OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 01, 2011 9:05 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

to z parkinsonem i alzheimerem mi sie podoba. ;)
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Sob sty 01, 2011 10:04 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

GDY NOWY ROCZEK OD PROGU WITA
WSZYSTKO JUŻ LEPIEJ IDZIE Z KOPYTA
ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚCIA KOCHANI MOI!!!
NIECH NOWYCH WYZWAŃ NIKT SIĘ NIE BOI
SERCA DLA STWORZEŃ WIELKIEGO ŻYCZĘ
OD WAS DZIELNOŚCI TROCHĘ POŻYCZĘ
BO INSPIRACJĄ DLA MNIE JESTEŚCIE
FORUMOWICZE NA WSI I W MIEŚCIE :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob sty 01, 2011 13:11 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

Zuza :1luvu:

Rankiem ciemnym zaliczyłam karmienie dzikunów.Bardzo sie ucieszyłam, bo sporo przyszło.W tamtym roku tylko 1 kocica była. Strzelania faktycznie było mniej.Zimny wiatr okrutnie dziś wieje.Paradoks kociary widoczny bardzo w taki dzień.Wyfiokowani ludzie wracają z prywatek i bali.Wyfiokowana inaczej leci z torbami żarcia.Wracający z Sylwestra znajomi zastali mnie klęcząca i wpychającą pod samochód żarcie.Siedział tam kot co go 3 tygodnie nie było. Znajomi litościwi. Poszłam do nich na...drinka :mrgreen:
Czy to już uzaleznienie :?:

Kociaste spokojne dzisiaj.Prócz Marketa.Bardzo płacze. Teskni za wychodzeniem chyba. Powoli rozkręca sie.Jest kontaktowy i nie wdaje sie w zaczepki z naszymi.Śliczny kot.

Ranek pokazał mi inne oblicze Pikusia. Nie widziałam go tak bawiacego sie jak kociak nigdy.Szalał z Biskiem.Aż łezka w oku mi się zaszkliła. Dziki dzik,ileś tam lat na dworze a po roku zrobił sie przytulak i opiekun.Zabawowy kot.On czasem tez wydaje sie zdziwiony swoją odmianą. Pikuś w tej chwili nawet nie ciągnie na dwór.Trzyma sie od drzwi z dala.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sty 01, 2011 13:44 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

ASK@ pisze:Czy to już uzaleznienie :?:
Od drinków :?:
Ty kocia czarodziejko...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob sty 01, 2011 16:49 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

Asiu, wspaniałego Nowego Roku dla Ciebie i Twoich kociastych. Niech się Tobie i futerkom dzieje jak najlepiej. Jak najmniej problemów, chorób i prawdziwej kociej biedy, a jak najwięcej życzliwych ludzi, domków dla sierotek i radości. Powodzenia we wszystkich przedsięwzięciach :ok:

bettina40

Od: Śro sie 11, 2010 21:53

Post » Sob sty 01, 2011 20:06 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

Dziękuję Wszystkim za życzenia.
Wiem,że wszystkie spełnią sie.

Powoli odzywaja się niektóre DS.
Od Noreczków, Tulinka, Rudego i Fidelka (po zmarłej sąsiadce),Benusia, Zenusia, Plamki, Pingusi, Stellki, Jasia+Daszka, Mikusi, Mikołaja z Nosią ,Nadijki z Lukrecją, kochanej Kićki, Meli, Mani...
Zadzwoniła p. Basia co zaadoptowała Majkę i podziękowała mi za nią. Stwierdziła,że to jest jej najlepsza przyjaciółka i od dawna nie była tak szczęśliwa. Niech będą zdrowe i szczęśliwe jeszcze wiele lat.
Finka często dzwoni :wink:

A ja siedzę i płaczę . Fotki przesłane najchętniej bym obcałowała. Mój Tulik taki duży już. Zenuś taki dorosły i poważny.
Głupie co nie :?:
Łzawa blondynka ze mnie wychodzi. :oops:
Mogę tylko powiedziec,że jestem szczęściarą :!: :!: :!:
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 01, 2011 23:48 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

ASK@ pisze:Mogę tylko powiedziec,że jestem szczęściarą :!: :!: :!:
No! I tak trzymaj! :)
Obrazek

hanelka

Post » Sob sty 01, 2011 23:57 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

Asiu, ja najbardziej się cieszę jak moje tymczaski nawet mnie nie poznają. I jak ja nie mogę ich poznać, bo tak wyrosły i wydoroślały. Oczywiście, płaczę też wtedy najbardziej. :oops:

A jeśli chcesz popatrzeć na kilka znajomych Ci kotów (niektóre to mamy wspólne :D ) - zapraszam na mój wątek:
viewtopic.php?f=1&t=122206
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sty 02, 2011 7:46 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

No to się zameldowałam u Agneski.

