Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 22:17 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

Tylko my Sylwia widzimy że Kasiunia jest piękna :mrgreen:

kociczka39 pisze:
kasia86 pisze:
kociczka39 pisze:też się martwię :(

A ja co mam powiedzieć? :(

Mam swoich 7 kotów i 3 tymczasy, nie dam rady pomóc wszystkim...bo sama za niewiele mam, a tymczasy potrzebują najwięcej funduszy, funduszy których ja nie mam.
Szkoda, bo gdy teraz los tych kotów mógłby się polepszyć to wszyscy o nich zapomnieli, a było tyle szumu. :?

Też właśnie pisałam na wątku chyba Mojej Ukochanej :1luvu: ,ze szkoda,że nie może pomóc ktoś kto może mieć tymczasy
A co do funduszy,to mi jak się uda ,to może wyskubię parę groszy i albo przy następnym nam danym spotkanku CI po prostu dam,albo wyślę na konto,jeszcze gdzieś powinnam mieć numer,jak nie zmienił się.
Teraz jedziemy z jednej pensji ,bo za wychowawczy kasy niet,ale my nie z tych szalejących,więc cos tam wyskrobię na pewno,już od jakiegoś czasu o tym myślę

Sylwia, każdy grosz sie liczy dla tych bidul. :1luvu:

Przedstawię co potrzebuje jeden tymczas
odrobaczenie 4 razy
od świerzbienie, zależy jak mocno
testy
szczepienie
karma sucha i mokra
żwirek
paliwo do weta, a do Łodzi jest niestety kawałek, ale bardziej mi sie oplaca niz u nas

wychodzi 200 za leczenie lekko
jedzenie nie wiem, ale karma dobra a saszetki Felixa 3 razy dziennie, no, niech będą 2 bo 3 niecałe
żwirek, nie wiem, nie przeliczałam.

tymczasy 3 do wydania mam
nie zbieram ładnych kotów i nie kolekcjonuję ich, ładne szybko znajdują domki, a co innego zwykle bidule
no, oczywiście mogę pozbierać...tylko kiedyś bym nie miała nie tylko sama na chleb, ale i te niczemu winne zwierzęta i nie chce żeby cierpiały przez moją głupotę i za nierozważne zbieractwo.

Do renty dorabiam na pół etatu, mimo bólu (kręgosłup do operacji) ale te 400 złotych dla mnie to dużo, bo mam na utrzymanie swoich kotów.
Staram się jak mogę....ale jak długo jeszcze podołam temu? :lol:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lut 15, 2011 23:54 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

Wiem Aniu,ja sobie wyobrażam,nieraz pisałaś,że z tym do weta czy z innym,a jeszcze masz swoje przecież,co też do weta trzeba czasem zawieźć
Wcześniej jeszcze jak młodego nie było długo, śledziłam Twoje wątki niemal od dech do dechy,czasem tylko czytałam,ale właśnie

Zastanawia mnie czasem,gdzie są ci wszyscy co kiedyś na Twoich wątkach byli ? Teraz pomocy najbardziej potrzebujesz
Nie chodzi mi teraz w tym momencie,że mają ci wszyscy z kieszeni wyskakiwać,bo wiadomo jakie czasy,ale chociaż podrzucić wątki,wesprzeć duchowo, kciuki potrzymać,nie wiem, cokolwiek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 16, 2011 9:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kociczka39 pisze:Wiem Aniu,ja sobie wyobrażam,nieraz pisałaś,że z tym do weta czy z innym,a jeszcze masz swoje przecież,co też do weta trzeba czasem zawieźć
Wcześniej jeszcze jak młodego nie było długo, śledziłam Twoje wątki niemal od dech do dechy,czasem tylko czytałam,ale właśnie

Zastanawia mnie czasem,gdzie są ci wszyscy co kiedyś na Twoich wątkach byli ? Teraz pomocy najbardziej potrzebujesz
Nie chodzi mi teraz w tym momencie,że mają ci wszyscy z kieszeni wyskakiwać,bo wiadomo jakie czasy,ale chociaż podrzucić wątki,wesprzeć duchowo, kciuki potrzymać,nie wiem, cokolwiek

Sylwia, nie proszę o pomoc przecież dla siebie... bo jej nie potrzebuję (jeszcze żyję :mrgreen: a jakby kiedyś nawet...to moje koty dostanie w spadku Kasia. :lol: )...pomocy potrzebują te koty... ale chyba nie nadejdzie dla nich lepsze jutro.
Lata żyły w takich warunkach to dlaczego całego życia nie mają tam spędzić? :(
kasia86 pisze:Biały?, głuchy, o pięknych niebieskich oczach
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

kasia86 pisze:Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro lut 16, 2011 10:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kasia86 pisze:
kociczka39 pisze:Wiem Aniu,ja sobie wyobrażam,nieraz pisałaś,że z tym do weta czy z innym,a jeszcze masz swoje przecież,co też do weta trzeba czasem zawieźć

