Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 18:55 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Ano, czekamy na wieści, pewnie telefony sie urywają i gospodyni zajęta :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 10, 2011 19:00 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

jasdor pisze:Ano, czekamy na wieści, pewnie telefony sie urywają i gospodyni zajęta :ok:

W takim razie i ja potrzymam za to kciuki :D :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 10, 2011 19:50 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: no to ja też :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw mar 10, 2011 19:52 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

jasdor pisze:Ano, czekamy na wieści, pewnie telefony sie urywają i gospodyni zajęta :ok:

Gospodyni zajęta, bo wolne chwile wykorzystuje na robienie ogłoszeń Balbince :?

Telefon dalej milczy, e-mail też :evil:

Wyszukuję jakieś portale i próbuję jeszcze ogłaszać Balbi, bo zupełnie nie rozumiem tej ciszy :cry:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt mar 11, 2011 14:18 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Cudna koteńka, za domek dla niej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt mar 11, 2011 14:22 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

zuzia96 pisze:

Gospodyni zajęta, bo wolne chwile wykorzystuje na robienie ogłoszeń Balbince :?

Telefon dalej milczy, e-mail też :evil:

Wyszukuję jakieś portale i próbuję jeszcze ogłaszać Balbi, bo zupełnie nie rozumiem tej ciszy :cry:

Wejdź na mój wątek ogł tam jest dużo linków :ok:
Ostatnio edytowano Pt mar 11, 2011 15:01 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pt mar 11, 2011 14:55 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

bubor pisze:
Amika6 pisze:
Obrazek

Piękne zdjęcie :P :1luvu:

Kota najpiękniejsza!

Proszę o więcej, np. na wypasionym drapaku :kotek:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Pt mar 11, 2011 22:11 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Balbinka wypatruje domku...
Obrazek Obrazek
no i gdzie ten mój dom?
Obrazek
anna_s pisze:Proszę o więcej, np. na wypasionym drapaku :kotek:

Aniu, jutro postaram się poszukać jeszcze jakieś fotki "drapakowe" :lol:

Dalej cisza :cry:
Wczoraj się zawzięłam i porobiłam dodatkowe ogłoszenia z nowym tekstem i ostatnimi fotami :P Również CatAngel czyli :kotek: :aniolek: zrobiła Balbi nowe ogłoszenia na 40 portalach :love: :love: Gosiu, dziękuję Ci za wszystko :!: :!:

Ja wiem, że nie kazdy kot znajduje dom natychmiast albo w miarę szybko, że czasem trzeba dłużej poczekać, ale najbardziej martwi mnie to, że przez te pół roku ogłaszania nikt nawet o Balbinkę nie zapytał :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt mar 11, 2011 22:37 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

zadzwoni lub napisze ten własciwy domek.Ma być jeden telefon ale ze strzałem w 10 :lol:
Ogłaszałam przez rok jednego kota Justysia Agneski i poszedł do DS z ...moim tymczasem. Domek wybrał 2 rózne ogłoszenia. Czasem dziwnie los się plecie.Ale dobrze się skończy. :ok:
Szalony Kot tez dał linki do ogłoszeń. Gdzieś wrzucił watek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 11, 2011 22:47 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

zuzia96 pisze:Balbinka wypatruje domku...
Obrazek Obrazek
no i gdzie ten mój dom?
Obrazek
anna_s pisze:Proszę o więcej, np. na wypasionym drapaku :kotek:

Aniu, jutro postaram się poszukać jeszcze jakieś fotki "drapakowe" :lol:

Dalej cisza :cry:
Wczoraj się zawzięłam i porobiłam dodatkowe ogłoszenia z nowym tekstem i ostatnimi fotami :P Również CatAngel czyli :kotek: :aniolek: zrobiła Balbi nowe ogłoszenia na 40 portalach :love: :love: Gosiu, dziękuję Ci za wszystko :!: :!:

Ja wiem, że nie kazdy kot znajduje dom natychmiast albo w miarę szybko, że czasem trzeba dłużej poczekać, ale najbardziej martwi mnie to, że przez te pół roku ogłaszania nikt nawet o Balbinkę nie zapytał :(

Sama od siebie zrobiłam, zapomniałaś dopisać :mrgreen:

CatAngel

Post » Pt mar 11, 2011 22:51 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

Balbi to musi jakoś telepatycznie te domki odwodzic od dzwonienia :mrgreen: . Zdjęcia są przeprzeprześliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob mar 12, 2011 17:04 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

Wracamy na pierwszą :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob mar 12, 2011 17:18 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

anna_s pisze:Kota najpiękniejsza!

Proszę o więcej, np. na wypasionym drapaku :kotek:

Ja też, ja też, ja też proszę :dance: :dance: :dance:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob mar 12, 2011 18:59 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

co słychac u Balbinki?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 12, 2011 22:33 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

Balbinka chyba myśli, że to już jest jej dom, najwyraźniej nigdzie się nie wybiera :wink: i najwyraźniej macza swoje pazurki w tym, aby tych telefonów nie było :twisted: Apetyt ma niesamowity, wyjada kotom z misek, muszę pilnować, bo flegmatyk Maksiu umarłby z głodu przy niej :mrgreen: Ona szybciutko wsunie swoją porcję i biegiem do miski Maksa, bezczelnie go odsuwa, a pierdółka nawet nie wiem jak to się pisze, chyba nie strzeliłam ortografa :oops: Maksiu odsuwać się daje i bezradny patrzy, jak jego porcja znika. Lilutek to chociaż prychnie :D a ten nic.
Balbi jest dużą, dorodną kotką, a na wolności wydawała się taka drobniutka :roll: ale cóż... na takim wikcie :ryk:

Drapak jest nadal oblegany, z czego się oczywiście bardzo cieszę i odszczekuję to co mówiłam, że już im nic nie kupię, bo niczego co im kupię nie używają. Drapak używają :!:

Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Alusia w tym tłumie to tylko gościnnie, bo jak wiadomo Alusia z kotami się nie zadaje, Alusia najchętniej sobie drapie, jak reszta kociarni chrapie po kątach :lol:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]