Bezogonka Stella i Fubu już w swoich ds! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 23:03 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Trzymam kciuki. Jak chodzi o dogadanie sie z pieskiem to na pewno się dogadaja tylko trzeba dac im czas. Nawet jak początki będa trudne to nalezy poczekać. Chyba ze piesek bardzo goni koty wtedy może sie nie udac. Ale jeżeli piesek jest kotolubny to powinno byc dobrze i powinny sie dogadać.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon sty 24, 2011 23:53 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za pomyślność :D
Anna Kubica

Post » Wto sty 25, 2011 3:00 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Za domki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I żeby czarnulek grzecznie czekał w kociarni...
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto sty 25, 2011 9:40 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

kciuki mocno trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
jak dobrze że jest dla nich szansa.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto sty 25, 2011 11:48 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

to plaga że jak ciąża albo dziecko to się ludzie pozbywają zwierząt które nieraz mieli po kilkanaście lat. że to jest okrutne? mało powiedziane :evil: ponadto do tych ludzi nie dociera że dzieci się lepiej wychowują ze zwierzętami :kotek: za domki dla biednych kotków :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Wto sty 25, 2011 12:15 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Żeby się udało :ok: :ok:

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

Post » Wto sty 25, 2011 20:24 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Margoth dzwoniła do mnie, że koteczki już opuściły schronisko, są w dr :1luvu: Kciuki ciągle potrzebne :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto sty 25, 2011 20:40 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Liwia_ pisze:Margoth dzwoniła do mnie, że koteczki już opuściły schronisko, są w dr :1luvu: Kciuki ciągle potrzebne :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto sty 25, 2011 20:45 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Trzymam kciuki
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto sty 25, 2011 21:05 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Liwia_ pisze:Margoth dzwoniła do mnie, że koteczki już opuściły schronisko, są w dr :1luvu: Kciuki ciągle potrzebne :)

Obu kotkom się udało 8O :) :piwa:
trochę mnie tu nie było , ale bardzo, bardzo się cieszę :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
i trzymam dalej kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto sty 25, 2011 23:10 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Śro sty 26, 2011 11:32 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Czarny Ricardo już się rozgościł w mojej łazience - zjadł, napił się i zakuwecił. Ponadto wymyział się ze mną - cudownie mruczy i pręży, gdy go głaskać- i nieśmiało zaczął się bawić zabaweczką. Wygląda że będzie dobrze. Proszę tylko o informacje ze schronu - kiedy i czym odrobaczany i odpchlany - w sobotę turlamy się do weta to wolę wiedzieć. Ma drobne strupki - może się naparzał z innymi kotami? Wczoraj Gosia mówiła co i jak, ale byłam na ostatnich nogach więc nie zalapałam co i jak.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sty 26, 2011 11:47 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

otwarta kociarnia w schronisku? to koszmar. to po co to schronisko? po co biora koty ktore i tak potem gina? mnie sie zawsze zdawalo ze schronisko jest azylem dla zwierzat z ktorego koty mozna zabierac i maja miec lepsze warunki niz na wolnosci hmmm to sie baaardzo pomylilam :evil: :cry: otwarta kociarnia tez cos :evil: :evil: :evil: :evil:
gerardbutler

Post » Śro sty 26, 2011 12:34 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Z całego serca dziękuję Alienor za tdt dla Bezogonka, a margoth za wczorajsze rozwiezienie kotków...

Dostałam sms od domu Fubu - przytula się jak szalony, miziak z niego nieziemski... Z pieskiem na razie niezbyt, będzie potrzebował czasu na "dogranie się", ale państwo są dobrej myśli, a sam Fubu ich zachwycił :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro sty 26, 2011 12:35 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Płaczuś i bezogonek-DT NA CITO!!

Liwia_ pisze:Z całego serca dziękuję Alienor za tdt dla Bezogonka, a margoth za wczorajsze rozwiezienie kotków...

Dostałam sms od domu Fubu - przytula się jak szalony, miziak z niego nieziemski... Z pieskiem na razie niezbyt, będzie potrzebował czasu na "dogranie się", ale państwo są dobrej myśli, a sam Fubu ich zachwycił :)

:D :1luvu: :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]