rudy z pod DT CHYLONIA wmurowany w półkę jak kamień......juz się nie drze, ale boi się jak licho, nie moge go dotknąć.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:ojej pisałam wam że u mnie jest kotka mrówka z prywatnego mieszkania- okropnie tęskni za domem, jest nieszczęśliwa. ja już ją wysłałam szymkowi ją na kota tygodnia, bo nie moge sie tej kotce w oczy patrzeć jak cierpi, jej łzy z oczu normalnie lecąmożecie ustąpic miejsca mrówce?
rudy z pod DT CHYLONIA wmurowany w półkę jak kamień......juz się nie drze, ale boi się jak licho, nie moge go dotknąć.
Betbet pisze:Nikt nie chce kodu? No ludzie,za darmo rozdaję, bo Pani od yorków się niechcacy jeden za duzo wykupil;) Nie wiem jaką to ma ważność, jakby co czeka;)
sabina skaza pisze:ja mam od czwartku rudą lukrecję, od soboty rysia z połamanym ogonem, prawdopod. w tym tyg wraca silver z adopcji- atakuje 2 letnie dziecko, poza tym mam do przejęcia w środę kota z poznania, i 2 koty szymona z kliniki, i kot po zmarłej babci. będzie tego u mnie z 14 sztuk bezdomnych a boksów mam tylko 12, plus moje koty, klientów- nie daję rady fizycznie. więc póki co......pasuję z tymczasami.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości