Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 13:59 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Nie sty 09, 2011 20:00 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

A ja jestem i psiarą i kociarą i tym bardziej kciukasy trzymam :wink:

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Pon sty 10, 2011 7:06 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Morgiana pisze:A ja jestem i psiarą i kociarą i tym bardziej kciukasy trzymam :wink:

O! Jam tez psiara i tez kciuki tym bardziej trzymam :!: :mrgreen: :wink:

Za domek, Skarbie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 10, 2011 11:16 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Może mam dom dla Ryjka :1luvu:
Ale potrzebne są mi dwie ważne odpowiedzi (twierdzące) na dwa pierwsze pytania które przeważą na tym, że będzie miał dom :
1.Czy chodzi na smyczy?
2.Czy dogada się z kotami?
3.Czy jest możliwość dotransportowania Ryjka do Poznania?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sty 10, 2011 11:24 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

O matko! Transportu będziemy szukać! Co do kotów Ryjek jest wyjątkowo spokojnym psem, ostatnio pytałam o to w schronie i powiedziano mi, że pewnie z kotami też nie ma problemu. Będę w tygodniu w schronie to w miarę możliwości sprawdzę koty (Ryjek jest przy samej kociarni) i zapytam się o to chodzenie na smyczy. Myślę, że on nie spacerował w schronie na smyczy... Może uda go się jakoś przespacerować.
A co to za domek?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon sty 10, 2011 11:31 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

OK, już odpisałam babce z FB
Ostatnio edytowano Pon sty 10, 2011 11:39 przez Catnaperka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 10, 2011 11:33 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Catnaperka pisze:O matko! Transportu będziemy szukać! Co do kotów Ryjek jest wyjątkowo spokojnym psem, ostatnio pytałam o to w schronie i powiedziano mi, że pewnie z kotami też nie ma problemu. Będę w tygodniu w schronie to w miarę możliwości sprawdzę koty (Ryjek jest przy samej kociarni) i zapytam się o to chodzenie na smyczy. Myślę, że on nie spacerował w schronie na smyczy... Może uda go się jakoś przespacerować.
A co to za domek?

Dziewczyna z FB napisała do mnie na PW :) Że mogła by go adoptować :1luvu: ale musi dobrze zachowywa się w stosunku do kotów (bo ona ma dwa) ale patrząc na Ryjka wydaje mi się, ze jest to spokojny piesek :1luvu:

Adopcja mogłaby być w połowie lutego bo dziewczyna kończy remont :)

Ona nie pisała na wydarzeniu :) tylko do mnie bezpośrednio.
Ostatnio edytowano Pon sty 10, 2011 11:39 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pon sty 10, 2011 11:34 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Wysłałam Tobie pw :)

CatAngel

Post » Pon sty 10, 2011 16:44 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Tak, ale na wydarzeniu tez napisała :) Może później :) Już jesteśmy w kontakcie. Adpocja mogłaby być ale po 15.02 no i muszę sprawdzić reakcję Ryjka :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 10, 2011 17:19 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Trzymam kciuki co by domek dla Ryjka był jak najszybciej i jak najlepszy :ok: Skoro nie reaguje na widok kotów za oknem kociarni to jest duża szansa :kotek:

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Pon sty 10, 2011 19:05 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Morgiana pisze:Trzymam kciuki co by domek dla Ryjka był jak najszybciej i jak najlepszy :ok: Skoro nie reaguje na widok kotów za oknem kociarni to jest duża szansa :kotek:

I jest uwiązany na łańcuchu więc ze smyczką nie powinien mieć problemów :ok: Ryjku :1luvu: oby,oby :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Pon sty 10, 2011 19:07 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pon sty 10, 2011 21:52 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

No ale żadnej szansy nie odrzucamy :ok: Jeżeli ktoś baaaardzo chce przygarnąć Ryjka wcześniej nie będę bronić ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto sty 11, 2011 7:23 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Ale wiesci :)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sty 11, 2011 7:37 Re: Ryjek - 9 letni, głuchy BŁAGA o dom! SchroniskoŁódź

Ja jeszcze dzisiaj dokłądnie sprawdzę jak jest z chodzeniem na smyczy i kotami, ale z tym pierwszym to nie powinno być problemów. Ja go kilka razy przeprowadzałam do gabinetu na smyczy i szedł normalnie. I tak jeszcze dziś sprawdzę.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]