Zawijam rękawki i zabieram się do roboty
viola005 pisze:Fliege36 pisze:więc tak:
5 za 60zł
6 za 60zł (Viola - to oznacza wojnę- flaki wyprute
)
jak to na wojence ladnie! (piosenka ulanska) - nr 6 za 75 zl! flaki wypruwane wirtualnie - nic nie szkodzi, cioteczko Fliege36, wypruwaj!
chetnie bym zawalczyla o nr 5, te bransolete z wielkim bursztynem, ale jak ja przeslac, ciezka i wielka, musze sie zadowolic mniejszymi swiecidlami... chyba ze mnie podkusi....
chociaz rozsadek nakazuje zbastowac.... i chcialabym, i boje sie...
viola005 pisze:przyznam sie jednak, ze troche mi psuje zabawe mysl, ze na tych bazarkach miau dziewczyny wyprzedaja swoja wlasna bizu, zeby nakarmic lub wyleczyc koty, kurcze, szkoda ze tak sie musza poswiecac
dotychczas kupowalam na bazarkach dogo, gdzie fanty pochodzily z darow, tutaj po raz pierwszy spotkalam sie z fenomenem wyprzedazy wlasnego majatku i troche mi glupio tak zerowac na cudzej potrzebie i dobroci
naprawde sie solidaryzuje z cioteczkami miau
viola005 pisze:PituPitu, widze,ze chcesz kolczyki nr 2, one sa w komplecie z broszka nr 1, licytowalam obie pozycje, bo komplecik, ale zalezalo mi raczej na broszce, a mniej na kolczykach - czy Ty bys tez chciala komplet? fajny jest, szkoda go rozbijac
jezeli chcesz komplecik, to ja zbastuje z licytacji broszki i rzuce sie na inne swiecidla, tylko napisz mi wyraznie,ze sobie tego zyczysz,ok?
Fliege36 pisze:viola005 pisze:a ja teraz po pierwsze podstawie nozke cioteczce Fliege36 i przebije bransolete z wielkim bursztynem na 115zl
masz coś chciała...
oko za ok...
nr6 za 115zł

Pitu_Pitu pisze:viola005 pisze:PituPitu, widze,ze chcesz kolczyki nr 2, one sa w komplecie z broszka nr 1, licytowalam obie pozycje, bo komplecik, ale zalezalo mi raczej na broszce, a mniej na kolczykach - czy Ty bys tez chciala komplet? fajny jest, szkoda go rozbijac
jezeli chcesz komplecik, to ja zbastuje z licytacji broszki i rzuce sie na inne swiecidla, tylko napisz mi wyraznie,ze sobie tego zyczysz,ok?
ja tylko kolczyki, na broszce mi nie zalezy
viola005 pisze:cioteczko Fliege36, czy mowimy o spiralnej bransolecie nr 6, czy o tej z wielkim bursztynem, nr 5?
przebijasz nr 6 na 115 zl?

viola005 pisze:Pitu_Pitu pisze:viola005 pisze:PituPitu, widze,ze chcesz kolczyki nr 2, one sa w komplecie z broszka nr 1, licytowalam obie pozycje, bo komplecik, ale zalezalo mi raczej na broszce, a mniej na kolczykach - czy Ty bys tez chciala komplet? fajny jest, szkoda go rozbijac
ja tylko kolczyki, na broszce mi nie zalezy
PituPitu, to w takim razie bez zalu rozdzielamy komplet, ok? ja wezme broszke, a Ty kolczyki, dobrze? ma goralka dwa warkocze, podzielimy sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość