***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 20:09 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

diabły miały ostatnio "dzień dziecka", zapomniałam zamknąć rano słoik z karmą. Gamoń aż uczulenia dostał okropnie sie drapałł. To jest niesamowity żarłok . potrafi zjeść dzienna porcje na jedno posiedzenie :( . Ubyło chyba z 15 deko. Czy są może jakieś specjalne "karmniki" dla żarłocznych kotów?
Ostatnio edytowano Nie paź 10, 2010 15:35 przez jokototo, łącznie edytowano 1 raz
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro wrz 29, 2010 14:25 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

Psujka znowu się psuje :( . Na plecach jakieś suche placki jej się porobiły. Coś jak by strupy , dwa całkiem duże , jak 20 groszy i parę małych. Kupiłam jej duży worek karmy zakwaszającej ale nie chce tego jeść. Zje z łyżeczkę a potem tylko gryzie i wypluwa. Przy takim tempie ten worek będzie jeść 2 lata
cukier krzepi

jokototo

Post » Śro lis 24, 2010 18:13 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

Danie dnia
Gamoń w pomarańczach

Obrazek
Obrazek
faszerowany gumką
Obrazek
na tym uszku było jakieś 70 cm gumki , zostały 2 smętne kikuty. Tyle samo zostało ze wszystkich gumek przy kurtkach do których dosięgnął. Nawet go po nich nie przeczyściło. :?
cukier krzepi

jokototo

Post » Śro lis 24, 2010 18:45 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

A co z Psujeczką kochaną? Nerki lepiej? A ten problem skórny został jakoś zdiagnozowany? Co to mogło być..? Mam nadzieję, że nie grzybica...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw lis 25, 2010 17:25 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

problem skórny już odpadł, odleciały takie 2 spore jak by strupy z futrem, być może to była jakaś reakcja na zastrzyki. Z pęcherzem chyba już lepiej chociaż nadal trochę ,wydaje mi się ,za mało pije. Ogólnie ma się dobrze bo apetyt ma i Gamonia tłucze :)
Obrazek
cukier krzepi

jokototo

Post » Pon gru 13, 2010 17:30 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

cukier krzepi

jokototo

Post » Wto gru 14, 2010 13:15 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

Gamoń jest boski, wiesz, że jestem w nim zakochana :)

Może to na karku co miała Psujka to grzybek po antybiotykach, a może tylko taka chwilowa reakcja...
Cieszy mnie to, że masz doświadczenie w podawaniu kotom zastrzyków, jakby co to będę wiedziała do kogo się zwrócić :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Wto gru 14, 2010 13:43 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

Gamoń jest boski, wiesz, że jestem w nim zakochana :)

to może chcesz jeszcze jednego kota 8) .Gamoń jest boski i niebywale rozbestwiony. Siada pod drzwiami i awanturuje się żeby go uwolnić bo chce sobie na gołębie na korytarzu popatraeć, potrafi tak baaardzo dfugo . mrauuuuuu mijauuuuuuuuuuuuu mrauuuu mamamama miiiii i tak w kółko. no cóż ,sama go tego nauczyłam, wypuszczając jak się nudził :oops:
cukier krzepi

jokototo

Post » Wto gru 14, 2010 14:05 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

:1luvu: A te oczyska Gamonia :) :mrgreen: Rozumiem czemu mu ulegasz :lol: :)

Moje mają odlot jak widzą gołębie, siedzą w 3 na parapecie.
Fuga zahipnotyzowana i boi się drgnąć, Kitka staje na tylnych łapach i przednie wyciąga w kierunku szyby i nimi macha -czaruje. Azorek siedzi i nawija do gołębi...

A Buba nasza kochana żyje w swoim świecie :) Nie w głowie jej gołębie, w głowie jej jak mnie przekonać, że można zjeść 2 porcję mokrego w ciągu godziny... Jak i, że kawa nadaje się dla kota :)
najszczesliwsza

Post » Śro gru 15, 2010 0:12 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

PILNA SPRAWA, FUGA CHORA

viewtopic.php?f=1&t=112321

Na ostatniej stronie pokracznie dość wyłożyłam co się dzieje.

Moje dwa bazarki na które zapraszam :1luvu:

viewtopic.php?f=20&t=120872

viewtopic.php?f=20&t=121332
najszczesliwsza

Post » Nie sty 23, 2011 17:04 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

znów idzie wiosna. Futra ostatnio strasznie się tłuką, Gamoń napastuje Psujkę a ona syczy i fuka. Ostatnio wpadła mi pod nogi taka fucząca kula z dwóch kotów. Po tym jak sie rozdzieliła na dwa panienka wypluła kulę czarnego futra i rzuciła się z zębami na Gamonia dobrać jeszcze trochę w innym kolorze 8O. W ramach riposty chwilę później on wskoczył jej na plecy niczym czarna pantera i tak ją wystraszy że cała się nastroszyła i uciekła schować się za kanapę... pandemonium, chyba się nudzą...
cukier krzepi

jokototo

Post » Nie sty 23, 2011 18:48 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

cukier krzepi

jokototo

Post » Nie sty 23, 2011 19:19 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

Zosiu a ja znów zgubiłam Twoje numery telefonów :oops:

A kociaste super są, u mnie dom wariatów.
najszczesliwsza

Post » Sob lut 12, 2011 5:56 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

prawie jak walentynka Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lut 12, 2011 6:25 przez jokototo, łącznie edytowano 1 raz
cukier krzepi

jokototo

Post » Sob lut 12, 2011 6:11 Re: ***KALEKA zjawiskowo piękna malutka kicia ma DOMEK

jokototo pisze:prawie jak walentynka Obrazek

:1luvu:
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]