Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 10:00 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

ASK@ pisze:Kazdy ma swoje sposoby wypracowane , w które wierzy. A wiara jak wiadomo :wink: cuda czyni.

Zgodzę się w 1000% :mrgreen:

zuzia96 pisze:Dlatego dziękuję Ci bardzo CatAngel, że jesteś :love: i widzę, ile masz roboty, co znaczy, że ktoś taki jest bardzo potrzebny :P

Dlatego tym bardziej się cieszę, że ktoś chce ogłoszenia, bo i JA pomagam znaleźć domki (choć czasami kot musi poczekać, a innym razem za dwa dni, tydzień znajdzie już dom) i KTOŚ może pomóc mi aby mogła wykarmić te moje podwórkowe głodomory :D Większa ilość kotów które ogłaszam właśnie szybko znajdują domy. Dlatego dziwi mnie że o Balbinkę nikt nie pyta 8O widocznie jakiś superaśny domek na nią musi czekać :mrgreen: 8) , ale tak jak już kiedyś pisałam i zawsze będę to powtarzać DOBRE ZDJECIE TO PODSTAWA no i czasami tekst :) :ok:

Edit: Dopisek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 06, 2011 10:35 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

W przypadku mojej Pipi zdjęcia były z komórki, ale dość ładne, kot fotogeniczny :mrgreen: Postanowiłam ująć tekstem i udało się w 100%
Koty - domy to mnóstwo ciężkiej pracy. W tym przypadku praca zespołowy (ktoś się zajmuje, karmi, ktoś zbiera kasę-bazarki, ktoś ogłasza-CatAngel :mrgreen:) i praca daje efekty przy dużej ilości ogonków :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie mar 06, 2011 11:30 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

co do fot to mam mieszane uczucia. Do domów szły koty z moich ogłoszeń ,które ich nie miały.Z róznych względów.I o dziwo nie czekały długo. Po prostu jest tez kwestią szczęścia kto trafi na własciwe ogłoszenie. Nie widomo co ujmie czytacza w tekscie czy lichej fotce. Ktoś patrzy sercem bardziej niż inni.
Balbinka ma gdzieś dom i tylko musza sie zejść.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 06, 2011 13:19 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

ASK@ pisze:co do fot to mam mieszane uczucia. Do domów szły koty z moich ogłoszeń ,które ich nie miały.Z róznych względów.I o dziwo nie czekały długo. Po prostu jest tez kwestią szczęścia kto trafi na własciwe ogłoszenie. Nie widomo co ujmie czytacza w tekscie czy lichej fotce. Ktoś patrzy sercem bardziej niż inni.
Balbinka ma gdzieś dom i tylko musza sie zejść.

Bo Asiu u Ciebie akurat miał przewagę tekst 8) :1luvu:
U innych zaś zdjęcia :)

CatAngel

Post » Nie mar 06, 2011 19:26 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Szejbal pisze:Wyczaiłam Was :mrgreen: Zuzia - nie znasz czasem "matinestki"? Ona się pasjonuje fotografią...

Ja znam Mati, poznać was? 8)

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Nie mar 06, 2011 20:31 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Dzisiejsze fotki Balbi :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie mar 06, 2011 20:38 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

3,4,5,6 - bardzo mi sie podobają. Balbinka to śliczna kicia, tylko jakoś tak jej szczęścia brakuje :ok: :ok: :ok: :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie mar 06, 2011 23:26 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Przepiękna :1luvu: :1luvu: :1luvu: 4,5,6,7 :mrgreen:

CatAngel

Post » Pon mar 07, 2011 7:10 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

5,6,7 :1luvu:
Foty tylko do ogłoszenia dawać.Sa sliczne.A ta zamyslona mina w kwiatkach :1luvu: .Fajny tekst i ruszaj.
Mocno trzymam kciuki :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 07, 2011 11:00 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Zuziu, pozwoliłam sobie bez pytania o pozwolenie, pogmerać przy zdjęciach Balbinki :wink:

Niektóre portale ogłoszeniowe mocno ograniczają wielkość wstawianych zdjęć, albo same pomniejszają fotki wg własnych ograniczeń bez możliwości otwarcia większego w nowym oknie.
Dlatego pomyślałam, że warto jest trochę przystrzyc tło, by Balbinka była bardziej widoczna. Potem przerobiłam wszystkie na jednakowy rozmiar i umieściłam na swoim Fotosiku. Jeśli Ci się podobają, to można ściągać z tamtąd bez ograniczeń .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Te mają wielkość 400x300, ale mam też jeszcze mniejsze (3 wersje) i muszę przyznać, że jakość tych mniejszych jest dużo lepsza, bo szumy są mniej widoczne.

Jeśli chcesz mogę je też umieścić w swoich albumach na Fotosiku albo wysłać Ci na skrzynkę.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 07, 2011 11:37 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Amiko :aniolek: dobrze, że pogmerałaś :love:

bo ja nie umiem nic zrobić przy fotkach :oops:
Jakbyś mogła wysłać mi na maila, to będę szczęśliwa :D bo dzisiaj wieczorem mam zamiar odnawiać Balbince ogłoszenie na rzeszowiaku z nowym tekstem i nowymi fotami.
A znając moje uzdolnienie w kierunku fotografii, pewnie nie będę umiała pobrać zdjęć z Twojego Fotosika :|
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon mar 07, 2011 11:52 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Zuziu z "mojego" Fotosika pobiera się tak samo :D , bo to ten sam Fotosik, tylko wykupiłam sobie abonament i raz, że mam dostępną większą pojemność to i nie muszę obawiać się, że nagle moje zdjęcia znikną.

To link do najmniejszych fotek
http://amika6.fotosik.pl/albumy/820345.html. Tylko poprzez niego można wejść do albumu ze zdjęciami, bo zaznaczyłam go jako prywatny.

Zaraz wyślę Ci zdjęcia we wszystkich wariantach, które przygotowałam.

Zuziu i mała podpowiedź na przeszłość. W słoneczny dzień staraj się nie robić zdjęć na tle okna. Pod światło źle wychodzą.
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 07, 2011 16:45 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Amika6 pisze:
Obrazek

Piękne zdjęcie :P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon mar 07, 2011 20:07 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

dobre do ogłoszenia jako pierwsze z tytułem "wyglądam,czekam,tęsknię..."
Obrazek

ASK@

Post » Czw mar 10, 2011 18:51 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Puk ... puk ... wpadłam z wizytą :D
Co tu taka cisza od kilku dni 8)
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]