_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wszystko przez to, że ja się nie czuję tak poważnie, jak wskazuje metryka. A wyglądam na starszą niż jestem. A niedługo zacznie być poważnie widać, że HSB młodszy... Buuuu
Chyba nie mam kompleksów co do wieku, tylko przeraża mnie, że za chwilę ludzie będą dziwnie na mnie patrzeć i tłumaczyć mi, że w pewnym wieku to nie wypada...