Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 20:33 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Domki gdzie jestescie??
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Sob sty 08, 2011 18:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Po niedzieli jazda z kotkami do Łodzi na doszczepienia na białaczkę.
Niestety, skoro są u mnie to muszę je zabezpieczyć przed tą chorobą.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sty 08, 2011 20:50 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Aniu kochanie, Ty wszystko co mozliwe zawsze dla futerek robisz. Przytulam Was mocno.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sty 08, 2011 21:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

SecretFire pisze:Aniu kochanie, Ty wszystko co mozliwe zawsze dla futerek robisz. Przytulam Was mocno.

Jakże by inaczej Dorotko! :ok:
Uważam, że tak trzeba i być powinno. :mrgreen:

Budząc się rano nie myślę o tym, czy mogę wstać i jak się czuję.
Jest pełna mobilizacja organizmu, organizmu do walki o dalsze życie. Życie o które to walczę każdego dnia.
Nie ma myślenia o cierpieniu czy bólu, trzeba wstać, bo one na mnie czekają.
Na widok moich kochanych ślepków serce napełnia mnie radością. Wiem że one mnie potrzebują i dopóki mi piasku na oczy nie nasypią, to żyję dla nich.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sty 08, 2011 22:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Do piasku Cie tam nikt nie chce. Za duzo futerek jeszcze pomocy potrzebuje. Rano mi sie Lillutek tak fajnie przytuli i zagaduje, ze tez latwiej jest wstac, chociaz w lozku jest fajnie i miziac tez idzie.

Splywam na sofe troche pognic i kosci rozprostowac. Paaa Aniu i koteczki. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Post » Nie sty 09, 2011 11:21 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Miałam telefon w sprawie adopcji Agatki, ale lepiej że to Kajtuś pojechał do tego domku.
Państwo już maja kotkę adoptowaną z Łódzkiego Peggy Su i szukają dla niej towarzyszki lub towarzysza.
Domek wychodzący w bezpiecznej okolicy. Pan ma się odezwać jeszcze jakby co.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sty 10, 2011 10:28 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

:?: :?: :?: Jak, to pojechal Kajtus, czy chce jechac? Nie rozumiem jakos. Fajnie by bylo dla wszystkich podopiecznych.

SecretFire

Post » Pon sty 10, 2011 15:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

To trzymamy mocno kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pon sty 10, 2011 19:03 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Ewschen pisze:To trzymamy mocno kciuki :ok:

Jeszcze długo pewnie! :mrgreen:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon sty 10, 2011 19:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Ewschen nie puszczaj ino! A domek sie znajdzie, bo maja przeciez piekne ogloszenia i pochodza z kochanego domku. Ze na dworze mieszkaly, to jest przeszlosc.

SecretFire

Post » Pon sty 10, 2011 19:32 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

I jakoś wcale nie tęsknią za dworem.

A my już wiemy dlaczego Kaśka nam zwiała jak mamusi nie było, ona poszła pod blok szukać swojej pańci, bo wiedziała, że tam pańcia zawsze przychodziła. :mrgreen:

Ona goni wszystkie koty od mamusi z łóżka, bo pańcia jest tylko jej. :roll:
Biedna koteczka, tak mocno pokochała swoim małym serduszkiem...a u nas przecież limit już. :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Wto sty 11, 2011 8:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

:1luvu: Witajcie kochane.

A mi taki pomysl sie akurat zjawil. Co byscie powiedzialy, gdyby sie udalo jakis malutki domeczek kupic albo wynajac, z tym bialym plotem, o ktorym rozmawialysmy Aniu, i byscie sobie tam razem mieszkaly i kotki pilnowaly. Musze czesciej w lotka grac :mrgreen:

SecretFire

Post » Wto sty 11, 2011 19:47 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

SecretFire pisze::1luvu: Witajcie kochane.

A mi taki pomysl sie akurat zjawil. Co byscie powiedzialy, gdyby sie udalo jakis malutki domeczek kupic albo wynajac, z tym bialym plotem, o ktorym rozmawialysmy Aniu, i byscie sobie tam razem mieszkaly i kotki pilnowaly. Musze czesciej w lotka grac :mrgreen:

Ale kotki byłyby szczęśliwe!!! :cry: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sty 11, 2011 19:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Nie tylko kotki :-) Tobie bym sprawila taka bujana lawke i bys siedziala na dworzu, skrobala jabluszka na ciasto, ktore bys nam upiekla. :1luvu:

SecretFire

Post » Śro sty 12, 2011 19:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

:ok: :ok: :ok: To ja potrzymam kciuki za ten domek z białym płotkiem i przy okazji dla domki dla kiciusiów(myślę, że te już mogą być bez płotków, ba nawet bez ogródka, żeby tylko były odpowiednie dla kotów). A jak już będzie domek, ogródek i ciasto to się wpraszam :D
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

[poprzednia][następna]