Rolly & Miszka :)Newsy już NIE łazienkowe :o/ łotry dwa

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 31, 2004 21:41

Migdal, moja Starsza mi o tobie opowiadala, i ze niby jestes podobny ale rozny :roll: no dorosla juz jestem, ale nie zawsze ja rozumiem.
Ja wszystkie kociaki zapraszam, bo Was lubie, mozna sie tak fajnie pobawic :mrgreen: . Nie to, co z puchata - pogonie jej kota czasem i tyle, myszka sie nie bawi, piorkami tylko na osobnosci :evil: . Goopia baba i tyle.
Ale moja Starsza mowi, ze musimy miesiac poczekac i jakies testy porobic. Ja nie wiem, jak to wytrzymam, dzisiaj dostalam takie jakies paskudne suche do jedzenia. Starsza mowi, ze lecznicze i nic wiecej nie dostane, ale ja swoje wiem :wink: . Jak sa maluchy w dom, to jedzonko dobre jest :mrgreen:
To kiedy przyjedziesz?
Telma

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob lip 31, 2004 21:44

Telma a mnie mamam mowi ze jeszcze mnie scepic raz trzeba a ja nie kcem byc kluty :crying: I glosno placze jak mnie do bialego niesie :twisted: To pewnie jeszcze poczekamy z ta wizyta :roll:
Migdal
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Sob lip 31, 2004 22:06

:ryk:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob lip 31, 2004 22:06

Cześć Miszka, tu Szlemik !

Ja to już duży jestem, bo dziś trzy miesiące skończyłem i bardzo mądry. Ty to fajnie masz, że w łazience siedzisz, ja też tam lubię, a mnie nie zawsze wpuszczają. Bo wiesz, w umywalce można spać albo w bidecie, albo do wanny włazić. A najlepiej to ściągnąć ręcznik na podłogę i się w nim schować, spróbuj sobie mówię ci.

Z Rolkiem to ty uważaj, bo ty nie wiesz, jakie taki zęby może mieć. Ja tam wiem, bo mieszkam z takimi dwoma, a z jednym to się bardzo kumpluję. On na początku trochę mnie nie lubił, ale teraz to my jesteśmy najlepsi kumple i się cały czas gryziemy. I on fajny jest bo uczy mnie różnych fajnych rzeczy, a nawet ostatnio razem kwaitek zrzuciliśmy i była afera.

A ta Hanka co to ją nazywasz ciocią to żadna ciocia twoja nie jest tylko pies - ty to się nie znasz naprawdę. Psa tez można gryźć tylko trzeba potem szybko uciekać.

Ja tam od początku mogę chodzić gdzie chce, jakbyś ich przymusił, to też by ci dali, mówię ci. Jak już wyjdziesz, to dopiero będzie można z tobą pogadać o świecie. A tego w białym to się nie bój wcale, jego też można gryźć i drapać.

To na razie
Masz fajne łaty na plecach.

Szlemcio
Obrazek

Bonkreta

Od: Wto mar 16, 2004 22:22

Post » Sob lip 31, 2004 22:09

Czesc.. zieeew... mama mowi, ze do Warszawy to strasnie daleko jest :roll: Ale fajnie, ze mi listy od was czyta :D Migdał - a kiedy ja bede taki duzy jak Ty?
Ciociu Telmo, a cemu Daisy sie na Ciebie drze? Ale mi sie spac kce :roll:

Ciociu Białas, moj tata fajny jest, on sie nie trzesie tak, to mu nawalanki robic nie musze, tylko ladnie mrucze jak mnie mizia. I miesko mi dzisiaj dal.

I Furia sie nie odzywa :( Chyba jom Baltek sprał :roll:

Ide lulu. Papapa :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob lip 31, 2004 22:13

Miszka jak uro[niesz to bedziesz :twisted:
No jo mam tsy miesiace :roll:
A mama mowi ze bywa tam daleko gdzie ty mieszkasz to moze kiedys jej wejde do torby i tez pojade.

No i ciekawe co z Furia :roll: A duzy ten Baltek? Mozy my go razem.. ten.. tego.. Bo ja szybko uciekac umiem :lol:
Migal
Obrazek

Mysza

Post » Sob lip 31, 2004 22:49

Cześć, tu Taya :D
Nie ma nic gorszego, jak takie nowe małe do domu przywloką. Ale u nas dzisiaj była akcja !!! Zrobiłam pokaz i małe zniknęło.

Rolek, Telma, wy NAPRAWDĘ lubicie dzieci ??? 8O Ja chyba nie.
Jak to małe u nas było przez parę godzin, to coś z nim robili, ciumciali do niego i słychać było jakieś zachwycone piski. To moja Duża taka fałszywa. Do mnie mówi, że mnie kocha, a zaraz potem jakiegoś przybłędę przytula. Dobrze, że Duży sie postawił, bo nie wiem, czy to bure by nie zostało na wcale. Jadł z mojej miski, lał do mojej kuwety. No nie, nie ze mna takie numery Obrazek

Jak Duża wróciła, to trochę milsza byłam dla niej przez chwilę. Bo jednak mogła się z Dużym poawanturzyć i spróbować tego małego zostawić Obrazek
Bo Duża ciągle mówi, że chce DRUGIEGO KOTA 8O
Jakiego DRUGIEGO ??? U nas jest tak: Duża, to moja Pańcia rodzona (tak mówi), Duży, to jej mąż. Jest jeszcze dwóch synów, też dużych. No i ja, jej córcia. O jakim kocie ona myśli Obrazek
Ktoś mnie uświadomi ???

