Moderator: Estraven
elu pisze:Się naczytałam o kotach walczących o życie z powodu połknięcia nitki i jak ciumka mi te włosy to zaraz mam czarne wizje...
jozefina1970 pisze:elu pisze:Się naczytałam o kotach walczących o życie z powodu połknięcia nitki i jak ciumka mi te włosy to zaraz mam czarne wizje...
O cholera - w środę idę do fryzjera, zastanawiała się, co z włosami zrobić - na jeżyka!
shalom pisze:masz pw
elu pisze:O tak, Migotka też lubi buszować we włosach. Wbija mi się pazurami w głowę i ciumka włosyale ją ściągam, bo boje się, że połknie jakiegoś włosa i będzie problem. Się naczytałam o kotach walczących o życie z powodu połknięcia nitki i jak ciumka mi te włosy to zaraz mam czarne wizje...
Weihaiwej pisze:elu pisze:O tak, Migotka też lubi buszować we włosach. Wbija mi się pazurami w głowę i ciumka włosyale ją ściągam, bo boje się, że połknie jakiegoś włosa i będzie problem. Się naczytałam o kotach walczących o życie z powodu połknięcia nitki i jak ciumka mi te włosy to zaraz mam czarne wizje...
Urocza Migotka![]()
Cookie też tak robi, a ja to uwielbiam, już się przyzwyczaiłam i nie budzie mnie toA i lepiej mi się zasypia, kiedy mruczy na mojej głowie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 16 gości