Pieszczoch, kuwetkowy, grzeczny (jak na razie). Co za dranie go wyrzuciły na -18
taizu pisze:Do mnie za to trafił śliczny pięciomiesięczny kocurek, zgarnęlam go z mrozu![]()
Pieszczoch, kuwetkowy, grzeczny (jak na razie). Co za dranie go wyrzuciły na -18Biegał za ludź mi i próbowal im wskakiwać na ręce
![]()
![]()

Hanulka pisze:Nastka już w DOMKU![]()
jeszcze 4 maluchy do wzięcia

Hanulka pisze:Niestety Nastka dziś wróciła na dt.. płakała, tęskniła....

ametyst55 pisze:Hanulka pisze:Niestety Nastka dziś wróciła na dt.. płakała, tęskniła....
Bidusia![]()
Taka ślicznotka- mam taką samą w domu, tyle że wiskasową.
Domeczku, gdzie jesteśŚliczna kotusia czeka

Hanulka pisze:Witaj, ciociu...w tym domku bylo mi smutno bez fitrzastych Przyjaciół, dlatego płakałam i nie chciałam nic jeść..

ametyst55 pisze:Hanulka pisze:Witaj, ciociu...w tym domku bylo mi smutno bez fitrzastych Przyjaciół, dlatego płakałam i nie chciałam nic jeść..
To muszą ci ciocie znaleźć domek z innymi futerkami, żebyś mogła się z nimi bawić
Domku gdzie jesteś

taizu pisze:Do mnie za to trafił śliczny pięciomiesięczny kocurek, zgarnęlam go z mrozu![]()
Pieszczoch, kuwetkowy, grzeczny (jak na razie). Co za dranie go wyrzuciły na -18Biegał za ludź mi i próbowal im wskakiwać na ręce
![]()
![]()
taizu pisze:taizu pisze:Do mnie za to trafił śliczny pięciomiesięczny kocurek, zgarnęlam go z mrozu![]()
![]()
![]()
Kocurek już w DS

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości