Świetny pomysł, bardzosie nam podobaHaker i Pysia
Kochane kobietki wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet
Haker
Moderator: Estraven
Świetny pomysł, bardzosie nam podoba
Haker1 pisze:Za ćwiczenia na ... wecieŚwietny pomysł, bardzosie nam podoba
Haker i Pysia
Kochane kobietki wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet![]()
Haker
wszystkim babom babeczkom, kobietom, kobietkom, tym kocim tez 
Haker1 pisze:Za ćwiczenia na ... wecieŚwietny pomysł, bardzosie nam podoba
Haker i Pysia
Haker
Haker1 pisze:Tak , zgłoszenia wetów do ćwiczeń.
Jak się tak zastanowiliśmy, to my mam b. fajne wetki.
Javci tyle razy pomogły i kuły ja tylko jak była potrzeba.
Chyba nie mam kogo zgłaszać.
Może jednak lepiej na poduszce poćwiczyć?
Tylko skąd wziąć żyły.
Pysia i Haker
kotx2 pisze:Duża zabrała mnie dzis do tej innej dużej,która ma na imię vet.I ta vet strasznie mnie wyściskała,wygłaskała i powiedziała,ze strasznie sie o mnie martwiła,bo przy sterylce i przepuklince była jeszcze jedna rzecz,którą trzeba było naprawić-pęcherzyk moczowy nie na swoim miejscu,poplatany z jelitkami czy jakos tak,tyle zrozumiałam,teraz już wszystko mam na swoim miejscu ale szwy będę miec do piatku.Znalazłam w domku fajne ciepłe miejsce na rurkach z ogrzewania,Duża połozyła mi na tych rurkach miękką podusię i czuję sie jak w raju,za to jej pomruczę.Pozdrawiam Was wszystkich .Zuzia.
MalgWroclaw pisze:kotx2 pisze:Duża zabrała mnie dzis do tej innej dużej,która ma na imię vet.I ta vet strasznie mnie wyściskała,wygłaskała i powiedziała,ze strasznie sie o mnie martwiła,bo przy sterylce i przepuklince była jeszcze jedna rzecz,którą trzeba było naprawić-pęcherzyk moczowy nie na swoim miejscu,poplatany z jelitkami czy jakos tak,tyle zrozumiałam,teraz już wszystko mam na swoim miejscu ale szwy będę miec do piatku.Znalazłam w domku fajne ciepłe miejsce na rurkach z ogrzewania,Duża połozyła mi na tych rurkach miękką podusię i czuję sie jak w raju,za to jej pomruczę.Pozdrawiam Was wszystkich .Zuzia.
Ojej, Zuziu! Ale Ty biedna jesteś. To znaczy, że już wszystko w środku Zuzi naprawili? Fasolka zmartwiona
MaryLux pisze:MiaudobryTo ja zgłoszę naszego weta. Kiedyś on chciał, żeby się Duża nauczyła nas kujać i powiedział, że ona może na nim ćwiczyć. To jak sam pozwala, to poćwiczmy na nim!
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], joanjoan, Silverblue i 9 gości