A ja jeszcze mam pytanie, czy Łaciuś się pcha do drzwi jak się wchodzi/wychodzi z domu? Tzn. żeby uciec czy coś ?
I jak z oknami?Chętnie przy nich węszy i się wpycha? Może głupio sformułowane ale mnie to interesuje ze względu na jego bezpieczeństwo

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
black_lodge pisze:Cześć dziewczyny,
ja w sprawie tych zabezpieczeń z ikei. Są na śrubki, więc jeżeli macie nowe plastikowe okna, to producenci mogą wam nie uznawać gwarancji.
Przykleić się nie bardzo daPróbowałam.
Prue, jak tam twój kot z Łodzi?
Prue pisze:Na szczęście nasze okna już dawno były robione i nie ma już gwarancjiMożemy jechać ile wlezie:P
A Timonek czuje się dobrze,nie widać po nim aby śmierć Simonka bardzo sie odbiła na jego psychice.
Jest spokojnym młodym ślicznym koteczkiemI lubi wodę , nie wiem jak to wygląda w praktyce ale chętnie zobaczę ^__^
ciekawa.swiata pisze:dzisiaj udało mi się je chapnąć w społem dla mnie i dla Zołzika![]()
![]()
![]()
zobaczymy, czy koty będą miały zemste faraona
Gibutkowa pisze:ciekawa.swiata pisze:dzisiaj udało mi się je chapnąć w społem dla mnie i dla Zołzika![]()
![]()
![]()
zobaczymy, czy koty będą miały zemste faraona
znaczy się po naszemu sraczkę?
Prue pisze:Wiesz Puciowa mamo , my byśmy chętnie tam już pojechali po Timonka,ale Ruru nam go raczej nie da bez wizyty przed adopcyjnej (zaliczonej:P ) Chętnie bym Ci pomogła i tym bardziej jestem wściekła na ten los =/ Wiem że Cię tam już naciskająAle mi Ruru nie da kotka
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości