Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 13, 2011 18:32 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

jozefina1970 pisze:Witam się i uciekam :-)
Mieszkanka wszystkie piękne, które byś nie wybrała będzie super :ok:
Sniły mi się dzisiaj i Papillon mi sie śniła i że się z Wami pokłóciłam :-( ale szczegółów nie pamiętam...
To przed powrotem do pracy chyba :evil:

Sny się tłumaczy odwrotnie :mrgreen: Będzie git :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sty 13, 2011 19:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

shira3 pisze:Sny się tłumaczy odwrotnie :mrgreen: Będzie git :ok:

No, tak :-)
Tylko te z czwartku na piątek podobno dosłownie :ok:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 13, 2011 20:28 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Cudo mieszkanka !!! :1luvu: Dobrze jest na oglądanie wziąc kogoś ze soba, kto chłodniejszym okiem popatrzy na wady :wink: Wszystko idzie Ci Dorotka zgodnie z planem ? Co z autem ? Żaba Ci TAM dojedzie ? :roll:

AYO, ja przy Tobie w tekstach wysiadam. Ale jak moge pomóc to dla Ciebie zawsze :D
Ostatnio edytowano Czw sty 13, 2011 20:39 przez psiama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sty 13, 2011 20:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Obrazek

Teraz mam taki widok. To ladne? Tez nie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw sty 13, 2011 21:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Nowy widok z okna będzie prawdziwą nagrodą za lata patrzenia na to paskudne podwórko :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw sty 13, 2011 21:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

aż sama się zdziwisz że kiedys mogłaś mieć takie widoki :D
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Czw sty 13, 2011 21:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

:mrgreen: Juz naprawde na tych Turasow nie moge patrzec.

Brat akurat skonczyl auto wstawiac i teraz ide spac. Do jutra Dziobeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Post » Czw sty 13, 2011 22:08 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Dobranoc kocie :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sty 13, 2011 22:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Dbranoc,
jutro wyjazd tak? Trzymam :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 13, 2011 22:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Dołączam do kciuków :ok: :ok: :ok: Obydwa mieszkania są bardzo fajne :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sty 13, 2011 23:08 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

trzymam kciuki za to mieszkanie przy koniach Obrazek Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt sty 14, 2011 7:21 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Troche pomieszalam tymi piatkami? W nastepny piatek to mialo byc w nastepnym tygodniu w piatek. Tak szybko urlopu nie dostalam a moje auto jest niesprawne na taka droge.

No i dzien dobry.

Wieczorem moge glowe jakos zajac i nie wpadac w panike, ale od wtorku mam rano branie na wymioty, tak mnie nerwy telepia...

SecretFire

Post » Pt sty 14, 2011 7:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Ja tak właśnie jakoś zrozumiałam, że w przyszły piątek właśnie.
Dorotko, nie denerwuj się aż tak bardzo (łatwo się mówi, wiem), wszystko będzie ok, bo ok być musi - przed Tobą wspaniałe perspektywy, no ale każda zmiana, nawet na lepsze jest stresem, nawet ślub jest wysoko plasowany na skali stresów. Będzie dobrze a nawet jeszcze lepiej :ok:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt sty 14, 2011 7:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

jozefina1970 pisze:Ja tak właśnie jakoś zrozumiałam, że w przyszły piątek właśnie.

a ja nie mam czasu dokładnie czytać wątków :oops:
ale jak ostatnio wcale nie czytałam -to jest jeszcze gorzej :oops:
ale i tak
Patmol pisze:trzymam kciuki za to mieszkanie przy koniach Obrazek Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt sty 14, 2011 7:55 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka!!!

Mam przeczucie, ze bedzie dobrze, ale jeszcze nie jest i teraz jest strasznie. Do tego mi rodzice co dziennie dogaduja i mecza mnie jeszcze bardziej. Ja tez bede za nimi tesknic, ale jak dlugo mam jeszcze kleic sie u nich? Wczoraj powiedzialam tacie, ze moj piec bedzie odebrany i bede do nich na obiad przychodzic. Cieszyl sie, bo tak jeszcze troche czasu z nimi spedze. A jak sie mamy spytalam, czy sie cieszy dla mnie, to mi sie spytala, ze z czego ma sie cieszyc i ze nie ma z czego sie cieszyc.
Wiecie, oni wiedza od przeszlo trzech lat, ze chce tam isc na dol. I wiedza jak zle mi w terazniejszej firmie idzie, czy musza mi jeszcze na dodatek tez doskwierac? Po to sa rodzice? No nie wiem, ja akurat teraz tego nie potrzebuje.
Straszne nerwy mam i wiem, ze to glupie. Ale jak sie rano obudze, sciska mi doslownie zoladek I paniki nie moge opanowac. Jak by AYO powiedziala, dusilam ptaka. Czas tak szybko leci a ja glowy nie moge poukladac. Chyba jeszcze do mnie nie dotarlo, ze to jest wlasnie juz teraz. Ale jak sobie tak pomyslice, to luty w tym roku jest strasznie krotki, dlatego tak mi czas wydaje sie uciekac.
Tak na serio to planuje przewoz moich rzeczy na 11. lutego. Moj brat mi moze ciezarowke zalatwi za pol darmo. To by bylo super. Potem wracam z pomocnikami, sprzatam mieszkanie i jade poczatek tygodnia z futerkami na dol.

Emil od wtorku ma gadanego. Napewno czuje, ze cos jest nie tak. Lilly jest tez troche pokrecona. Ale Emil to sie rozgadal a ja na niego galy wywalam. Nawet moj brat wczoraj powiedzial, ze on rozkrecony jest. Dzis wieczorem postaram sie z nimi troche wiecej pobawic albo troche wiecej kartonow poskladam i beda mieli gdzie skakac i sie chowac.

SecretFire

[poprzednia][następna]