Jaka śliczna pingwinusia Taka podobna do mojego Psocika
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wielka NieE,zdjęcie z bliska cyknięte i dlatego tak się Tobie wydaje A waży sobie mój kotecek bardzo dobrze-4,15 kg.Weci zadowoleni że,nieupasiona a ja sie pytam z której strony ona tyle wazy Najpewniej ważona była z ładunkiem w doopce
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja sama pierogów nie robię ,bo mnie takie plaskate wychodzą Odkryłam za to znakomitą zapodajnie pierogów z mięskiem ,do tego suróweczka i ......niebo w gębie a brzusio pełen
Moja Pani Starsza postanowiła sfinansować mi zakup mikrofali w ramach prezentu okrągłourodzinowo-imieninowego. Minimum bajerów - maksimum przydatności Czy ktoś mnie wrzuci jakąs linkę i ew. kilka słów komentarza na co mam zwracać uwagę oprócz ceny ofkors - plisssssss
Bede robic sama, bo w takich rzeczach to nie mam zaufania do innych ludzi. Ja wiem, ze sobie i rece porzadnie umyje i farsz w rekawiczkach naloze. Ok, dla samej siebie nie, ale jak mam kogos, to tak.
Nie nawidze mikrofalowek, chociaz sa przydatne. Moja wywalilam na zlom juz kupe czasu temu. Tak ze akurat Ci w tym nie pomoge...
AYO, nie mam pojęcia... Mam, stoi, dostałam na nowe mieszkanie ale nawet teraz nie wiem jaka firma No i stoi u mnie już od 2007 - to już nie taka młoda, na pewno coś się pozmieniało i w tym temacie...
Na mikrofalach się niestety nie znam. Zapodajnie pierogów mam fajne u siebie, ale te, które ja robię, są nie do pobicia
Ja mam zupełnie prostą -z funkcją odmrażania i pogrzewania -li i jedynie Cuudo,bez niej umarłabym z głodu a tak gotowca do mikrofali hyc,minutki dwie i obiadek jest