Sylwia, nie proszę o pomoc przecież dla siebie... bo jej nie potrzebuję (jeszcze żyję :mrgreen: a jakby kiedyś nawet...to moje koty dostanie w spadku Kasia. :lol: )...pomocy potrzebują te koty... ale chyba nie nadejdzie dla nich lepsze jutro.
Lata żyły w takich warunkach to dlaczego całego życia nie mają tam spędzić? :(
[/quote]
Ja o tym mówię Aniu,że Ty potrzebujesz pomocy duchowej,podniesienia wątków,żeby było widać co robisz dla tych kociaków,kciuków
Doskonale wiem,że inną pomoc dajesz kociakom,znam CIę,Twoje wątki nie od dziś i widać doskonale gołym okiem co robisz,ale jeślibyś i dla siebie potrzebowała czegoś,nie wiem,np.leków,bo pewnie takowe bierzesz,a ktoś by miał niepotrzebne,to też o tym pisz
A tych kotów okropnie mi żal :(

A tam sie coś zmieniło w ogóle?tyci tyci chociaż?
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 16, 2011 12:04 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

Sylwia, ja nie pomagam kotom dla poklasku forum, robię to, bo wiem co to głód, chłód i cierpienie.

Bardzo też dziękuję WSZYSTKIM za pomoc dla koteczków, gdy tego potrzebowały :cry: viewtopic.php?f=1&t=110264&hilit=maluszki+urodzone+na+weglu
i kolejne, których to los też nie był obojętny :cry: viewtopic.php?f=1&t=112903&hilit=Krawatek
i pomoc dla mnie jako sierpniowego sreberka viewtopic.php?f=1&t=115897&hilit=Pomoc+dla+kasia86

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 16, 2011 12:31 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

Wiem Aniu :1luvu: :1luvu: ,że nie robisz tego dla poklasku forum, wiem,jeśli tak odebrałas posta to wielkie sory,ale wiedz,że nie to miałam na myśli go pisząc,na pewno
Chodziło mi o to,żeby ludziaki zauważyli ogólnie co robisz i żeby jeszcze szybciej domki się znajdowały dla tych bied
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 16, 2011 12:41 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

śliczne te Twoje tymczasowe koteczki, trzymam kciuki cały czas :ok:
nic więcej nie mogę w tej chwili :(
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro lut 16, 2011 12:52 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

Obrazek

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Śro lut 16, 2011 13:22 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

lanua pisze:śliczne te Twoje tymczasowe koteczki, trzymam kciuki cały czas :ok:

kciuki też są najważniejsze i też się liczą :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I ja od siebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 16, 2011 14:03 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

kociczka39 pisze:
lanua pisze:śliczne te Twoje tymczasowe koteczki, trzymam kciuki cały czas :ok:

kciuki też są najważniejsze i też się liczą :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I ja od siebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jak najbardziej i dziękuję za nie. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 16, 2011 17:46 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

Agacia :1luvu:

Obrazek

Kasiulka :1luvu:

Obrazek

Franusia :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 16, 2011 17:53 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

Koty sliczne i w biedzie. Co z tą tri?jest prześliczna :1luvu:
Co prawda wszystkie sa koty piekne.Kazdy inaczej ale piękne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 16, 2011 18:14 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

ASK@ pisze:Koty sliczne i w biedzie. Co z tą tri?jest prześliczna :1luvu:
Co prawda wszystkie sa koty piekne.Kazdy inaczej ale piękne.

Długowłosa tri jest, a raczej będzie, do adopcji.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 16, 2011 19:56 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

Zobaczcie cioteczki jak Kasia się już u nas rozgościła :lol:

Obrazek

Obrazek

Nie wiem co mam zrobić...miałam jutro lub pojutrze wziąć kolejne koty tam ze wsi...obiecałam...
Wyszło jak wyszło, Franusia nie pojechała do domku....
Strasznie mi żal tamtych kotów...gdybym mogła, a raczej gdybym dostała wsparcie finansowe, to tamte bidy dostałyby szanse na lepsze życie - NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 16, 2011 20:35 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają na pomoc!!!

kasia86 pisze:Zobaczcie cioteczki jak Kasia się już u nas rozgościła :lol:

Obrazek

Obrazek

Nie wiem co mam zrobić...miałam jutro lub pojutrze wziąć kolejne koty tam ze wsi...obiecałam...
Wyszło jak wyszło, Franusia nie pojechała do domku....
Strasznie mi żal tamtych kotów...gdybym mogła, a raczej gdybym dostała wsparcie finansowe, to tamte bidy dostałyby szanse na lepsze życie - NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO. :cry:

Kasia już nawet nie ucieka jak podchodzę do niej ją pogłaskać. :D

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

[poprzednia][następna]