Kasia ['], Misia, Bengalska, Rózia w DT, Zak i Zdzichu w DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 8:12 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

caldien pisze:pytanie - może macie gdzieś wśród znajomych jakieś koty cukrzycowe? Mam pół worka 1,5kg Royal Canin Diabetic do oddania, mój kocur musi zmienić karmę na hipoalergiczną... Chetnie oddam za darmo, co ma u mnie leżeć;)

popytam, jedynym cukrzykiem jakiego znałam była Kaśka [*] :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt sty 21, 2011 8:40 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

caldien :1luvu:

za zgodne życie Zakapiorka :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt sty 21, 2011 10:56 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

chłopak jeszcze nie wie, że mu nowe życie się kroi... :ok:

właśnie przyszło jedzonko z krakvetu, już się bałam że nie dojdzie do 15.00 a nie miałam już ani suchego ani puszek na weekend dla kotów
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pt sty 21, 2011 11:36 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

Caldien :1luvu:

Tak sobie myślę, że DT u Caldien to dobry znak, który pociągnie za sobą lawinę domów dla pozostałych :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt sty 21, 2011 12:46 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

Betaka pisze:Caldien :1luvu:

Tak sobie myślę, że DT u Caldien to dobry znak, który pociągnie za sobą lawinę domów dla pozostałych :ok:

też tak myślę, po południu idę po Fiprex i szeleczki dla kawalera, a w przyszłym tygodniu zadzwonię do caldien i pogadamy co i jak :ok:

dzisiaj mu tylko powiem na ucho, że ma szczęscie, tak żeby Zdzichu nie słyszał :wink:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pt sty 21, 2011 13:22 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

kaja555 pisze:
Betaka pisze:Caldien :1luvu:

też tak myślę, po południu idę po Fiprex i szeleczki dla kawalera, a w przyszłym tygodniu zadzwonię do caldien i pogadamy co i jak :ok:

dzisiaj mu tylko powiem na ucho, że ma szczęscie, tak żeby Zdzichu nie słyszał :wink:

żal Zdzicha :?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt sty 21, 2011 15:12 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

kaja555 pisze:chłopak jeszcze nie wie, że mu nowe życie się kroi... :ok:

Mój Badyl też jeszcze nie wie, że mu się niespodzianka szykuje :twisted:
ale myślę, że się chłopaki dogadają, mój na DT jakoś żyl z psem i kotką, a poza tym on się łatwo poddaje temu co się wokół niego dzieje;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sty 23, 2011 9:46 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

szeleczki już kupione welurowe niebieskie, mam nadzieję że się grubasek zmiesci

Fiprexu dalej nigdzie na ma, ale ma być we wtorek :ok:

caldien podaj na pw nr telefonu, to zadzwonie w tygodniu żeby obgadać szczegóły :wink:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon sty 24, 2011 13:13 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

jutro zadzwonię, bo dzisiaj nie wyrabiam :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon sty 24, 2011 13:26 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

jasne;) ja dzisiaj na jutro na egzamin się uczę ale jutro od południa już będę wolna;)

rozumiem, że na wstępie powinnam mieć dwie kuwety i odizolować koty od siebie? muszę to w głowie jakoś rozplanować;)
to do usłyszenia jutro;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pon sty 24, 2011 14:53 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

ja myślę że Zakapiorkowi jedna kuweta może wystarczyć bo on wie o co chodzi :ok:

ale jestem za żeby go odizolować, bo on ma jedno oczko nieładne i w tą porę roku podejrzewam, że może być troszkę przeziębiony, a tak to sam do siebie dojdzie i się trochę doczyści z kurzu na hali

może na początek być np. w łazience

ale spokojna głowa, ja się postaram kawalera do weta wziąć na szybko wcześniej albo "po drodze", niech go osłucha i poogląda, zważy itp.

w każdym bądż razie dzisiaj wcinał Animondę i został solidnie wygłaskany :wink:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon sty 24, 2011 23:59 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

cudownie wprost :1luvu:

jak tu wcześniej pisano: mam nadzieję, że ruszą do domów kopalniaczki!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto sty 25, 2011 7:44 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

ja dzisiaj dalej poluję na odpchlacz dla Zakapiorka

ale mam jeszcze wieści, było zapytanie w jego sprawie z allegro

Państwo są z Opola, mają młodą kotkę i kocurka, oba wysterylizowane. Pytają czy koty się dogadają i o wiek i zdrowie Zakapiorka. Odpisałam, zobaczymy co dalej.

Opole nie jest tak daleko. Myślę, że jakby dać im 2 tygodnie na dogadanie, to byśmy zoabczyli. W najgorszym wypadku nam go zwrócą, wszystko zależy od tamtych kotów, bo Zakapcio to mało waleczny jest. A mamy przecież DT :ok:

coś czuję, że on szybko znajdzie dom, jak nie przez ogłoszenia, to na akcji
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Wto sty 25, 2011 11:32 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

świetne wieści dla Zakapiorka :kotek: jak co, moja oferta cały czas aktualna:) ale trzymam mocno kciuki za domek stały, bo w końcu stały jest lepszy niż tymczas:)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto sty 25, 2011 12:28 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zakapiorek, Zdzichu, DS/DT!

caldien pisze:świetne wieści dla Zakapiorka :kotek: jak co, moja oferta cały czas aktualna:) ale trzymam mocno kciuki za domek stały, bo w końcu stały jest lepszy niż tymczas:)

dokładnie, poczekamy czy odpiszą, bo szkoda go tak tarmosić z miejsca w miejsce, jeżeli się zdecydują, to pojedzie od razu do ds :ok:

wszystko się okaże, może nic z tego nie wyjdzie..., a ja dzisiaj Caldien prze telefon postarzyłam trochę, odebrała takim poważnym głosem, ale to pewnie ton jeszcze z egzaminu :wink:

A tak apropos naszej rozmowy o jedzeniu, co Twój kawaler lubi jeść? Bo na zdjęciu na dogo wygląda na wypasionego :D
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

[poprzednia][następna]