Witam w pierwszą nową niedzielę w 2011 roku.

Od rana walczę ze sprzątaniem płynnych i nie tylko konkretów. Market jest wyjcem co to do drzwi pysia drze.Tym głośniej im bardziej słychac koty za oknem. Odwilz nastała i te dzikuny już walczą ze sobą. Jego odjajczenie wprowadzi moze jakiś spokój.

Dzień zaczęłam od wpadki,bo moje dzikuny puszeczkę z ryżem dostały.A nie nereczki z ryżem. Ich wyrzut w oczach powalił mnie na kolana z przeprosinami na ustach. Winny jest sklep i system kapitalistyczny co to nie pozwala nereczek przed świętami sprowadzać.Nie wiem czy moje wytłumaczenia odniosły skutek.
No ale wyboru nie miały.

Bianka łaskawie dziś przyszła na blat do jedzenie i dała się dotknąć.
Bisek i Pikuś pilnują siebie i miski . Bisek jak chce by go głaskac beczy okrutnie.
Iwi to słodziak i łakomczuszek.Wielki miziak.
Teo i Zelda wiadomo jak.Na ich wątku wsio opisane.

Większość leje sie, olewa mieszkanie, futro fruwa wszędzie...Ot zwykły niedzielny poranek.A ze pierwszy w tym roku, to nie jest ważne. Szara rzeczywistość dopadnie mnie wszędzie. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 03, 2011 8:58 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

poszły ogłoszenia Iwi.
Trzymać kciuki proszę.
Był wczoraj jeden telefon,ale kandydatka odpadła w przedbiegach. A jak dowiedziała sie na dokładkę,ze nie dostanie kota od ręki nawet jak przyjedzie go sobie obejrzeć.Oraz to,ze mieszkam w Otwocku rozłączyła sie w połowie mojego słowa. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 03, 2011 9:27 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

Ask za najlepsze domki dla Twoich kociastych :piwa:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pon sty 03, 2011 9:30 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Dobrego Nowego Roku życzymy!

ASK@ pisze:poszły ogłoszenia Iwi.
Trzymać kciuki proszę.
Był wczoraj jeden telefon,ale kandydatka odpadła w przedbiegach. A jak dowiedziała sie na dokładkę,ze nie dostanie kota od ręki nawet jak przyjedzie go sobie obejrzeć.Oraz to,ze mieszkam w Otwocku rozłączyła sie w połowie mojego słowa. :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: jak najmniej takich telefonów w Nowym Roku :!: :!:
jak najwięcej dobrych domów :!: :!: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sty 04, 2011 12:51 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

Teo spał dziś między nami na poduszce.Albo nam na głowie.
Zelda przyszła w nocy i połozyła się w nogi na kołdrze.
Iwi między nami ale pod kołdrą.
Bisek obok Zeldy na kołdrze.
Rudzik pchał sie na mnie pod kołdre.Ugniatając i śliniąc się.
Jestem nie wyspana i zła :mrgreen:

Zła bo zasikane wszędzie. Bunt,bunt,bunt...
A ja Detektyw Szczoch latam śledzę i sprzatam bo na bunt mnie nie stać :roll:
Ile razy ja już pisałam,ze nie powinnam brac dorosłego kota :?:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 05, 2011 5:34 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

Właśnie złapałam Marketa jak do pudełka rżnął.A pudełko stało na blacie.Rozkręca się chłopak,nie ma co :mrgreen:
Dziś jedzie na odjajeczenie i amputację końcówki ogona.
Bisek na morfologię.
Iwi na kontrolę bo jakoś mi się wydaje,że ma gulę.
Zeldę tez przydałoby się zabrać,ale nie chcę jej męczyć i stresować. Dziś mogą być korki a całośc może trwać kilka godzin. A siedzenie w kontenerze to nie jest to dla niej.

Zaczynamy zbiorową głodówką.O 4 dostały ostatni posiłek.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 05, 2011 11:06 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

ASK@ pisze:Właśnie złapałam Marketa jak do pudełka rżnął.A pudełko stało na blacie.Rozkręca się chłopak,nie ma co :mrgreen:
Dziś jedzie na odjajeczenie i amputację końcówki ogona.
Bisek na morfologię.
Iwi na kontrolę bo jakoś mi się wydaje,że ma gulę.
Zeldę tez przydałoby się zabrać,ale nie chcę jej męczyć i stresować. Dziś mogą być korki a całośc może trwać kilka godzin. A siedzenie w kontenerze to nie jest to dla niej.

Zaczynamy zbiorową głodówką.O 4 dostały ostatni posiłek.
Sadystka! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]