Kotka nie chciała raczej współpracować, a że jeszcze było trochę ciemno to w ogóle jest kicha...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:Czemu nikt do Niny nie zagląda?
Patmol pisze:Myślę, ze warto byłoby jeszcze postarać się jednak o lepsze zdjęcia,
bo wydaje mi się, że im lepsze zdjęcia tym szybciej ktoś poczuje, że "to jego kot"
CatAngel pisze:i polecam danie czarnuszki na gumtree-kraków tam jest dużo zapytań o czarne koty.
CatAngel pisze:No to teraz tylko czekać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aburacze pisze:CatAngel pisze:No to teraz tylko czekać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta, na tym Gumtree już było 17 wejść. Nieźle jak na fakt, że ogłoszenie wisi dopiero od północy.
Może jeszcze dodam na Gumtree Wrocław.
Dziś wieczorem będę dalej zamieniał ogłoszenia Czarka na ogłoszenia Niny (tzn. robię nowe ogłoszenia po tym jak na danym portalu zaloguję się żeby usunąć stare).
Pozdrawiam serdecznie!
Adam
CatAngel pisze:Jeżeli masz na Krakowie nie możesz dać takiego samego na Wrocław(zdublujesz) nawet jak tytuł zmieniasz treść pozostanie taka sama(musiałbyś zmieniać wszystko)
_ogonek_ pisze:Ja osobiście raczej nie mam możliwości tam jechać gdyż nie mam samochodu. A Edyta ma chorą córkę i sama jest chora. Jest też czasowe ograniczenie.
Tak naprawdę tam nie ma gdzie zrobić zdjęć. Podwórko to jeden wielki syf, a w tym 'domu' ciemno i też bałagan.
Tak więc raczej graniczy to z cudem.
_ogonek_ pisze:Bardzo dziękuję za ogłoszenia, mam nadzieję że jakiś telefon w końcu się w jej sprawie pojawi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Majestic-12 [Bot], nfd i 21 gości