Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:U mnie Miecio tylko je mięso, niestety surowego nie może. Najbardziej wchodzi kurczak (piersi, skrzydełka), czasem indyk (piersi) i wołowina (ligawa lub rostbef). Od czasu do czasu gotowana rybka - najczęściej tilapia.
Mruczeńka1981 pisze:No to chyba mieszkasz gdzieś niedaleko mnieDzięki, już nie zaśmiecam wątku- na razie przeraziła mnie ilość dodatków, jakie trzeba kupić...
Weihaiwej pisze:Gibutkowa pisze:U mnie Miecio tylko je mięso, niestety surowego nie może. Najbardziej wchodzi kurczak (piersi, skrzydełka), czasem indyk (piersi) i wołowina (ligawa lub rostbef). Od czasu do czasu gotowana rybka - najczęściej tilapia.
Gibutkowa, a próbowałaś tłustszego mięsa wołowego? Tzw. rosołowe albo gulasz czy mostek? Ten tłuszcz jest dobry dla kociastych
Ja kupuję mięso głównie w auchan i koty nie protestują. Jestem tam często, z racji miejsca zamieszkania, i: nic nie zalega, są dni, kiedy pewnych rodzajów mięs nie ma; generalnie, widzę przerób, a mięso jest świeże. No i ryby morskie są świeże we wtorki i czwartki, podobno![]()
Kupuję jak najtłustszą wołowinę i różne drobiowe, w zależności od stanu zaopatrzenia auchan.
Weihaiwej pisze:Gibutkowa, a próbowałaś tłustszego mięsa wołowego? Tzw. rosołowe albo gulasz czy mostek? Ten tłuszcz jest dobry dla kociastych
Weihaiwej pisze:Mruczeńka1981 pisze:No to chyba mieszkasz gdzieś niedaleko mnieDzięki, już nie zaśmiecam wątku- na razie przeraziła mnie ilość dodatków, jakie trzeba kupić...
Dlatego pisałam o tym FC albo Easy barf na początek - żeby nie przerażać. Z tymi gotowymi dodatkami jest jednak łatwiejChoć ja od początku działam z naturalnymi suplementami - i nie jest to takie straszne, jak się wydaje. Poczytaj w wolnej chwili, to się przekonasz
koty Figaro52 też już rozróżniają kurczaczka z tego sklepu i na inne zaczynają wybrzydzać jessi74 pisze:a mój Miecio poleca sklepy DELIKATESY KONKRET, na Wesołej i na Komuny Paryskiej i chyba Jedności Narodowej - juz dawno poznaliśmy się że mięso z kurczaka jest tam o wiele lepszekoty Figaro52 też już rozróżniają kurczaczka z tego sklepu i na inne zaczynają wybrzydzać
Gibutkowa pisze:Właśnie odebrałam dostawę z Animalcare i mają jakiegoś nowego tuńczyka (made in Germany), dostałam próbkę, dziś im przywieźli jeszcze na sklepie tego nie mają wprowadzone. Zobaczymy co to za cudojak Sibel zje to znaczy że dobre
Gibutkowa pisze:Natasza jesteś w pracy w czwartek/piątek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kocidzwoneczek, koszka i 45 gości