Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annahelena pisze:Majek ma jeszcze chyba takie schroniskowe zachowanie: jak na przykład leży w ciemnym pokoju, a ja wchodzę po ciemku, to on warczy. Musze się odezwać, żeby wiedział, że to ja idę.
A i cwaniak już wie, że jak postukam łyżką o miskę to leci na złamanie karku, bo wie, że śniadanko już jest gotowe.
Midi pisze:Ooo, tak! Nasze doświadczenie uczy, że rzeczy odłożone do prasowania świetnie udeptują się łapkami (potem na wszelkie wypadek można je jeszcze rozprostować pod boczkiem)![]()
Przystojny tygrysek z tego Majeczka
Irlandzka Myszka pisze:Midi pisze:Ooo, tak! Nasze doświadczenie uczy, że rzeczy odłożone do prasowania świetnie udeptują się łapkami (potem na wszelkie wypadek można je jeszcze rozprostować pod boczkiem)![]()
Przystojny tygrysek z tego Majeczka
Można jeszcze ozdobic pranie futerkiem - żeby było ładniejsze. A na koniec zmoczyc bo jednak mokre się lepiej prostuje
annahelena pisze:Hutek proces wychowywania sobie Dużych na posłusznych niewolników, którzy wciąż myślą, że to oni rządzą faktycznie przebiega prawidłowo.![]()
A pokaże Wam nowe fotki, a co.![]()
Sesja w zabawkach synka:
A tu z serii "Weź tego nie prasuj, ja ci to po prostuję".![]()
annahelena pisze:A stara bida.Kot lata po mieszkaniu, śpi pół dnia od czasu do czasu ugryzie. Normalka.
![]()
A tak na poważnie to Majkowi brakuje wyjść na podwórko.![]()
Stoi biedulek pod oknem balkonowym i czeka, aż mu otworzę. A ja jeszcze siatki nie zamontowałam. Za zimno na takie prace jeszcze. A tak bez siatki to się boję, że mi głupol wyleci.
Nie znam go na tyle, żeby wiedzieć jak zareaguje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuzia115 i 30 gości