Mam nadzieję, że Teodorkowi nie będzie przeszkadzał podczas tymczasowania 
Moderator: Estraven
Mam nadzieję, że Teodorkowi nie będzie przeszkadzał podczas tymczasowania 
Szalony Kot pisze:Fajnie by było, jakby któryś znalazł dom już teraz...

magaaaa pisze:Kocie, zdradzę Ci niezawodny sposób na świerzba. Leczenie expressowe; sprawdzone.
Czyścisz uszy, w miarę możliwości jak najdokładniej.
Do każdego ucha wpuszczasz po dwie krople fiprexu, albo innego antypchlego spota.
W międzyczasie możesz oridermyl zapuszczać, czemu nie, ale w zestawieniu z fiprexem w uszach oridermyl jest g wart.
Po tygodniu powtórka dwóch kropelek fiprexu.
Koniec świerzba.
Świerzb, jak pchła jest pajęczakiem. Zdaje się nie wszyscy weci o tym pamiętają.
Tylko - jeśli stosujesz Oridermyl - przed zapodaniem fiprexu musisz zrobić ze dwa dni przerwy.
Spróbuj. Przy takim leczeniu świerzb w ogóle nie jest problemem. Bedzianie się codziennie z Oridermylem - brrrr. Też nie lubię.
jessi74 pisze:ja podałam kociakom Advocat - sprawdzony i skuteczny
z ciekawości spytam o Fiprexmam go w domu, ale jakoś w ulotce nie jest wyszczególniony świerzbowiec
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:ja podałam kociakom Advocat - sprawdzony i skuteczny
z ciekawości spytam o Fiprexmam go w domu, ale jakoś w ulotce nie jest wyszczególniony świerzbowiec
Ja się Advocata boję - kilka znajomych osób miało zgon kociaka i nawet dorosłego po Advocacie![]()
Wolę Profender - takie samo spectrum ale inny główny składnik, bezpieczniejszy.
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:ja podałam kociakom Advocat - sprawdzony i skuteczny
Ja się Advocata boję - kilka znajomych osób miało zgon kociaka i nawet dorosłego po Advocacie![]()
Wolę Profender - takie samo spectrum ale inny główny składnik, bezpieczniejszy.
poniżej 3 miesiąca życia nie mozna podawać Advocata, to fakt - ale te mają już więcejja też podaję profender- ale typowo na świerzbowca usznego Oridermyl- jest wg weterynarzy najskuteczniejszy, te dostały wyjątkowo Advocata z uwagi na trudność podawania dla nich Oridermylu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, kasiek1510, madziek*GONZO* i 63 gości