Rolly & Miszka :)Newsy już NIE łazienkowe :o/ łotry dwa

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2004 21:03

eve69 pisze:
Myszka.xww pisze:To zuc z daleka - tylko najwpierw wymocz w misce z wodom i w kiblu :twisted:

Miska

mowisz?
Namawiam Dzidzie zeby mu przylala obierka, ale ona sie w nim kocha , goopia

a , przypomnialo mi sie - ciocia Gata jest MOJA - pamietaj :twisted:
Furia

No psecies Ci nie zabiore :roll: Nieuzyta baba, nooo :? Powiedz Dzidzi, ze Baltek powiedzial, ze ma grubom doope, to mu psyleje :twisted:

Chciałbym kolege jak ja, Ciocia mówi, ze mama walnieta jest, to nie wiadomo co jesce do domu psywlece, ale tata rozum podobno ma i sie nie zgodzi. Kcialbym, no nie powiem. :roll:

Miska

Jak sie lecy robaki u mamow? Bo moja niedobze wyglonda i jej z nosa woda leci :roll:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt lip 30, 2004 21:10

Myszka.xww pisze:
eve69 pisze:
Myszka.xww pisze:To zuc z daleka - tylko najwpierw wymocz w misce z wodom i w kiblu :twisted:

Miska

mowisz?
Namawiam Dzidzie zeby mu przylala obierka, ale ona sie w nim kocha , goopia

a , przypomnialo mi sie - ciocia Gata jest MOJA - pamietaj :twisted:
Furia

No psecies Ci nie zabiore :roll: Nieuzyta baba, nooo :? Powiedz Dzidzi, ze Baltek powiedzial, ze ma grubom doope, to mu psyleje :twisted:

Chciałbym kolege jak ja, Ciocia mówi, ze mama walnieta jest, to nie wiadomo co jesce do domu psywlece, ale tata rozum podobno ma i sie nie zgodzi. Kcialbym, no nie powiem. :roll:

Miska

Jak sie lecy robaki u mamow? Bo moja niedobze wyglonda i jej z nosa woda leci :roll:

jak woda leci to na pewno robaki.
Jak bedzie spala napchaj jej wengla do nosa, a do ust aniprazol, fuj jest , ale Mama mowi ze skuteczny

Tatowy rozum na za dlugo nie starczy
Ciebie tez mialo nie byc - i co? :lol: :twisted:

A Dzidzia laska jest, nie nabierze sie. Co innego Kropka, ale ona z wszystkimi sie mizia, zero pozytku :twisted:

na ra, ide zobaczyc czy sie da zdjac pokrywke z patelni

Furia
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pt lip 30, 2004 21:34

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kto ma koty, ten ma kłaki.
Trufelka & Merci & Wuzetek alias Pączusie Dwa i Sucharek

Fairy 20.12.15 :( Kocurra 24.01.2019 :( Skierka 6.10.2022 :( Mori 20.07.2023 :( Banshee 8.06.2024 :(

Petroniusz

Od: Wto sty 13, 2004 12:22

Post » Sob lip 31, 2004 8:41

Cesc Furia

Mam u mie nie spi, a jak siedzi to nie siegam do nosa :roll: Dzisiaj zrobilem kupe do kibla. Mam sie ciesyla, ale mowi, ze jesce robaki mam i dzisiaj mi "odrobacy" :strach: Jenyyyy, nie da sie inacej??? A ten duzy zza dzwi nazywa sie Rolek i ciocia Ruda mowi ze jest gupi jak pazur z lewej lapy 8O No, ale bajki to mi fajne opowiada :mrgreen: A Rolek mowi ze Ciocia jest stara dewota - cokolwiek to znacy, ale mile chyba nie jest?
Aha, i mam posla gdzies tam i jej nie ma i sam z tatom zostalem. Mam nadzieje, ze psezyjemy oba :roll:

papapa

Myszka.xww

Post » Sob lip 31, 2004 10:52

Miszka - tu Bialas. Lepiej robakow nie miec niz miec, mowie Ci ;-)
Jakos musisz przetrwac ;-) A taty tez sa dobre z braku laku... U nas Czarna na przyklad woli jego niz ja... ja tam wole ja, mieksza jest pod kazdym wzgledem ;-) Co prawda to ona do weta ciaga, ale juz trudno...
Czekam nieustannie na relacje z pokojowania :-)
Trzymaj sie
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob lip 31, 2004 12:32

odrobaczyc, bue, ale trzeba. MOze ja namow zeby sie tez odrobaczyla jak jej tak cieknie. Moja mama sie boi ze Twojej tym nosem mozg wycieknie, a to chyba byloby szkoda.
Dzis przyjachcla ciocia Kocurro, trzymala mnie i chcialam ja ugryzc, ale cwana jest. Przywiozla super prezenty dla kotow w schronisku. Ciesze sie bo mamie bardzo ich zal i czasami sie ze mna przez to nie bawi. Sonia byla w schronisku i mowi ze tam strasznei jest.

Moja Mama mowi ze ty slodziak jestes

Baltek sie nienajlepiej dzis czuje, ide go pogryzc to sie rozerwie

buzka
Furia
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Sob lip 31, 2004 18:28

Dziewczyny jesteście fantastyczne!!!!!!!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

aguś

Od: Czw sty 29, 2004 20:51

Post » Sob lip 31, 2004 20:41

Cesc Ciociu Bialas. Ja jeszcze nie wiem, kogo wole. Zobaczymy.
Rolek mie ucy mowic szszszszszszszszszszszz... calkiem niezle mi juz idzie :D

Furia, mam sama se cos zjadla i juz jej tak nie leci. Powiedziala, ze troche mozgu jej zostalo, i zeby sie twoja mama tak nie nabijala, bo w buklak dostanie. Cokolwiek to znacy :roll:

Do mie nikt nie przychodzi, szkoda. Moze jeszce ktos pszyjdzie. Ciocia hanka tez mi opowiadala, ze w schronisku byla i ze tam niefajnie jest :roll: I mam sie cieszyc, ze mam dom. Sie ciesze, nooo. Rolek mowil, ze jemu sprala tylek, jak powiedzial, ze sie wyprowadzi. I juz nie mowi. Zcykał tchorz :twisted:

Baltka ugryz w doope, jak mame ugryze to tak smiesnie podskakuje :twisted: I pozdrow mame, moja mowi ze fajna zolza jest :twisted: Causy
Miszka

Acha, moja mama mówi, ze masz fajna plame na cole :mrgreen:

O, a taki mam brzuch:
http://upload.miau.pl/15597.JPG

w kuwecie to sie i bawie
http://upload.miau.pl/15598.JPG
http://upload.miau.pl/15599.JPG

i sikam
http://upload.miau.pl/15600.JPG

a potem trzeba zakopac
http://upload.miau.pl/15601.JPG

A taki mam domek:
http://upload.miau.pl/15602.JPG

Myszka.xww

Post » Sob lip 31, 2004 20:47

Tu Bialas, Miszek fajny kociak z Ciebie wiesz? A te dwunozne to dziwne sa... Ten wiekszy to sie tak turlal ze smiechu jak zuza mu czytala co piszesz, ze ja nie wiem dlaczego... malo nie spadl z lozka, no.
I podskakiwal, a lozko razem z nim, a ja obok lezalam, wcale mi wygodnie nie bylo... No ich czasem trudno zrozumiec ;-)
Masz strasznie fajny domek :-) I kuwetkujesz tez juz bardzo pieknie :-)
Maja z Ciebie pocieche :-)
Czarna mowi, ze w Azylu tez pieknie nie bylo... :roll: chociaz pani Irena ja myziala... ale za duzo kotow. Ona to sie nie zna, w stajni to dopiero byl sajgon... Dobrze, ze nie masz takich przezyc :-) I nie ryz tak mamy w kuper, bo jeszcze jej sie co stanie, no :-)
Lizaki po nosie :-)

zuza

Post » Sob lip 31, 2004 21:02

O, czesc Ciociu Białas - coraz lepiej mowie, wies?

U poprzedniej mamy jadalem platki z mlekiem :roll: Tylko potem kupa strasznie szybko mi wylatywala. A mama miesko daje. Dobre miesko :mrgreen:

A Tate, to Rolek mówi ze trzeba w pysk strzelic, to sie wtedy tak nie trzesie 8) I niech sie ze mie nie nasmiewa, bo ja juz duzy jestem i mu w czajnik nawale, jak sie biedzie smial :twisted: No! :twisted:

I mam rybe na wendce i umiem ja juz zlapac :D I juz niedugo stad wyjde - ale bedzie fajnie :mrgreen:

Fajna jestes Ciocia 8)

Myszka.xww

Post » Sob lip 31, 2004 21:15

Miszka, no co Ty Tate walic? 8O A kto za uszy bedzie wyciagal? zuza nie umie tak jak trzeba. A kto bedzie karmil jak jej nie ma? No co Ty! Taty tez sa fajne (jako zastepstwo oczywiscie).
A smiech to zdrowie ;-) To niech mu na zdrowie idzie :-)
OOO, tez kiedys mialam rybe na wedce, byla super, ale jakos mi sie podarla... :roll: i teraz mam sznureczek, lepszy rydz niz nic ;-)
Rozwijasz sie Miszka :lol:
A gadatliwy jestes? Bo mnie tu krytykuja, ze ciagle gadam... nie wiem o co im chodzi, mam nie gadac? przeciez jak mam cos do powiedzienia to gadam... Czarna widocznie nie ma, bo siedzi cicho...
Fajnie, ze z Toba moge sobie pogadac :-)
Moja coreczka do mnie nie pisze, bo sie od niej Sabina wyprowadzila... ech, ale co ja Ci tu o kolejach losu bede opowiadac :-)
Pisz, fajnie bedzie czytac jak rosniesz :-)
I tak mi jakos dziwnie dumnie jak mnie ciociujesz ;-)

