Super że jedzonko zamówione będę czekała na kuriera Ja też mam pare fotek ale ciut gorszej jakości bo cykane fonem Ale fotki pokazują jak AnCymonek kocha się z Dzidkiem i jakie to kumple kocie są No i oczywiście Kajtuś który woli solo zabawy i spanie też w pojedynkę Udalo też mi się cyknąć fotkę w trakcie posiłku sierściuchów Cała trójca razem: Biało-rudy Biało-czarny Rudy Prawda że cudowne przystojniaki futrzaki I jeszcze fotka Dzidka i Cynka z serii: Wyginam Śmiało Ciało
O matko, sziba, fotka przytulonego Cynamonka i Dzidka cudna A fotko trójcy przy korytku powalająca Pozostałe też oczywiście cudne, ale te dwie dla mnie the best
Tak zdjęcie wyszło bo z jedzeniem jest różnie AnCymon chyba zaczął głodówkę bo bardzo mało je od niedzieli Znikome ilości mokrego i parę kęsów suchego może się przestraszył że za dużo jadł i ja zbankrutuję A tak już zupełnie serio to jutro chyba wypad do weta zrobię bo nie bardzo mi się to podoba może coś mu dolega trzeba zbadać
Oki nie ma sprawy dzwonił do mnie facet ze sklepu z jadełkiem i mówi ze jutro będzie kompletował zamówienie i na czwartek umówił sie na odbiór paczki Kurcze koty są o wiele bardziej skomplikowane niż psy Jeżeli nic nie zje na kolację to jutro robie wypad do wetki a może panikuję nie wiem wole się upewnić