H2E2 cz.II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 11:43 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze:Ja wiem, że tymczasowanie to ogromna odpowiedzialność i finansowo nieraz daje popalić. Ale myślałam tylko o tych konkretnych kociakach. I wyszło mi, że ni huhu. Za to staram się co jakiś czas zakupić coś na jakimś bazarku. Moje zapasy biżu robią się coraz bardziej zróżnicowane :ok:

to ja dla kotów podkładki z bazarku pod miski kupiłam, choć i tak "arytokracja" moja to kompletne flejtuchy i brudno naokoło i tak jest.. a teraz myślę o myszkach filcowych jeszcze też tu widziałam, świetne są.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt sty 07, 2011 11:45 Re: H2 i E2 cz.II

ja znam Marzenię i Iwonę, jeszcze alepripan poznam bo musze od niej odebrać karty z leczenia Lalki.
Fajnie jest poznawac nowych ludzi :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 07, 2011 11:46 Re: H2 i E2 cz.II

Dokładnie. A jeszcze jak Ci nowo poznani są pozytywnie zakręceni to w ogóle fajowo :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt sty 07, 2011 11:49 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze:Ja wiem, że tymczasowanie to ogromna odpowiedzialność i finansowo nieraz daje popalić. Ale myślałam tylko o tych konkretnych kociakach. I wyszło mi, że ni huhu. Za to staram się co jakiś czas zakupić coś na jakimś bazarku. Moje zapasy biżu robią się coraz bardziej zróżnicowane :ok:

oglądam , oglądam te bazarki.......
puki co kalędarz kupiłam i podsyłam kasę na tymczaski
pewnie się skuszę :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 07, 2011 14:17 Re: H2 i E2 cz.II

Ja osobiście znam tylko BUDRYSEK.

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pt sty 07, 2011 14:24 Re: H2 i E2 cz.II

A ja nikogo :?

sunshine

Post » Pt sty 07, 2011 14:26 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze:A ja nikogo :?

trzeba by się poznać ;)
ja łódzkie dziewczyny to znam. Pewnie nie wszystkie, ale znam sporo.
A dziś poznasz już Gosię, a w ogóle to co Ty mówisz, przecież jeszcze Georg-inię znasz osobiście :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt sty 07, 2011 14:26 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze:A ja nikogo :?

a ja to co? pies? :twisted: ;) a CoolCaty?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt sty 07, 2011 14:28 Re: H2 i E2 cz.II

to ja mogę powiedzieć, że nikogo. ale myślę, że się to kiedyś zmieni :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt sty 07, 2011 14:28 Re: H2 i E2 cz.II

Jak zobaczyłam nowy wpis od Ingi, to mnie oświeciło w tym samym momencie :oops:
No, ale to takie trochę przypadkowe i w pędzie te nasze spotkania. A ja bym chciała przy kawce. Sernik gotowany w weekend robię...

sunshine

Post » Pt sty 07, 2011 14:40 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze:Jak zobaczyłam nowy wpis od Ingi, to mnie oświeciło w tym samym momencie :oops:
No, ale to takie trochę przypadkowe i w pędzie te nasze spotkania. A ja bym chciała przy kawce. Sernik gotowany w weekend robię...

:D niestety w weekend mam szkołę :( a w ogóle to tu siedzę na chwilę, bo mi właśnie odwołano jutrzejszy egzamin z diagnostyki i nie muszę kuć ;) pewnie się okaże, że jest nie jutro, a w niedzielę, ale trudno.
poczekaj, Sunshine, na wiosnę. Jak się cieplej robi, to duuuużo osób można poznać... pod lecznicą :ryk: całe towarzystwa tam stoją. Podchodzisz, znając jedną osobę. Inni przedstawiają się imieniem, więc nic Ci to nie mówi. Wracasz do domu, a tu na wątku: "Sunshine, miło było poznać!" :ryk: i dalej nie wiesz, kto jest kim.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt sty 07, 2011 14:48 Re: H2 i E2 cz.II

Georg-inia pisze:
sunshine pisze:Jak zobaczyłam nowy wpis od Ingi, to mnie oświeciło w tym samym momencie :oops:

:D niestety w weekend mam szkołę :( a w ogóle to tu siedzę na chwilę, bo mi właśnie odwołano jutrzejszy egzamin z diagnostyki i nie muszę kuć ;) pewnie się okaże, że jest nie jutro, a w niedzielę, ale trudno.
poczekaj, Sunshine, na wiosnę. Jak się cieplej robi, to duuuużo osób można poznać... pod lecznicą :ryk: całe towarzystwa tam stoją. Podchodzisz, znając jedną osobę. Inni przedstawiają się imieniem, więc nic Ci to nie mówi. Wracasz do domu, a tu na wątku: "Sunshine, miło było poznać!" :ryk: i dalej nie wiesz, kto jest kim.

no bo już dawno mówione było, że powinniśmy przychodzić z plakietkami z wpisanym nickiem do lecznicy :ryk:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sty 07, 2011 14:51 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine, Ty mi powiedz lepiej, co ustaliłaś z wetką na temat kastracji??? bo miałaś z nią to uzgodnić, we wtorek jak mnie pamięć nie myli?? na czym stanęło??
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt sty 07, 2011 14:56 Re: H2 i E2 cz.II

Oj tak, pod lecznicą to niezłe zgromadzenia czasami są.
Ja to w sumie wszystkich poznałam albo w schronisku albo w lecznicy.
Chociaż jak się tak teraz zaczęłam zastanawiać, to nie wiem skąd ja tych wszystkich ludzi znam :roll:
Magda, np. Ciebie to nie wiem kiedy i gdzie poznałam, chyba przez forum a potem przy wizytach Twoich z Zulusem i moich z Ashą :roll:
I lepiej się już nad tym jak i gdzie kogo poznałam nie będę zastanawiać :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 07, 2011 14:57 Re: H2 i E2 cz.II

Gosia tak dokładnie. Ty z Ashą a ja z Zuluskiem jeździłam do Ani i tam się poznałysmy :)
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]