Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 20:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Ona jest taka misiowata, że jakbym ją zobaczyła na ulicy i nie znała, to bym powiedziała, że to duży, dorodny kocur, szkoda tylko, że charakterek to ona ma delikatny...
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 31, 2011 20:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Hej Dziobeczki, zycze Wam milego tygodnia i wiele szczescia w szukaniu domku.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lut 01, 2011 14:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

SecretFire pisze:Hej Dziobeczki, zycze Wam milego tygodnia i wiele szczescia w szukaniu domku.

Dzięki skarbie. :1luvu:

Agatka robi się coraz odważniejsza. Ona jest przemiła koteczka, a Kaśka to zbój jeden, choć jednak są za sobą i to dzięki Kaśce, Agatka się otworzyła.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto lut 01, 2011 19:27 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA:)

No i mam wreszcie długo oczekiwana koteczkę.
Dziewczynka- Frania, będzie do adopcji po szczepieniu, czyli za 2 tygodnie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kolejne w kolejce czekają.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 01, 2011 19:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

Cudna dziewusia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -to z tych wiejskich kotków Aniu?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lut 01, 2011 20:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

kropkaXL pisze:Cudna dziewusia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -to z tych wiejskich kotków Aniu?

Tak Kasiu.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 01, 2011 20:28 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

Za Franie !
i za Kasienke i Agatke!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto lut 01, 2011 20:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

Franeczka ma taką ładna buziulkę,pyzatą,słodką ,a ta łatka na pysiu jeszcze jej uroku dodaje-kocham takie łateczki-Ptysieniek tez ma takie "brudne "pysio!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto lut 01, 2011 20:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Tez chcialam akurat napisac, ze ma taka ladna buziulke. Tak slodko i lekko przestraszono patrzy, ale widac, ze jest kochana i piekna. Pasuje jej umaszczenie i jest takie rzadko spotykane. Bo albo calkiem czerwone albo tylko malutko bialego, a ona wyglada jak czerwona krowka. :1luvu:

SecretFire

Post » Wto lut 01, 2011 21:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

To moja Kasia z koteczką, jeszcze w maju kiedy Frania była na sterylizacji :D

Obrazek

Obrazek

Jutro jedziemy z kiciunia do Łodzi do Pani doktor.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 01, 2011 21:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

Obie dziewczyny urocze!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lut 01, 2011 23:32 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

Frania została wymiziana na noc i była bardzo zadowolona, bo wystawiała bziucholka do miziania i pięknie mruczała.
Myślałam, że mi serce pęknie jak musiałam wyjść od niej z pokoiku, bo tak się tęsknie za mną patrzyła. :(
Nie jest tam sama bo mąż tam śpi, ale to nie ja.

Na razie ją odpchliłam a jutro będziemy tępić robale.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 02, 2011 1:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

Szkoda,że wcześniej na ten wątek nie trafiłam
Może byśmy się jutro,chociaż na moment spotkały,no cóż trudno,może kiedyś
Piękna koteczka
Łoł i córa tyż,łoł

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 02, 2011 8:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

Za pomyslna wizte i zwalczenie robaszkow! :ok:

SecretFire

Post » Śro lut 02, 2011 11:31 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i FRANIA :)

kociczka39 pisze:Szkoda,że wcześniej na ten wątek nie trafiłam
Może byśmy się jutro,chociaż na moment spotkały,no cóż trudno,może kiedyś
Piękna koteczka
Łoł i córa tyż,łoł

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

O, Sylwusia przydreptała :D witamy :1luvu:
SecretFire pisze:Za pomyslna wizte i zwalczenie robaszkow! :ok:

Nie chciałam dawać jej sama tabletki, chociaż mam, bo ją trzeba porządnie i fachowo odrobaczyć.

Franusię tylko się dotknie to już mruczy. Widać że jest tego spragniona.
Kicia jest mieszanką persa, bo futerko ma takie puchate i lekko przedłużone. Tak misia z niej śliczniusia i milusia. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]