zuza

Post » Sob lip 31, 2004 21:17

:lol: :ryk: :lol:
Miszka cudne kocie z ciebie!
:lol: :ryk: :lol:
Obrazek

Shimi

Od: Pt lis 21, 2003 16:37

Post » Sob lip 31, 2004 21:22

Miszka,
tak sobie czytam i jestes slodziak. Ja bym Ci cyca dala, moze przyjedziesz do mnie? I na pokoje wychodzic mozna...
Haneczka i Cypisek gdzies pojechali z ta pania, i mi smutno jest. Dalabym Ci cyca, wylizala, przypilnowala w kuwecie. Tylko pod niektorymi szafkami sie nie mieszcze, wiec bys se siedzial tam sam.
Daisy niezla laska jest i ma fajny ogon, maluchy sie nim zabawialy. Tobie tez by sie podobal. No przyjedz no :roll:
Jak przyjedziesz, to moja miekka sie zrobi i bedzie dobre jedzonko co 2 godziny dawac 8) . Bo teraz to mowi, ze jestesmy dorosle i nie bedzie sie z nami cackac :? . I glodne po kilka godzin chodzimy :roll: Jak byly maluchy to mieksza byla.
To kiedy mozesz przyjechac? I balkon taki fajny mamy i w ogole. Czekam na Ciebie z ustesknieniem,
Telma.

PS. Jakbys przyjechal to ta puchata przestalaby moze pyska tak drzec :evil:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob lip 31, 2004 21:29

hej chlopaki i dziewcyny :mrgreen:
Ja tu przypadkiem wpadlem bo mama mowila ze tu sie fajne rzeczy dzieja. I czytam ze fajnych kumpli tu mam. Miszka ty to sie jeszcze wiele musisz nauczyc. Ja tez muszem, ale ja usz troszkem starszy jest. Mnie wujek Budrys uczy. Tylko z niego myslwy eeee nie mysliciel jest. Dwa razy pomysli zanim cos zrobi. A ja najpierw robie biegusiem, a potem myslem tzn potem to mama kszyczy ze jej kwiatki zrzucam. Ja zupelnie nie wiem po co jej te kfiatki. I ze wujek Budrys to podobno nie zrzucal nigdy :roll:
I wujcio to jest kochany. Jak jest spiacy to nawet czasami cyca do tylko cholibka mleka tam ni ma i nie chce mi wytlumaczyc dlaczego. Cos tam o pszczolkach, motylkach i kwaiatkach mowil alem nie bardzo zrozumial :roll:
Ja to juz u mojej mamy cztery tygodnie jest i na pokojach juz biegam, ale w zeszlym tygodniu to w lazience tez jakies male koty byly. I to kilka albo mi sie w oczach mienilo. A mama nie pozwalala sie z nimi bawic tylko sama tam siedziala. A ja to ze niby nie szczepiony. Nie wiedzialem co to nie szczepiony ale mnie zabrali do bialego i poklóli i juz wiem :crying:. I wiesz co Miszka te male z lazienki to przyszli ludzie i zabrali. Po Ciebie pewnie tez pszyjda i zabiora. Jak myslisz?
A Furia ty to mala jeszcze jestes czy juz uroslas? Bo mama mowi ze ja cie na zdjeciach widziala to mala bylas, a teraz to ne wie. Bo jak troche od ziemi odroslas to ja Ci powiem jak Baltkowi becki sposcic. Bo ja tez maly jestem jeszcze, mama mowi ze jutro trzy miesiace skoncze. Wprawdzie ja twierdze ze trzy miesiace to juz duuuuzo ale ona mnie dzieciakiem nazywa. No i wujek Budrys jest duuuuzy i ja mu umiem wprac. Ciebie tez naucze.

Wasz kumpel Migdal
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Sob lip 31, 2004 21:33

Beata pisze:PS. Jakbys przyjechal to ta puchata przestalaby moze pyska tak drzec :evil:

o moja ukochana ciocia Beata :D
A cy Migadal moze ten fajny ogon odwiedzic. I moge sie z ta draca pobawic, teee pogonic ja :twisted:
A ciocia Telma to podono taka jak ja :mrgreen: Tylko ja siem jeszcze pod szafki mieszcze :roll:
Migal
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia][następna]