Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 20:19 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

bardzo dziękujemy, zamierzamy wypróbować z Ludwiczkiem :kotek:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Sob lut 26, 2011 16:53 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Zdjątka :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Sob lut 26, 2011 19:43 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Obrazek

Koty to mają pomysły :ryk: super :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 26, 2011 21:05 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

jaki śliczny jest Łaciatek :1luvu: :1luvu:
jaki pomysłowy :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lut 26, 2011 21:40 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Właśnie się myli obaj jednocześnie , jeden drugiego :mrgreen:
Kiepska jakość niestety...ale jest :)

http://www.youtube.com/watch?v=3YzOSBevpQk
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Sob lut 26, 2011 22:26 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

ale czyściochy :lol:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Sob lut 26, 2011 23:55 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Prue Są rozkoszni tak nawzajem się myjąc :1luvu: Chłopaki mieli szczęście, że ich połączyłaś bo stanowia idealną parę.
Oby Ci się zdrowo trzymali przez długie, szczęśliwe lata.
Pies sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - chyba jest bogiem.
Kot sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - CHYBA JESTEM BOGIEM!

Moje kudłacze: viewtopic.php?f=1&t=121952

tadira

Od: Śro gru 01, 2010 17:22

Post » Nie lut 27, 2011 8:42 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

ach jak oni pięknei się razem zgrali :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 27, 2011 10:10 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

A jaka ja jestem szczęśliwa :) Chodza za mną dosłownie wszędzie,choćby nie wiem jak spali to jak tylko się gdzies ruszę to zaraz lecą oboje :mrgreen: Siedzą ze mną w łazience,kuchni.Pomagają kroić,sprzątać,nawet jak się maluję w łazience to mam kota na umywalce łaszącego się do mnie :1luvu:
W nocy śpią z nami w łóżku, a nad ranem już Tim nie może wytrzymać i co się rusze to mysli że wsyaję i mi barankuje twarz i ręce cały czas, az nie wstanę :P A niedaj boże bym twarz posmarowała tłustym kremem, to po tym laszeniu się mam owłosioną jak wilkołak :mrgreen: :mrgreen: :ryk:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Nie lut 27, 2011 14:05 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Jak bardzo cieszą takie szczęśliwe wiadomości :) :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lut 27, 2011 21:33 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Prue pisze:A jaka ja jestem szczęśliwa :) Chodza za mną dosłownie wszędzie,choćby nie wiem jak spali to jak tylko się gdzies ruszę to zaraz lecą oboje :mrgreen: Siedzą ze mną w łazience,kuchni.Pomagają kroić,sprzątać,nawet jak się maluję w łazience to mam kota na umywalce łaszącego się do mnie :1luvu:
W nocy śpią z nami w łóżku, a nad ranem już Tim nie może wytrzymać i co się rusze to mysli że wsyaję i mi barankuje twarz i ręce cały czas, az nie wstanę :P A niedaj boże bym twarz posmarowała tłustym kremem, to po tym laszeniu się mam owłosioną jak wilkołak :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

normalnie zakochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon lut 28, 2011 8:27 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Fajnie czytać, że koty tak dobrze mają teraz i że się polubiły. Łaciatek teraz pokazuje pełnię swojej miłości, bo ma kociego towarzysza :)

Zdjęcia są super, szczególnie Łaciaty pod dywanikiem - mega :)

Prue gratuluję dobrego wyboru kotów :)
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pon lut 28, 2011 10:11 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Tylko czytać takie fajne wiadomości :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lut 28, 2011 17:34 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Dziś Łaciu był u weta na szczepieniu :mrgreen: Trochę się stresował,nawet nie zjadł przysmakowego serduszka,taki był oburzony w gabinecie =P Zdecydowałam się narazie na tricat,bo nie wiem co on przeżył,co miał czego nie miał,jakoś tak balam się o wstrząs , więc wziełam najpierw najmniej składnikową.Później ewentualnie dodamy jeszcze wściekliznę.

Zaś Timek był dziś u innego weta =P Na autoszczepionce.Ten wet ma specjalizację z chirurgii i powiedział nam że nie da rady zoperować oczka.Polecił nam jakiegoś okulistę na akademi we wrocławiu (dobrze że mamy tam tak blisko :P ) Powiedział że taka operacja musi byc robiona pod bardzo mocnym mikroskopem.Narazie jednak o tym nie myślimy, jeśli kiedykolwiek to oczko będzie operowane to napewno nie w najbliższej przyszlosci.Chciałabym żeby Timuś nabrał siły i wigoru i odbudował się po tych antybiotykach :)

Dziś przyszło nam zamówienie z zooplusa,będziemy testować ten żwirek cats best :mrgreen:
Kociarnia się właśnie tłucze :twisted:
Są bardzo bardzo grzeczni :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziś w nocy byli zamknięci u nas w sypialni,bo kafelki były impregnowane czymś tłustym i Tim koniecznie chciał to zlizywac z nich :roll: No więc przeniosłam kuwetkę do nas i chłopcy grzecznie się załatwiali 8O Naprawdę dziekuję za takie wspaniałe koty :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

[poprzednia][następna]