Jaskół-Nieśmiałek, Antoś, Kedi-szukamy domków!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 02, 2011 18:04 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

nie Kasiu, normalnie Twoja umowa, nie ze schroniskiem :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 02, 2011 18:04 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

I wogóle - ile Sami ma lat? Ja nie mogę znaleźć informacji w wątku, nie ma wpisu w książeczce, wet powiedział, że przy startych zębach trudno to określić. A kot wygląda pięknie, sierść lśniąca, postura niczego sobie :roll: Ile mam powiedzieć?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro mar 02, 2011 18:06 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

magdaradek pisze:hehe

to jeszcze Jaskół i Antoś do wydania?

I najprawdopodobniej Kedi :( Ale to muszę z Kocią Doliną najpierw uzgodnić, bo od nich go brałam.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro mar 02, 2011 18:06 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

nie mam pojęcia niestety :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 02, 2011 18:16 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

no kurczę taż on nie senior - tak około 5 lat?
Zęby to złuda - Morf ma piękne a stary jest.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro mar 02, 2011 20:42 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

Witam dziewczynki :D
Inusia została Furią 8) idealnie pasuje do niej imię czyli do jej zachowania :mrgreen: furiatka jakiej świat nie widział :mrgreen:
Byłam z nią u weta zapakowałam w koc w transporterek w auto i dwie ulice w drogę :D
Inusia Furia dostała zastrzyk na swędzenie uszek bo bidula męczy się z tym drapankiem, wet zajrzał w uszka opitolił mnie że od grzebania w uszach zrobiły się ranki i nadżerka, niunia ma grzybka dostałam dla niej Orungal ćwiartka kapsułki dziś i jutro a potem co drugi dzień.
W sobotę mam się z nią pokazać na zastrzyk na drapanko, żeby nie grzebała i nie drapała, dziś przy drapaniu aż biedna płakała, nie mogłam na to patrzeć dlatego wylądowałyśmy u weta.
Zaczęła ładnie już jeść, wcina aż miło patrzeć, kupiłam jej saszetki u weta, bardzo jej zasmakowały w tym przemyciłam ćwiartkę kapsułki.

Co do Samiego, bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
oby domek pokochał kota tak mocno jak na to zasługuje a zasługuje na to jak nikt inny :1luvu:
Niemal założyć się jestem gotów,
bo wątpliwości moich to nie budzi,
że gdzie jest dom szczęśliwych kotów,
tam jest i dom szczęśliwych ludzi.

MonikaS73

Od: Nie lut 27, 2011 16:45

Post » Śro mar 02, 2011 21:28 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

Coś te koty do Łodzi ciągnie :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro mar 02, 2011 21:33 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

Jednym słowem wracają na swoje miejsca :mrgreen:

MonikaS73

Post » Czw mar 03, 2011 8:58 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

o rany, Samiemu się poszczęściło!!! Jak dobrze! :ok: za aklimatyzację i czekamy na wieści!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw mar 03, 2011 10:47 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

MonikaS73 pisze:Witam dziewczynki :D
Inusia została Furią 8) idealnie pasuje do niej imię czyli do jej zachowania :mrgreen: furiatka jakiej świat nie widział :mrgreen:
Byłam z nią u weta zapakowałam w koc w transporterek w auto i dwie ulice w drogę :D
Inusia Furia dostała zastrzyk na swędzenie uszek bo bidula męczy się z tym drapankiem, wet zajrzał w uszka opitolił mnie że od grzebania w uszach zrobiły się ranki i nadżerka, niunia ma grzybka dostałam dla niej Orungal ćwiartka kapsułki dziś i jutro a potem co drugi dzień.
W sobotę mam się z nią pokazać na zastrzyk na drapanko, żeby nie grzebała i nie drapała, dziś przy drapaniu aż biedna płakała, nie mogłam na to patrzeć dlatego wylądowałyśmy u weta.
Zaczęła ładnie już jeść, wcina aż miło patrzeć, kupiłam jej saszetki u weta, bardzo jej zasmakowały w tym przemyciłam ćwiartkę kapsułki.

Co do Samiego, bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
oby domek pokochał kota tak mocno jak na to zasługuje a zasługuje na to jak nikt inny :1luvu:

Monika ale tego grzybka to gdzie ona ma? 8O Przecież jest trzykrotnie szczepiona felisvakiem, wymaz z uszu robiony - wyniki masz. Na ja pierdziu, gdzie ten grzybek?
Uszka jej ostatnio rzadziej czyściłam otosolem, bo widziałam, że ją drażni, używałam niewielkiej ilości oliwki dla dzieci, zresztą masz zapas ;)
Bardzo się cieszę, że poszłaś do dobrego weta. Mi ręce, nogi i cycki opadają czasami na tych moich. Nie boję się do nich jeździć jedynie na szczepienia :|
A co Ci wet powiedziała na tego paciorkowca? Możesz tym dicortineff-vet dalej czyścić?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Czw mar 03, 2011 20:08 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

Samulek w drodze. Nowa Pani jest wypas :ok: Sami wpakował się jej córce na kolana, pocałował, wywalił na grzbiet i właścicielka została kupiona :wink:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Czw mar 03, 2011 20:09 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

cudownie :-)
wypadałoby tytuł nieco zmienić :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw mar 03, 2011 20:15 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

Jejku jak bardzo się cieszę że Samiemu się udało :1luvu: :ok:
Teraz Jaskółek kochany

Kasiu nie martw się o Furię nie z takich tarapatów się leczyliśmy 8)
będzie dobrze :ok:
Jakbyś się wybierała do Łodzi zapraszamy do nas w odwiedziny :mrgreen:

Furia pozdrawia wszystkie ciocie i chłopaki również :D :D

MonikaS73

Post » Czw mar 03, 2011 20:18 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

Jak tylko będziemy jechać, to jeśli będziecie w domu u Was będzie obowiazkowy przystanek :)
Przecież wiesz :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Czw mar 03, 2011 20:19 Re: Jaskół(leczymy), Sami(kochamy)Inka ALARM! Zdj. str. 49!

dagmara-olga pisze:cudownie :-)
wypadałoby tytuł nieco zmienić :-)

Zrobione psze Pani :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

[poprzednia][następna]