Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 11:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

Cindy pisze:Jakie rozowiotkie pietki - jak u niemowlaka :love: :spin2:( A niektorzy mowia, ze koty sa brudne :evil: )

A niech sobie myślą co chcą, ich sprawa. :mrgreen:

Ja też powinnam wypuścić wszystkie koty na wolność....zadbać o siebie, iść do kosmetyczki i paznokietki zrobić, fryzurkę, jakieś fajne ciuszki kupić nowe, jechać na wycieczkę gdzieś w świat, jechać wreszcie w góry, bo nigdy jeszcze nie byłam, iść na pizzę...
ale nie, bo koty mi w głowie tylko, i ich dobro, nie moje. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lut 09, 2011 21:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kasia86 pisze:
Wiolaww pisze:Śliczne koteśki :1luvu: ale Burasia to mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Skoro burasia Ci się podoba to proszę, :D Agacia na drapakach :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
doznałam omdlenia
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 09, 2011 21:22 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kasia86 pisze:
Cindy pisze:Jakie rozowiotkie pietki - jak u niemowlaka :love: :spin2:( A niektorzy mowia, ze koty sa brudne :evil: )

Ja też powinnam wypuścić wszystkie koty na wolność....zadbać o siebie, iść do kosmetyczki i paznokietki zrobić, fryzurkę, jakieś fajne ciuszki kupić nowe, jechać na wycieczkę gdzieś w świat, jechać wreszcie w góry, bo nigdy jeszcze nie byłam, iść na pizzę...

I za to Cie tak wszyscy tu kochamy Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
bo praktycznie swoje życie poświęcasz kociakom
Cindy,jak usłyszysz jeszcze taki tekst to powiedz temu komus - niech się cmoknie :evil:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 09, 2011 22:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kociczka39 pisze:I za to Cie tak wszyscy tu kochamy Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oj nie wszyscy, nie wszyscy! :lol:

Franusia dla cioteczek :D

Obrazek

i Kasiulka :D

Obrazek

i Agacia :D

Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro lut 09, 2011 23:46 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kociczka39 pisze:
kasia86 pisze:

I za to Cie tak wszyscy tu kochamy Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
bo praktycznie swoje życie poświęcasz kociakom
Cindy,jak usłyszysz jeszcze taki tekst to powiedz temu komus - niech się cmoknie :evil:

Obrazek

Ja zawsze wszystkim powtarzam, ze koty TO NAJCZYSTSZE STWORZENIA NA ZIEMI! Bo nie znam innego zwierzatka, ktore by zagrzebywalo swoje odchody i w dodatku dokladnie sprawdzalo, czy aby dobrze zasypane :mrgreen:
I ktore mylo by sie tak czesto jak robia to kotki :cat3: :cat3: :cat3: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw lut 10, 2011 19:40 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kasia86 pisze:
kociczka39 pisze:I za to Cie tak wszyscy tu kochamy Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oj nie wszyscy, nie wszyscy! :lol:

Franusia dla cioteczek :D

Obrazek

i Kasiulka :D

Obrazek

i Agacia :D

Obrazek

Resztą się nie przejmuj Aniu

Franusia,Ty moje śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jak ja się cieszę,że mogłam CIę dzisiaj wykochać :1luvu:

Kasia i Agatka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,piękne,zadbane koteczki
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 10, 2011 19:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 10, 2011 22:09 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

:1luvu: Kasia ma taką samą latarenkę na ogonie jak Fredek.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Czw lut 10, 2011 23:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

kociczka39 pisze:Franusia,Ty moje śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jak ja się cieszę,że mogłam CIę dzisiaj wykochać :1luvu:

Franusia bardzo zadowolona z tego powodu :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Modjeska pisze: :1luvu: Kasia ma taką samą latarenkę na ogonie jak Fredek.

Śliczne są takie ogonki :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lut 11, 2011 18:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

:oops: :oops: :oops: :oops:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lut 11, 2011 21:43 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

Witaj Mycha :1luvu:

Kurcze, Agatka jest taka przyjacielska, wpatruje się tymi swoimi oczkami co robię, zagląda do łazienki, przychodzi do kuchni.
Mogę ją całować po łebku, a ona mi barankuje główką w moje usta.
Ona patrzy na na Kasię co ona robi, i też jest wtedy odważniejsza.
One powinny znaleźć domek razem, bo Agacia jest odważniejsza przy Kasi. One się lubią, obcierają się o siebie pyszczkami i są za sobą, nie to co moje koty.
Razem od maleńkości były bezdomne, razem się tułały pod blokami, razem cierpiały, itd itd, to było mi by bardzo przykro je rozdzielić, gdy teraz już wiem, ze nie powinnam tego robić.
Kaśka charakterna dziewczynka a Agacia spokojna koteczka, to razem się uzupełniają.

Tak bym chciała dla nich jak najlepiej... :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lut 11, 2011 23:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

Kochane Kicie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może się trafi jakis fajny domek dla nich :ok: :ok: :ok:
Łatwo mi mówić,ale czuję,że znajdzie się taki,oby :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lut 12, 2011 0:16 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

wertując wąteczek znalazłam Swoje Kochanie :1luvu:

Obrazek

Moja Kochana Mordeczka :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lut 12, 2011 0:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia86 pisze:A to kulocha Kaśki :D

Obrazek

do schrupania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lut 12, 2011 0:25 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Franusia :)

Obrazek

ja chałupy pilnuję :ryk:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]