Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 22:08 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kropeczka13 pisze:strona 62 w tym wątku z 15.01.br.
Filomen pisze: Coffi - zostala zaszczepiona, Wiesiu, szacun :ok:

asiek_i_boguś pisze:Co do dzisiejszego dyżuru porannego to koty poszczepione. Coffi była wybitnie zjadliwa, nawet przez grube rękawice skórzane potrafiła mnie dotkliwe ugryźć w palec i trzeba było ją spacyfikować kocem.

spokojnie, choc mi serce na moment stanęło - to co Asiek_i_boguś podały to nie była szczepionka tylko Inmodulen :-) trzecia dawka, tak więc spoko - Coffie jest zaszczepiona przez nas a Królisia i Efi w schronie , Tofiki są nieszczepione

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw sty 20, 2011 22:10 Re: Kocia Chatka

Kropeczka13 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Wiesiu prawda ze Benio do zakochania :kotek: :1luvu:

Skubaniutki jest niemożliwy :D Żarłok straszny a nie wolno mu za dużo,za Jadzią już chodzi jak pies.Jak ja wychodzę z pokoju to tylko popatrzy i nic ale jak Jadzia wychodzi to obserwuje gdzie idzie,jak do kuchni to zaraz idzie za Nią. :D

Wiesiu widzę, że masz konkurenta :ryk: ale jesteś dużo przystojniejszy :ok:

Filomen

Post » Czw sty 20, 2011 22:14 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze:Odnośnie akcji sterylizacji;
Ja się zajmę transportem kotków z Gacka we wtorek po południu przywiozę je do lecznicy i w czwartek zawiozę spowrotem, i jutro też będę umawiała na sterylkę 3 koteczki małe z Gacka - one pójdą do adopcji więc trzeba je wysterylizować - potem pomyslimy o kocurkach, ale te kociaki wrócą po sterylkach na Gacka.
Natomiast MARA :!: :!: :!:
Proszę skontaktuj się z Panią ze Stalowej, myślę że na spokojnie na niedzielę 30.01. niech łapie 3-4 koty ze swojego stadka i niech je dostarczy do Kociej Chatki ja jutro na poniedziałek 31 będę umawiała w lecznicy zabiegi - z tym że tu będzie ważna sprawa transportu w poniedziałek do południa trzeba by koty podrzucić do lecznicy, ja we wtorek je odbiorę do Kociej Chatki, a potem w zależności ile czasu będą musiały u nas zostać - to karmicielka może je sobie odebrać.
Jutro dam znać jakie terminy ustaliłam.

dodatkowo mamy do sterylki koty ze Stawowej pani czeka w kolejce oraz 12 kotów w hotelu Adria -Novotel - Marta masz namiary na panią, bo Janka do mnie dzwoniła?
poza tym złozyłam doniesienie na policje pana administratora z Kopernika w Dąbrowie co uwięził koty w piwnicy

Filomen

Post » Czw sty 20, 2011 22:34 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Filomen pisze:dodatkowo mamy do sterylki koty ze Stawowej pani czeka w kolejce oraz 12 kotów w hotelu Adria -Novotel - Marta masz namiary na panią, bo Janka do mnie dzwoniła?
poza tym złozyłam doniesienie na policje pana administratora z Kopernika w Dąbrowie co uwięził koty w piwnicy

Ewa wszystko po kolei - na poczatek dwa Gacki :) od 31.01. Stalowa a potem będziemy powolutku dalej ...
no Ewa nie wiem czy niebawem nie będziesz sobie musiała wynająć ochroniarza w sprawie tych doniesień.... :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 20, 2011 22:39 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Dostałam Tereniu dzisiaj paczuszkę :mrgreen: W zamian dałam trochę drobiażdżków Iwetce, ma być nie długo w Sosnowcu to przekaże.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sty 20, 2011 22:40 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze:
Filomen pisze:dodatkowo mamy do sterylki koty ze Stawowej pani czeka w kolejce oraz 12 kotów w hotelu Adria -Novotel - Marta masz namiary na panią, bo Janka do mnie dzwoniła?

Ewa wszystko po kolei - na poczatek dwa Gacki :) od 31.01. Stalowa a potem będziemy powolutku dalej ...
no Ewa nie wiem czy niebawem nie będziesz sobie musiała wynająć ochroniarza w sprawie tych doniesień.... :ryk:

mam ich w d... to juz trzecie miejsce gdzie wysylam policje i nawet na razie działa

wiem ze powoli tzreba chyba liste oczekujacych zrobić

jeszcze mam 3 oczekujace sterylki odplatne 1 kotka ze schroniska obiecalam pośredniczyć, druga od pana kotka z piwnicy i starsza pani z zagórza, ktora musiałam przekonywać, że kotka nie musi dla zdrowotnosci raz w zyciu miec miotu :twisted:
skąd mają mój nr telefonu ?????