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Sob lip 31, 2004 22:52

Taya- bo z drugim kotem jest 100 razy lepiej. Mozna sie pogonic, bawic, podgryzac, razem spac. jakby byl maly to go sobie wychowasz. No i mozna duzym pobudki o swiecie w dowjke robic :twisted:

Bydrys majcy na karku Migdala
Obrazek

Mysza

Post » Sob lip 31, 2004 22:55

Czesc Miszka :D
Tak czytam i czytam te listy i postanowilam sie przylaczyc - akurat moja stara moczy sie w lazience :twisted: normalnie mnie do tego plaskiego z guziolkami nie dopuszcza, ze niby jej przeszkadzam. Ale jak na nia, znaczy na stara, wleze i pomrucze to sie cieszy :roll: ne rosumi :roll: w kazdym razie nie ma jej to sobie popisze, a co :twisted:
Miszka, Ty to masz dobrze - ja slyszalam, ze Twoja mama dobre zarcie daje. Moja karmi tak se, jakos nam to z Pchelka zbrzydlo. Stara twierdzi, ze my jestesmy hrabiny de Nędza i wybieramy co drozsze puszki - ale co my za to mozemy, ze one lepsze? a liczyc przeca nie umiemy :P

Czesc Migdal :D
Ty sie bialego nie boj, raz kujnie i po krzyku 8) ja mojego bialego lubilam bardzo :1luvu: czasem jak kujnal to go opierniczylam jak nalezy, ale poza tym mily byl :wink: a ja tam lubilam wycieczki. Byle nie samochodem :? polatac se nie mozna ani nic :roll:
A ze zrzucaniem kwiatkow to uwazaj - moja stara sie strasznie drze, jak kwiatka zwale :roll: ne rosumi :roll: stawia te kwiatki w miejscach idealnych do lezakowania :? a wczoraj jak nabijalam Pchle i zwalilam ze stolu takie smierdzace, co sie brofer... brower... ne, browar nazywa, to stara strasznie gebe rozdarla :roll: o rany, ale sie dzialo... ale szybko zmiekla jak traktora do niej zapuscilam :twisted: polecam - sprawdzony sposob uglaskiwania Duzych :twisted:

Pozdrawiam Was kocia ferajno :!: jestescie w deche :D

Wasza Mycha
Ash + Mysza + Luciano Pavarotti + ADHD tego ostatniego...
Obrazek

Ash

Od: Pon lis 17, 2003 9:55

Post » Sob lip 31, 2004 23:05

Mysza pisze:Taya, z drugim kotem jest 100 razy lepiej. Mozna sie pogonic, bawic, podgryzac, razem spac.

Poganiać, to ja się mogę sama. Spać też wolę sama. A do gryzienia, to wystarczą nogi pańci Obrazek
Wiesz, jak ona podskakuje, jak ja capnę ??? Boki można zrywać Obrazek

A jakby ten nowy był ładniejszy albo lizus ??? Juz by było po mnie. Ciągle bym słyszała, że mam brać z niego przykład Obrazek

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Sob lip 31, 2004 23:49

Hehehe, myślałam, że zejde ze śmiechu :lol: Mały ma rybcię na wędce. Na gumce. No i poluje sobie na nia. Gonitwy to nic, ale jak ryba jest statyczna, to łapie ją w dziób i niesie. Idzie przed siebie... idzie... idzie... idzie.... nagle ryba robi bądrrr i wieje mu z dzioba. No to maly galopem spowrotem, rybe w dziób i idzie... idzie.... idzie.... ryba bądrrr i wieje, no to mały znowu goni, łapie i niesie....

:ryk:

Myszka.xww

Post » Nie sie 01, 2004 0:06

Wpadlam na chwile bo mama kompa wlaczyla. MIGDAL, ja mam 3 i pol i wcale nie jestem mala. Maly to jest GIzmo, a w dodatku pies. To mnie naucz. Mama teraz myje zeby z Maluska na plecach. Maluska ma fajnia, dostala juz kurczaka i BAltek tez. A my suche, chamowa no. Bo mama nie zdazyla kupic i tyle tylko Tata oddal. I dostali Ci co zastrzyki dostali. W sume nei zazrdoszcze.

Te, Taya, ja tu pisze kursywa :twisted:

Fajny masz brzusio baaardzo
Mama mowi ze Twoja mama tez jest fajna - z tym znaczkiem no :twisted:
pa Furia
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Nie sie 01, 2004 0:41

Miszka, ale Ty jesteś fajny: http://upload.miau.pl/15597.JPG :D
I domek też masz super: http://upload.miau.pl/15602.JPG :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie sie 01, 2004 8:22

Cześć wszystkim

Widziałem wczoraj Miszke 8O Ale mały 8O Tylko Duża nie dała mi nawet podejść i powąchać :? Zaraz go zaniosła do łazienki :? Miszka mówił, że mu sie na zewnątrz podobało, mogła go na troche puścić bym sie z nim pobawił :roll: Czy to prawda, że moge go czymś zarazić? Bo mi sie nie wydaje :roll: No, ale Duża jest straszna panikara.

Próbuje od rana dostać sie do łązienki, ale drzwi sie nie chca otworzyc i chyba Duzom obudzilem, bo wstala i tylko te gupie drzwi poprawiła. :?

Te, Taya, Ty jesteś taka laska, że żaden nowy nie byłby fajniejszy, to sie nie martw, nawet jakby Twój Duży sie zgodził. Duża mi czytała, że masz jakiegoś hrabiego w dokumentach, to co tam taki kurdupel Ci moze zaszkodzić. Pozachwycają się, pociumkają i im przejdzie.
Wiesz, nowa zabawka i te sprawy ;)

Spadam podobijać się do łazienki

Causki
Roland

Myszka.xww

Post » Nie sie 01, 2004 8:31

Roland - ale Ci zazdroszcze :-)
Bialas
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

[poprzednia][następna]