Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 10, 2011 6:03 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

amyszka pisze:Się okazuje że wszystkie są tylko nikomu gadać się nie chce :evil:
No dobra ,niech Wam będzie że jesteście :wink: :lol:

A amysia w oczekiwaniu na wiosnę się nie nudzi 8)
o
http://kotyszki.blox.pl/2011/02/Czekaja ... ralne.html

Karteczka jest super!
A co to scrapek? :oops: Znaczy jak się go robi? Jest jakiś specjalny program do tego?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lut 10, 2011 8:36 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

amyszka pisze:Się okazuje że wszystkie są tylko nikomu gadać się nie chce :evil:
No dobra ,niech Wam będzie że jesteście :wink: :lol:

A amysia w oczekiwaniu na wiosnę się nie nudzi 8)
o

kartki są cudne :1luvu:

Czy Gutek wymyślił cosik nowego, a może Karmelek, bo Filipek jest stateczny i jego o żadne figle-migle nie podejrzewam :wink: ?
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw lut 10, 2011 9:51 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

amyszka pisze:A amysia w oczekiwaniu na wiosnę się nie nudzi 8)
o

Ale fajne :lol: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lut 10, 2011 10:50 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Dziękuję dziołchy że się mój pierwszy skrapek podoba :D :1luvu:
Najważniejsze że wszystko zrobiłam sama ,a na zdjęciach są moje koty :D

Skrapek od scrapbooc -to technika zdobienia zdjęć -robi się takie albumy z dekoracjami zdjęć ,z ciekawym tłem ,czy opisem -są skrapki realne i wirtualne :wink:
Teraz robimy wirtualne ,te realne mnie nie kręcą jak na razie :wink: :lol:

tu można zobaczyć jak te wirtualne mogą wyglądać http://www.scrapbookflair.com/scrapbooks.aspx

U nas słonko ,wreszcie nie wieje i jest +6 stopni.
Trzeba to wykorzystać i trochę pośmigać po świeżym powietrzu :ok:

Dziś w nocy Karmelito był u mnie w łóżku kilka razy na mizianki , ciamkanko i mruczanko :1luvu: :D :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lut 10, 2011 10:52 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

amyszka pisze:Dziś w nocy Karmelito był u mnie w łóżku kilka razy na mizianki , ciamkanko i mruczanko :1luvu: :D :1luvu:

Zazdraszczam, bardzo! 8)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lut 10, 2011 11:02 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

agnieszka1565 pisze:kartki są cudne :1luvu:

Czy Gutek wymyślił cosik nowego, a może Karmelek, bo Filipek jest stateczny i jego o żadne figle-migle nie podejrzewam :wink: ?

A to się agniesiu zdziwisz :mrgreen:

http://kotyszki.blox.pl/2011/02/Kloniki-w-papierze.html

:lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw lut 10, 2011 12:17 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

amyszka pisze:
agnieszka1565 pisze:kartki są cudne :1luvu:

A to się agniesiu zdziwisz :mrgreen:

http://kotyszki.blox.pl/2011/02/Kloniki-w-papierze.html

:lol:

no i się zdziwiłam 8O :ryk:

faktycznie Filipek tak się ustawiał, że ja bym się nie pokapowała, który jest który :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw lut 10, 2011 13:57 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Bys mogla jedno ucho Gucia pomalowac na czerwono :1luvu: :lol:

Kumpela z pasja oddaje sie scrapbookingowi ale ona rzeczywiscie, a nie wirtualnie. Albumy ze zdjeciami ozdabia, wkleja co sie da, nawet maliny zasuszyla i wkleila :lol: Kluby pozakladali, ludzie na kursy chodza, istne szlenstwo. Fajnie sobie zajmujesz czas, Amysiu, widac, ze kotki za malo sie staraja :mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lut 10, 2011 21:29 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Fajnie pomontowane te karteczki :) :1luvu: Brawo amyszko :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lut 11, 2011 10:33 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Chat pisze:Bys mogla jedno ucho Gucia pomalowac na czerwono :1luvu: :lol:

Kumpela z pasja oddaje sie scrapbookingowi ale ona rzeczywiscie, a nie wirtualnie. Albumy ze zdjeciami ozdabia, wkleja co sie da, nawet maliny zasuszyla i wkleila :lol: Kluby pozakladali, ludzie na kursy chodza, istne szlenstwo. Fajnie sobie zajmujesz czas, Amysiu, widac, ze kotki za malo sie staraja :mrgreen:

U nas też to jest jak się okazuje :wink: :lol: A blogerzy tworzą wędrowne albumy ,ale mnie się nie chce w to bawić :mrgreen:

Zapraszamy do zabawy firankowej :wink: :lol:
http://kotyszki.blox.pl/2011/02/Potwor-firankowy.html

U nas pada ,chciałam dlużej pospać ,ale koty wręcz przeciwnie ... :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lut 11, 2011 12:07 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

No to juz zdaje sie wiem, dlaczego nie mam firanek :lol: Instynkt samozachowawczy :mrgreen: U tescowej dranie sie wdrapuja po zaslonach :? Moim jakos jeszcze do glowy nie przyszlo :roll:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt lut 11, 2011 12:44 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Jakie ładne fotki-skrapki :D

Właśnie mi uświadomiłaś, że zapomniałam od świąt powiesić wyprane firanki :oops:
Ja mam takie kotobezpieczne, króciutkie na 30cm, tylko pod sufitem dyndają ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt lut 11, 2011 13:30 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

U mnie zasłonki też służą do zabawy,gryzienia i wspinania :wink: :lol:
Nie mogę głośno mówić żeby te dwa młodsze nie usłyszały ,ale przecież Filipek był mistrzem wbiegania na firanki i dyndania na nich 8O Trzy razy karnisz wymienialiśmy bo był tak wygięty że nie dalo się naprostować :strach: a hałas wyginanej rury od karnisza przypominał pękające drzewo :strach: :ryk:
Teraz mamy tylko lekko wygięty i na razie niech se taki będzie :wink: :lol:

Avianku niezła jesteś z tymi firankami :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lut 11, 2011 14:58 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam
Trza dać mocny karnisz i wojskowa siatkę maskującą. Ty masz firanke, a koty frajdę :mrgreen:

Scrapek śliczny :1luvu:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt lut 11, 2011 18:13 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Dziękuję za uznanie :D :1luvu:
Jutro będą upublicznione kolejne scrapki -z Kotyszkami -maluszkami :D
Oczywiście mam więcej niż jedną wersję i dylemat ... :wink: :lol:

A z tą siatką maskującą to super pomysł Marciu :wink: :ok: Już sobie to wyobrażam ... :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]