Nina z pseudoschroniska MA cudowny DOM :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 16:50 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Zdjęcia. Niestety wyszły tylko 2...

Obrazek

Obrazek

Kotka nie chciała raczej współpracować, a że jeszcze było trochę ciemno to w ogóle jest kicha...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro lut 02, 2011 20:37 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Czemu nikt do Niny nie zagląda?

_ogonek_

Post » Śro lut 02, 2011 22:33 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

_ogonek_ pisze:Czemu nikt do Niny nie zagląda?

Zagląda regularnie i trzyma kciuki, tylko się nie odzywa (na pewno nie ja jeden) :) Znalazłem ogłoszenie Niny, chyba na Allegro, kiedy ogłaszałem kota Czarka (właśnie w poniedziałek pojechał do DS). Potem szybko odszukałem ją na forum. Kotka zasługuje na dom, musi wreszcie wyrwać się z tego pseudoschroniska.

O właśnie, w najbliższych dniach będę sukcesywnie usuwać ogłoszenia Czarka to mogę przy okazji pododawać w ich miejsce ogłoszenia Niny, OK? Mam już wszędzie pozakładane konta i trzeba to wykorzystać. Co prawda widzę, że ma ich całkiem sporo (na wp.pl, gratka.pl, ogloszenia.tasdj.pl, anonse.pl, aukcjezwierzat.pl - coś pominąłem?). Jak robiłem ogłoszenia Czarkowi to dostałem listę ponad 60 portali od CatAngel, zrobiłem ogłoszenia na ponad 40, w końcu zgłosił się ktoś przez Allegro, ale dopiero za 3 razem.

Trzeba mieć nadzieję, na pewno ktoś się w końcu znajdzie :ok:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Śro lut 02, 2011 22:40 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

ja też zaglądam :1luvu:
Myślę, ze warto byłoby jeszcze postarać się jednak o lepsze zdjęcia,
bo wydaje mi się, że im lepsze zdjęcia tym szybciej ktoś poczuje, że "to jego kot"

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lut 02, 2011 22:48 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Patmol pisze:Myślę, ze warto byłoby jeszcze postarać się jednak o lepsze zdjęcia,
bo wydaje mi się, że im lepsze zdjęcia tym szybciej ktoś poczuje, że "to jego kot"

O, to też :) To śliczny kot, ale zdjęć trochę mało. _ogonek_, możesz namówić kogoś żeby podjechał z Tobą i jakimś lepszym sprzętem fotograficznym albo kamerą i zrobił zdjęcia lub nawet film? Z takiego filmu potem łatwo wycina się pojedyncze klatki jako zdjęcia. A druga osoba jest potrzebna do zabawy z kotem, którego w tym czasie lepiej można obfotografować :)

Adam
aburacze

Post » Śro lut 02, 2011 23:54 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

A ja sobie podglądam wątek :) i polecam danie czarnuszki na gumtree-kraków tam jest dużo zapytań o czarne koty.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lut 03, 2011 0:06 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

CatAngel pisze:i polecam danie czarnuszki na gumtree-kraków tam jest dużo zapytań o czarne koty.

Taaajest :)

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z258147960

;)

Adam
aburacze

Post » Czw lut 03, 2011 9:40 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

No to teraz tylko czekać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Czw lut 03, 2011 10:09 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

CatAngel pisze:No to teraz tylko czekać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ta, na tym Gumtree już było 17 wejść. Nieźle jak na fakt, że ogłoszenie wisi dopiero od północy.
Może jeszcze dodam na Gumtree Wrocław.

Dziś wieczorem będę dalej zamieniał ogłoszenia Czarka na ogłoszenia Niny (tzn. robię nowe ogłoszenia po tym jak na danym portalu zaloguję się żeby usunąć stare).

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Czw lut 03, 2011 10:16 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

aburacze pisze:
CatAngel pisze:No to teraz tylko czekać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ta, na tym Gumtree już było 17 wejść. Nieźle jak na fakt, że ogłoszenie wisi dopiero od północy.
Może jeszcze dodam na Gumtree Wrocław.

Dziś wieczorem będę dalej zamieniał ogłoszenia Czarka na ogłoszenia Niny (tzn. robię nowe ogłoszenia po tym jak na danym portalu zaloguję się żeby usunąć stare).

Pozdrawiam serdecznie!

Adam

Jeżeli masz na Krakowie nie możesz dać takiego samego na Wrocław(zdublujesz) nawet jak tytuł zmieniasz treść pozostanie taka sama(musiałbyś zmieniać wszystko)

CatAngel

Post » Czw lut 03, 2011 10:19 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

CatAngel pisze:Jeżeli masz na Krakowie nie możesz dać takiego samego na Wrocław(zdublujesz) nawet jak tytuł zmieniasz treść pozostanie taka sama(musiałbyś zmieniać wszystko)

Faktycznie, właśnie spróbowałem i nie wyszło bo zbyt podobne. Szkoda. Ale jak czarne koty lepiej "schodzą" w Krakowie, to dlaczego nie? ;)

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Czw lut 03, 2011 18:42 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Ja osobiście raczej nie mam możliwości tam jechać gdyż nie mam samochodu. A Edyta ma chorą córkę i sama jest chora. Jest też czasowe ograniczenie.
Tak naprawdę tam nie ma gdzie zrobić zdjęć. Podwórko to jeden wielki syf, a w tym 'domu' ciemno i też bałagan.
Tak więc raczej graniczy to z cudem.
Bardzo dziękuję za ogłoszenia, mam nadzieję że jakiś telefon w końcu się w jej sprawie pojawi...

PS. Szukam kogoś z Gniezna, macie takiego użytkownika?

_ogonek_

Post » Czw lut 03, 2011 19:43 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

Dobry wieczór!

_ogonek_ pisze:Ja osobiście raczej nie mam możliwości tam jechać gdyż nie mam samochodu. A Edyta ma chorą córkę i sama jest chora. Jest też czasowe ograniczenie.
Tak naprawdę tam nie ma gdzie zrobić zdjęć. Podwórko to jeden wielki syf, a w tym 'domu' ciemno i też bałagan.
Tak więc raczej graniczy to z cudem.

Jasne - będziemy więc ogłaszać Ninę z użyciem tych zdjęć co są. Nie są złe, nawet są fajne.
Przy okazji, to allegro się skończy za kilka dni, jeżeli chcesz to wtedy wystawię nowe. Trzeba będzie dać jakąś małą promocję, żeby ogłoszenie było wyróżnione. Jak ogłaszałem Czarka, to miał po 600-800 odwiedzin, a Nina ma na razie dopiero 156, a przecież nie jest gorsza :) Różnica moim zdaniem jest tylko taka, że Czarek był wyróżniony, więc pojawiał się na początku listy.

_ogonek_ pisze:Bardzo dziękuję za ogłoszenia, mam nadzieję że jakiś telefon w końcu się w jej sprawie pojawi...

Wieczorem porobię jeszcze kolejne. Mam Czarka do "wypisania" z jeszcze wielu portali. Na pewno ktoś zadzwoni :ok:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt lut 04, 2011 22:27 Re: Nina z pseudoschroniska w Dobrocinie potrzebuje ogłoszeń,DS!

aburacze, jeszcze raz wielkie dzięki :1luvu:

_ogonek_

[poprzednia][następna]