Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 22:55 Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Na aukcję wystawiam super-ekstra gadżet podarowany przez Kana.

Przedmiotem licytacji jest "Massage Brassiere" inaczej masujący stanik, biustonosz :P

Rozmiar 80 C.

Idealny na prezent dla koleżanki lub żony :mrgreen:

Na co dzień może służyć jak każdy normalny biustonosz, a wieczorami można go zamienić w masażer :wink:

Obrazek

Zaczynamy od 10 zł :)

Licytacja trwać będzie 7 dni od daty rozpoczęcia laukcji :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto sty 04, 2011 22:58 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

mój rozmiar, więc zaczynam - nie bardzo ma mi kto robić prezenty, muszę sama sobie dać radę ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sty 04, 2011 23:01 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

XAgaX pisze:mój rozmiar, więc zaczynam - nie bardzo ma mi kto robić prezenty, muszę sama sobie dać radę ;)

Dziękujemy za rozpoczęcie :ok:
MIKUŚ

Post » Wto sty 04, 2011 23:04 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

staniczek jest naprawdę piękny (nie wiem, czy masującą funkcję odważę się wypróbować) :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sty 05, 2011 8:54 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Polecam dla każdego kto ma 80C :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro sty 05, 2011 13:19 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Do boju kobiety :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro sty 05, 2011 17:35 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Ja również gorąco zapraszam do licytacji :mrgreen:

Wierzcie mi, że jest wart więcej niż 10 złoty :wink:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro sty 05, 2011 17:37 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

XAgaX pisze:staniczek jest naprawdę piękny (nie wiem, czy masującą funkcję odważę się wypróbować) :)

Aga nie obawiaj się,
funkcja masująca to delikatne wibracje :wink:

Cookie1706

Post » Śro sty 05, 2011 17:40 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Ale ladny :1luvu: . Szkoda ze natura mnie ubogim biustem obdarzyla :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro sty 05, 2011 17:49 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

skwareek pisze:Ale ladny :1luvu: . Szkoda ze natura mnie ubogim biustem obdarzyla :roll: .

To nic,

proponuje, żebyś mimo wszystko wszedł do licytacji :mrgreen:

na pewno jakaś kobieta z twojego otoczenia będzie straszni zadowolona z takiego prezentu :wink:

Cookie1706

Post » Śro sty 05, 2011 19:04 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Cookie1706 pisze:
skwareek pisze:Ale ladny :1luvu: . Szkoda ze natura mnie ubogim biustem obdarzyla :roll: .

To nic,

proponuje, żebyś mimo wszystko weszła do licytacji :mrgreen:

na pewno jakaś kobieta z twojego otoczenia będzie straszni zadowolona z takiego prezentu :wink:

Cookie1706

Post » Śro sty 05, 2011 22:31 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Gdyby był minimalnie większy to bym go kupiła :mrgreen:
Jest śliczny :wink:
MIKUŚ

Post » Czw sty 06, 2011 18:31 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Walentynki już WKRÓTCE - może jednak :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt sty 07, 2011 0:16 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

Nikt nie nosi 80 C :mrgreen:

hmmm............
MIKUŚ

Post » Pt sty 07, 2011 20:32 Re: Extra biustonosz - dla Kociej Przystani Sosnowiec

No ja niestety nie,ale zapraszam do licytacji :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[następna]