![]()
Norka. Ta od Mru.
![]()
![]()
![]()
![]()
U nas jest Florka. Fasolka zdezorientowana

MalgWroclaw pisze:Dzisiaj Pralcia była w gabinecie na kroplówce. Biedna Pralcia, duża wyciągnęła ją już przed ósmą. Okropnie się wystraszyłam, bo myślałam, że chodzi o mnie - duża najpierw uruchomiła kontenerek, który stoi w pokoju, w którym sobie spałam, to uciekłam. A duża za mną - szukała Pralci, a ja się schowałam tam, gdzie Pralcia. Duża mnie ominęła i zabrała Pralcię, Pralcia płakała, ale co miała zrobić![]()
![]()
![]()
Fasolka szukająca świętego spokoju
kotx2 pisze:MalgWroclaw pisze:Dzisiaj Pralcia była w gabinecie na kroplówce. Biedna Pralcia, duża wyciągnęła ją już przed ósmą. Okropnie się wystraszyłam, bo myślałam, że chodzi o mnie - duża najpierw uruchomiła kontenerek, który stoi w pokoju, w którym sobie spałam, to uciekłam. A duża za mną - szukała Pralci, a ja się schowałam tam, gdzie Pralcia. Duża mnie ominęła i zabrała Pralcię, Pralcia płakała, ale co miała zrobić![]()
![]()
![]()
Fasolka szukająca świętego spokoju
biedna pralciaja już mam szwy zdjęte,Duża obejrzała mój brzuszek i w oczach miała łzy z powodu mojej duzej blizny,i jeszcze oczko mi zachorowalo
dostaję kropelki,teraz uciekam na szafę,zeby mnie duża nie widziała,bo pewnie czas na krople ble
![]()
zuzia
MaryLux pisze:Biedna Pralcia
I kto ją na dokładkę tak goopio nazwał?
Inka
PS Sasolecko, zapytaj Dużą, kiedy weźmie od nas Renala dla Was. Trzeba go zjeść koniecznie za niedługo, bo mu się termin ważności kończy
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Biedna Pralcia
I kto ją na dokładkę tak goopio nazwał?
Inka
PS Sasolecko, zapytaj Dużą, kiedy weźmie od nas Renala dla Was. Trzeba go zjeść koniecznie za niedługo, bo mu się termin ważności kończy
Wcale nie goopio, to jest normalne imię. Siostry mają na imiona Frania i Pralka - w rozszerzeniu Franiś/Flanel i Praliś/Pralisiek/Pralcia![]()
Pralcia biedna, ale już lepiej się czuje.
Duża umyła dziś balkon, ale nie chce nam się tam wychodzić, bo na sąsiednim balkonie jest impreza![]()
Fasolka
We Wrocławiu nie ma pojęcia "cisza nocna", sprawdzałam. Istnieje pojęcie zakłócania spokoju. A moi sąsiedzi siedzą na balkonie i rzucają słownym mięsem, bo impreza jest w toku. Zaraz oszaleję.

MaryLux pisze:Zaczynam podejrzewać, że jesteś muzykoterapeutką, rytmiczanką czy czymś w podobnym guście![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Zaczynam podejrzewać, że jesteś muzykoterapeutką, rytmiczanką czy czymś w podobnym guście![]()
![]()
Nie, niestety. Jak się spotkamy, to może powiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości