Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 17:54 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

ojej pisałam wam że u mnie jest kotka mrówka z prywatnego mieszkania- okropnie tęskni za domem, jest nieszczęśliwa. ja już ją wysłałam szymkowi ją na kota tygodnia, bo nie moge sie tej kotce w oczy patrzeć jak cierpi, jej łzy z oczu normalnie lecą :cry: możecie ustąpic miejsca mrówce?
rudy z pod DT CHYLONIA wmurowany w półkę jak kamień......juz się nie drze, ale boi się jak licho, nie moge go dotknąć.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw lut 24, 2011 18:29 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:ojej pisałam wam że u mnie jest kotka mrówka z prywatnego mieszkania- okropnie tęskni za domem, jest nieszczęśliwa. ja już ją wysłałam szymkowi ją na kota tygodnia, bo nie moge sie tej kotce w oczy patrzeć jak cierpi, jej łzy z oczu normalnie lecą :cry: możecie ustąpic miejsca mrówce?
rudy z pod DT CHYLONIA wmurowany w półkę jak kamień......juz się nie drze, ale boi się jak licho, nie moge go dotknąć.

rudasku daj nam szanse pomóc Ci...
please...
nie po zmazrliśmy jak licho...
prosze nie bój sie nas...
jestes cudowny, ale jak to mówi Mpacz wszystko co rude to paskudne ;-)
a ja w niego wierzę....
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt lut 25, 2011 18:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

nie zgadzam się, że co rude to paskudne, przykładem jest mój Ozypers :)

piszę, bo mam do Was prośbę o radę:

koleżanka znalazła w necie ogłoszenie o szczeniakach napisane w dość rozpaczliwym tonie, zaproponowałam pomoc w oddaniu maluchów pod warunkiem kastracji matki- państwo są jak najbardziej kastracją zainteresowani, ale tradycyjnie przeszkodą jest kasa, także zabieg w ramach akcji kastracji jest dla nich za drogi :( obiecałam spytać, czy jest jakaś inna możliwość- chodzi o Władysławowo, sukę wielkości rottweilera. Z góry dziękuję za info :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lut 27, 2011 11:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Cześć miaumiauki, ja jak zwykle szybko i nie na temat:

1. Mam do wykorzystania jeden kod wyróżniający ogloszenie na trójmiasto.pl. Komu najbardziej potrzebny?
2. Może znacie kogoś naprawdę fajnego, kto chciałby adoptować dwie suczki york. W tym jedna 7-miesięczna. Stoczyłam całonocną batalię o powodzenie sprawy...a było mega zagmatwanie...
http://www.dogomania.pl/threads/203122- ... bl%C4%85ga!
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Nie lut 27, 2011 17:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Piekne te psiaki, pewnie znajdzie sie kochajacy domek :ok:

Ehh wczoraj same smutne wiesci, w Nowym Porcie moj ukochany bezdomniaczek nie pojawia sie od kilku tyg., inna koteczke znalazlam zamarznieta w krzakach :( chyba oberwala autem, tyle przeszla, miala pogruchotana noge i kulala a zyla tak ponad rok i dawala rade ale i ja los w koncu dopadl :( smutne. Dobrze ze choc te budki zalatwilam przed zima i miala cieplo i schronienie w ostatnich miesiacach zycia, bo tak to spala pod krzakiem, przez swoje kalectwo stronila od innych kotow
dowiedzialam sie tez o duzym stadzie kotow, conajmniej 20 sztuk, na dzialkach skrzyzowanie ul Gdanskiej i hallera w Gda Brzezno, podobno jest jakis maluszek tez i sa bardzo glodne, nie mam sily na kolejne kocie stada, gdy jeszcze innych zostalo do sterylek tyle ....
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie lut 27, 2011 19:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

No wasnie piekne i dzwonią niemal same pokemony, którym yorki muszą pasować do koloru torebek:O

Nikt nie chce kodu? No ludzie,za darmo rozdaję, bo Pani od yorków się niechcacy jeden za duzo wykupil;) Nie wiem jaką to ma ważność, jakby co czeka;)
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Nie lut 27, 2011 19:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Betbet pisze:Nikt nie chce kodu? No ludzie,za darmo rozdaję, bo Pani od yorków się niechcacy jeden za duzo wykupil;) Nie wiem jaką to ma ważność, jakby co czeka;)

To jak nikt nie chce to ja bym wykorzystała dla moich ślicznych panieniek:
http://allegro.pl/piekne-koteczki-szuka ... 23703.html
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon lut 28, 2011 11:27 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Obrazek

maria_kania

Post » Pon lut 28, 2011 13:32 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

dziewczyny, może jakoś was to zainteresuje :wink: (co prawda z tą "miską mleka" i "bestiaruim" można mieć wątpliwości :wink:, eh) :

http://www.ikndok.ug.edu.pl
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon lut 28, 2011 13:50 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

z ogłoszeń nie wiem czy jeszcze aktualne ale warto podpytać:
Adoptuję kotka dane kontaktowe:
Ilona
E-mail: ilonabanaszewska@gmail.com
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 514 781 267
Adoptuję małego kocurka. Poszukuję jak najmłodszego, umaszczenie każde oprócz czarnego.

numer ogłoszenia: 3498434
ogłoszenie wprowadzono: 2011-02-25 15:00:00
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 10

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 98434.html
Obrazek

maria_kania

Post » Pon lut 28, 2011 13:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Zobaczcie jaka bide dziś znalazłam :(

Ma ok pól roku, chora, sama skora i kości, wazy z 1.5 kg, zaropiałe oczka, przednie łapki poklejone od ropki, którymi próbowała zapewne oczyścić oczka, kichajaca glutami, ogonek połamany w kilku miejscach, skręcony jak u swinki :( goniona i bita przez inne koty...
Do tego wszystkiego pro ludzka, mega miziasta, spokojna, pokorna, nie mialysmy serca jej tam zostawić :(
Myślimy ze ktos mógł ja podrzucić na działki, mogla byc domowa. U weta mruczala, dala sobie zrobic kilka zastrzykow, podać tabsa na odrobaczenie, w domu zachowuje sie swobodnie, wciaz i wciaz sie mizia i obciera o czlowieka...mozna ja zadeptac bo pcha sie pod nogi ciagle ;) i podaza za czlowiekiem jak piesek ;)
Jest teraz u P Zdeni w domu, wyleczymy ja i spróbujemy znaleźć domek, jak sie wyleczy bedzie sliczna, tylko ten ogonek, ale moze ktos ja taka pokocha, mlodziutka jest i bardzo kochana, bardzo lubi inne kotki... Moze byc w tym domku ok 2 tyg. bo pozniej P Zdenia idzie na operacje... i tu moja prosba... czy gdyby nie udalo nam sie znalezc dla niej domku w ciagu tego czasu, czy ktos moglby ja przygarnac na tymczas? bedzie juz zdrowa, wyleczona i piekniusia ;) W domku od pierwszej chwili bawila sie myszka, kochana kicia.

Dałyśmy jej na imie Nelly :)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 28, 2011 14:28 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon lut 28, 2011 14:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Cudna dziewczynka :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon lut 28, 2011 17:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

ja mam od czwartku rudą lukrecję, od soboty rysia z połamanym ogonem, prawdopod. w tym tyg wraca silver z adopcji- atakuje 2 letnie dziecko, poza tym mam do przejęcia w środę kota z poznania, i 2 koty szymona z kliniki, i kot po zmarłej babci. będzie tego u mnie z 14 sztuk bezdomnych a boksów mam tylko 12, plus moje koty, klientów- nie daję rady fizycznie. więc póki co......pasuję z tymczasami.......
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon lut 28, 2011 20:00 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:ja mam od czwartku rudą lukrecję, od soboty rysia z połamanym ogonem, prawdopod. w tym tyg wraca silver z adopcji- atakuje 2 letnie dziecko, poza tym mam do przejęcia w środę kota z poznania, i 2 koty szymona z kliniki, i kot po zmarłej babci. będzie tego u mnie z 14 sztuk bezdomnych a boksów mam tylko 12, plus moje koty, klientów- nie daję rady fizycznie. więc póki co......pasuję z tymczasami.......

Sabina, jeżeli chcesz , jednego , zaszczepionego kota mogę od Cię przejąć na DT, jak się wyadoptuje coś jeszcze to mogę wziąć następnego.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto mar 01, 2011 9:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Znam za mało osób z Gdyni, stanowczo... Gdynia Chwarzno dziś rano szczeniak owczarka w obróżce z chustą wpadł pod koła samochodu mojej koleżanki jadącej do pracy.Maluchowi nic nie jest, nie chcą go dawać do schroniska ale nie mogą zatrzymać w domu bo kot dostał furii jest jeden wielki jazgot w domu.
Znacie kogoś kto może tymczasowo przetrzymać szczeniaka chociaż z 2 dni? Podejrzewam, że właściciel sie znajdzie,może nawet nie zauważył straty póki co, może maluch wybiegł z posesji jakiejś.
ObrazekObrazek

Betbet

[poprzednia][następna]