Filomen

Post » Czw sty 20, 2011 22:56 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

majencja pisze:Dostałam Tereniu dzisiaj paczuszkę :mrgreen: W zamian dałam trochę drobiażdżków Iwetce, ma być nie długo w Sosnowcu to przekaże.

Dostarcze albo i nie dostarcze, moze sie gdzies zgubi po drodze :mrgreen: :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 20, 2011 23:17 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

majencja pisze:Dostałam Tereniu dzisiaj paczuszkę :mrgreen: W zamian dałam trochę drobiażdżków Iwetce, ma być nie długo w Sosnowcu to przekaże.

Oż kurcze Maja to ja powinnam się kajać :oops: to zaległe bazarki myślałam, że kiedyś przy okazji podjedziesz, ale wiem że u Ciebie z terminami jak u Królowej Angielskiej :mrgreen: więc po długim terminie wysłąłam więc nic się nie należało w zamian :oops: ale jak już dałaś :P to pewnie że przyjmiemy my pazerne baby :D

Iweta pisze:Dostarcze albo i nie dostarcze, moze sie gdzies zgubi po drodze :mrgreen: :wink:

Oj Iwonko uważaj :ryk: bo Ewa ma doświadczenie w powiadamianiu władz :ryk:

terenia1

Post » Czw sty 20, 2011 23:29 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

czyli w .....kablowaniu :ryk: elektryczna jakaś cy cóś 8O
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt sty 21, 2011 8:37 Re: zakładam wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 24.01.-30.01.2011
24.01. pon. rano brak wie. Teresa
25.01. wt. rano Bona44 wie. MaraS
26.01. śr. rano Monika wie. Bona44
27.01. czw. rano brak wie. MaraS.
28.01. piat. rano Bogusia i Asia wie. Beatka
29.01. sob. Martyna wie. brak
30.01. niedz. rano Dorotka brak

terenia1

Post » Pt sty 21, 2011 8:49 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze:
Oj Iwonko uważaj :ryk: bo Ewa ma doświadczenie w powiadamianiu władz :ryk:

majencja pisze:czyli w .....kablowaniu :ryk: elektryczna jakaś cy cóś 8O

Juz sie boje :strach: :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt sty 21, 2011 8:53 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

no praca w "kablówce" zobowiązuje :wink:

Filomen

Post » Pt sty 21, 2011 10:26 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Witam
Dziewczyny wymyslilam takie cos w zwiazku z tym dniem Kota, jak juz beda te spotkania z biblotece to moze byc zrobic loterie fantowa - kazdy los wygrywa :)
Niech kazdy cos z domu przyniesie takie rzeczy zwiazane z kotem - ja tez troche mam, zrobic losy za jakies drobne 2 lub 3 zl moze wiecej i zawsze to sie cos uzbiera.
Np.pania w przedszkolu powiedziec ze cos takiego bedzie i mamy zaopatrza dzieci w pieniazki.
Co Wy na to?
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt sty 21, 2011 10:28 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

jadziaII pisze:Witam
Dziewczyny wymyslilam takie cos w zwiazku z tym dniem Kota, jak juz beda te spotkania z biblotece to moze byc zrobic loterie fantowa - kazdy los wygrywa :)
Niech kazdy cos z domu przyniesie takie rzeczy zwiazane z kotem - ja tez troche mam, zrobic losy za jakies drobne 2 lub 3 zl moze wiecej i zawsze to sie cos uzbiera.
Np.pania w przedszkolu powiedziec ze cos takiego bedzie i mamy zaopatrza dzieci w pieniazki.
Co Wy na to?

No super pomysł :ok: (ale o tym piszmy na tym naszym wewnętrznym forum :wink: )
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 21, 2011 11:04 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

niestety z tego co wiem, musielibyśmy mieć specjalne zezwolnie Ministerstwa :-(
Ustawa o grach i zakładach wzajemnych wraz z rozporządzeniami wykonawczymi reguluje m.in. zasady organizacji loterii fantowych i promocyjnych.
Chyba, ze sie przepisy zmieniły ale z tego co wiem to nie

Filomen

[poprzednia][następna]