Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 0:39 Re: Legnica

Oj, przesadzasz :) Trójka wymienionych akurat zachowywała się bardzo po kociemu ;)
Kasieńka rzeczywiście drobinka. Oby już było tylko lepiej. Niestety Carmen się nam nie pokazała, charakterna kobita, co będzie się z obcymi zadawać :ryk: - znalazła się?

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro gru 29, 2010 11:12 Re: Legnica

Carmen "zaginęła" :?: Już kiedyś Lusia się ukrywała, ale ona to taka skromna kociczka jest.
Carmen to mi na taką nieśmiałą nie wyglądała :twisted:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro gru 29, 2010 14:11 Re: Legnica

Carmen oczywiscie sie znalazła,po południowej drzemce,wieczorkiem,jak zwykle.
Teraz znów jej nie widze.Ona źle sie czuje z powodu ilosci kotów,nie przepada za nimi,tak jak Beza,Maja,Vivien...Licze na to że za jakis czas przyzwyczai się,jak tamte kotki.Jej "tył"wygląda już całkiem normalnie,ale oczka wciaż czerwone.Próbowałam wczoraj Marudce opowiedzieć o nosie Carmen,o tym ze ona jakby nie miała nosa,nie chodzi o jej "plaskatośc" tylko o ten "guziczek" z przodu,ona jakby go nie miała,tylko same dziurki od noska.Niestety nie mogłam pokazac o co mi chodzi,bo sie skutecznie skryła.Podejrzewam ze zajmuje wersalkowa rezydencje Bojka,bo on już tam w ciagu dnia nie sypia.
Bojek ma łyse placki,jeden na pupie,drugi na łapce.Kasia dzisiaj znów zaglucona.Sasza wyglada jakby miał zejsć smiercia głodowa,od miski nie odchodzi,a cały tułów wisi na samym kregosłupie.Bajer ma wciąż mokre pod bradą i łzawia mu oczka.
Mam wrażenie ze sie wszystko wali,znów mam doła...
Legnica

Post » Śro gru 29, 2010 16:24 Re: Legnica

niech wraca do Was dobra energia, zdrówko dla kociastych, a siła i uśmiech do ich Pańciuni :ok: :ok: :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Śro gru 29, 2010 17:14 Re: Legnica

Za zdrówko wszystkich i szybkie wyjście z doła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw gru 30, 2010 21:20 Re: Legnica

Kociszcza mają się jakby trochę lepiej.Kasia siorbie,ale ropka z nosa jej nie leci,Hary ma sie juz całkiem nieźle,oczka zakrapiam co kilka dni bo od czasu do czasu ma powieki zaczerwienione,poza tym ok.Bojek na diecie,dostaje wyłącznie TOW,nie wiem jak on to przetrwa,ale jeśli gołe placki są z powodu alergii pokarmowej to dieta powinna pomóc.Forest nie dał sie chorobie rozłożyć,na oczkach nadal widać trzecia powiekę ale już minimalnie,prawdopodobnie to czemu Forest sie nie dał właśnie jest w odwrocie.

Aaaa...byłabym zapomniała Kasi apetyt wrócił na dobre i chodzi teraz z kwadratowym brzuchem.
Tylko Saszka nadal taki chudzieńki,mam wrazenie ze nieługo same kostki z niego zostaną.Od paru dni zachciewa mu sie zupki,więc dostaje wywar przed przyprawieniem zupy,smakuje mu,pozostałym zresztą też.
Legnica

Post » Pt gru 31, 2010 8:57 Re: Legnica

Obrazek
Pomyślności i zdrowia w Nowym 2011 Roku !

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt gru 31, 2010 13:25 Re: Legnica

Dziękujemy bardzo.

A koty już imprezują.Dostały folię dmuchaną,taką jaką wypełnie sie wolna przestrzeń w dużych paczkach.
Szał normalnie :lol: załuję ze nie mogę zdjeć porobić.
Legnica

Post » Pt gru 31, 2010 14:57 Re: Legnica

Obrazek :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt gru 31, 2010 15:21 Re: Legnica

Życzę Wszystkim aby ten nadchodzący rok przyniósł spełnienie wszystkich marzeń. Samych szczęśliwych, słonecznych dni. Najwspanialszych domków stałych i duuuużo zdrowia dla dwu i czworonożnych :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :1luvu: :1luvu:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt gru 31, 2010 16:46 Re: Legnica

Udało mi się pożyczyć aparat,a więc fotki najnowsze można w ten ostatni dzień roku popodziwiać.

Towarzystwo jakby już po imprezie 8)

Obrazek
Legnica

Post » Pt gru 31, 2010 16:48 Re: Legnica

Szczęśliwego nowego roku życzą:

Carmen
Obrazek
Kuba
Obrazek
Forest
Obrazek
Legnica