Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 23:05 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jutro u Melani :mrgreen: będzie Pan wet ,obejrzy, obada,podejmie decyzję co do narośli pod łapką ,jest zdecydowanie mniejsza :) za to Melka urosła ....w szerz :)
Jest kochaną koteczką,nadstawia łepek do całowania ,bawi się,ustawia Kubusia :mrgreen: i non stop ma włączony traktorek,no i mam nowe focie.....i tu uśmiech do cioci Catnaperki :mrgreen:
A ja obiecuję że po feriach :mrgreen: biorę się do nauki wstawiania zdjęć :D
Ostatnio edytowano Pt sty 14, 2011 23:01 przez Anna Kubica, łącznie edytowano 2 razy
Anna Kubica

Post » Czw sty 13, 2011 23:16 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna Kubica pisze:no i mam nowe focie.....i tu uśmiech do cioci Catnaperki :mrgreen:
A ja obiecuję że po feriach :mrgreen: biorę się do nauki wstawiania zdjęć :D

:oops: tak przyznaje się, że przetrzymuje je już kilka dni i nie chcę się z nikim podzielić ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt sty 14, 2011 22:50 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Mela za tydzień będzie miała zabieg usuwania guzków :( ,wet mówi że trzeba to szybko zrobić ponieważ są umieszczone na górnej listwie mlecznej i tam często robią się złośliwe guzki :evil:
Prosimy o kciuki za Melunie :1luvu: i ciepłe myśli :D
Anna Kubica

Post » Pt sty 14, 2011 22:53 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Oby wszystko się powiodło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sty 14, 2011 23:05 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna Kubica pisze:Mela za tydzień będzie miała zabieg usuwania guzków :( ,wet mówi że trzeba to szybko zrobić ponieważ są umieszczone na górnej listwie mlecznej i tam często robią się złośliwe guzki :evil:
Prosimy o kciuki za Melunie :1luvu: i ciepłe myśli :D

I jeszcze jedno mi się przypomniało-Mela tak oczarowała Pana doktorka że zadeklarował osobiste odwiezienie Meli po zabiegu :) co ona w sobie ma :roll: :D :?:
Anna Kubica

Post » Pt sty 14, 2011 23:09 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna Kubica pisze:
Anna Kubica pisze:I jeszcze jedno mi się przypomniało-Mela tak oczarowała Pana doktorka że zadeklarował osobiste odwiezienie Meli po zabiegu :) co ona w sobie ma :roll: :D :?:

Chyba wy obie tak go oczarowałyście :roll: :wink: :ryk:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sty 14, 2011 23:10 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

O kurcze, żeby się te guzki po usunięciu nie odnawiały, bo potrafią :( :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 14, 2011 23:37 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Ojejq :roll: Przeogromne kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Zabieg będzie w piątek, tak?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt sty 14, 2011 23:50 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Tak Justynko w czwartek lub piątek :ok:
gosiaa -tfu,tfu ,tfu :wink:
Anna Kubica

Post » Sob sty 15, 2011 2:28 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 15, 2011 22:43 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Ok, no to się podzielę Cudem ;) :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie sty 16, 2011 0:58 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szczęśliwa ślicznotka :1luvu:

gosiaa

Post » Śro sty 19, 2011 21:32 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty, które pozornie wydają się trudne w adopcji, bo są chore i wystraszone bardzo szybko dochodzą do siebie w adopcyjnych domach. Dajmy szanse tym mało atrakcyjnym pozornie kotom- to mój osobisty apel.
Mrunia [*] 6.08.2012- Tak bardzo za Tobą tęsknię Malutka :-(

moscik

Od: Pon wrz 06, 2010 6:42

Post » Śro sty 19, 2011 21:42 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Co u Was słychać?

gosiaa

Post » Śro sty 19, 2011 22:28 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

A dziękujemy ... :) Mela to kotka z charakterkiem :wink: jeśli ma lepszy dzień to się bawi ze mną ,jeśli gorszy to dostaję po łapach :roll: za moją nadgorliwość :mrgreen: ,ma duuuży apetycik i zrobiła się strasznie wybredna ,niestety nie może jeść mięska surowego za co jest na mnie obrażona ,dostaje gotowane.... powącha i odchodzi :roll:
Więc aby jej dogodzić zrobiłam jej wątróbkę z przepisu Kasi na wątku Borgisa i......mogę sobie ją zjeść sama :roll:
Więc wcina suche i galaretę z Felixa-taką sobie dietę ustaliła.
Jest rozmruczana do granic i kocha jak całuję ją po łepku :)
W piątek jedziemy na zabieg,trzeba pozbyć się tych paskudnych guzków :( mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia ,trzymajcie za nas kciuki :ok:
Anna Kubica

[poprzednia][następna]