ula-misia pisze:Witaj Cioteczko i Wszystkie Pućkowe kotecki! Miłego dzionka-Miłeczka![]()
witaj milo Uleczko i Miłeczko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Witaj Cioteczko i Wszystkie Pućkowe kotecki! Miłego dzionka-Miłeczka![]()
tamiss pisze:Wszystkim życzymy: MIŁEJ NIEDZIELI
agnieszka1565 pisze:hej kotecki i Dużau nas śliczna pogoda, a my nadal w domku siedzimy
KaleidoStar pisze:Dzień dobry ze słonecznego Trójmiasta.... Chociaż w momencie, jak to napisałam, jakaś wielka, ciemna chmura zasłoniła cale niebo
Tak się wczoraj zajęłam obrabianiem zdjeć, że zapomnialam o piciu, ledwo jednego drinka dokończylam
trawa11 pisze:
wzielam wczoraj przykład z Ciebie![]()
dwie setki rumu wypiłam
Ciepła pisze:trawa11 pisze:
dwie setki rumu wypiłam
loj to zaszalalas widze![]()
![]()
Danusia chyba zaprosilas Kube do siebie,bo dzis wysprzatal auto i jedzie na Opole haha![]()
KaleidoStar pisze:Od razu mi się przypomina rozważanie, czy lepszy alzheimer czy parkinson (lepiej połowe rozlać czy zapomnieć wypić). Ja to w domu typowy alzheimer. Stoi sobie gdzieś ten napój..stoi.. i jak idę spac, to nadle mi się przypomina, że mialam się napić
Ciepła pisze:trawa11 pisze:
dwie setki rumu wypiłam
![]()
Danusia chyba zaprosilas Kube do siebie,bo dzis wysprzatal auto i jedzie na Opole haha![]()
KaleidoStar pisze:Ciepła pisze:trawa11 pisze:
dwie setki rumu wypiłam
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 40 gości