Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 22:29 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

Szalony Kot pisze:Ta Pani jest niesamowita 8O

Szkoda, że mało takich ludzi jest :( albo jeszcze ich Kocie nie odkryłyśmy :twisted: :D

Supeeeeeeeeer domek dziewczynką się trafił :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lut 24, 2011 22:39 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

Doczytałam sobie - świetne wieści, a domek to prawdziwy pałac :1luvu: z aniołem :aniolek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 24, 2011 22:42 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

Też jestem tego zdania. I szczerze mówiąc to w rozmowach z Panią nie znajduję słów uznania. Wręcz czuję się jak niemowa, a normalnie to gadać nie przestaję. Nawet TŻ mi mówi, że chyba jak tylko się urodziłam tu już nawijałam.
magdajedral

Post » Pt lut 25, 2011 9:04 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

magdajedral pisze:Też jestem tego zdania. I szczerze mówiąc to w rozmowach z Panią nie znajduję słów uznania. Wręcz czuję się jak niemowa, a normalnie to gadać nie przestaję. Nawet TŻ mi mówi, że chyba jak tylko się urodziłam tu już nawijałam.

Widzisz, warto było czekać na taki wspaniały domek dla dziewczyn! :1luvu: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt lut 25, 2011 16:53 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

prawda warto było poczekać, teraz dziewczynki mają swoją Dużą, która sie o nie troszczy i kocha :1luvu:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt lut 25, 2011 21:48 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

Dzwoniła pani Ania - z Zosią zdecydowanie coraz lepiej. Juz nie miała dzisiaj kroplówki bo sama duzo pije i wcina wszystko co jej sie podsunie pod nosek. Ładuje się na kolana i tylko raz na cały dzień schowala się do szafy - i niech ktos mi powie że feliway nie działa :)
Niestety nadal nierozstrzygnięta zostaje sprawa kiepskich wyników krwi, więc podejrzenia białaczkowe nadal są. Będzie miała zrobione testy no i musi dokończyć brać antybiotyk.
Ale nie wiem czemu mi się wydaje, że to była kwestia psychiczna - Zosia chciała na siebie zwrócić uwagę i jej się udało. Pani nawet dzisiaj urlop da niej wzięła :1luvu:
magdajedral

Post » Pt lut 25, 2011 21:50 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

Mnie się też tak wydaje. Ona jest po prostu bardzo wrażliwa i każda zmiana na nią tak działa. Niech będzie już wszystko dobrze :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lut 26, 2011 13:58 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

Witam i przepraszam za wtrącenie, ale może ktoś będzzie mógł pomóc

viewtopic.php?f=21&t=124704
magdajedral

Post » Sob lut 26, 2011 23:34 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

Dobra nowina z domku Zosi i Klary jest taka, że Zosia test na białaczkę ma ujemny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze troszkę się chowa, ale jest coraz lepiej. Wkrótce mam dostać nowe zdjęcia panienek więc szykować się na oglądanie.....
magdajedral

Post » Sob lut 26, 2011 23:41 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) Z Zosią coś niedobrego się dzieje.

magdajedral pisze:Dobra nowina z domku Zosi i Klary jest taka, że Zosia test na białaczkę ma ujemny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze troszkę się chowa, ale jest coraz lepiej. Wkrótce mam dostać nowe zdjęcia panienek więc szykować się na oglądanie.....

Suuuuuper, tak myślałam, że jednak białaczka to już wcześniej jakoś dałaby się we znaki :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 27, 2011 12:20 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Mam nowe zdjęcia kić, ale wieczorkiem wrzucę.
magdajedral

Post » Nie lut 27, 2011 19:34 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Zdjęcia z wczoraj

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
magdajedral

Post » Nie lut 27, 2011 22:06 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

magdajedral pisze:Zdjęcia z wczoraj

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]