Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 16:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Apel do podpuszczalskich kocich mam: nie wbijajcie w poczucie winy za nieuratowane koty z boliłapki ( tekst do przyszłej Pani psycholog...) Dajcie chwilę odetchnąć Alix. Ona już na dzień dobry mówi : miau i merda ogonem. chociaż parę dni jej dajcie. i jej kotom... plisssssss... bo Bandido sfiksuje a Zidan zacznie szczekać ..

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw gru 30, 2010 17:46 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

No to jak Alix merda na powitanie ogonem, to po kociemu ze złości :twisted: W takim razie odpoczynek niezbędny :mrgreen: A te teksty o braniu kota, to tylko żarty. Myślę, że wszystkie kocie mamy są dalekie od wpędzania Alix w poczucie winy. Za jej wyczyny, to tylko można się nisko pokłonić :1luvu:

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Czw gru 30, 2010 18:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Nie tylko pokłonić. ja leżę dywanikiem u jej stóp...

salvadoredali67

Post » Czw gru 30, 2010 19:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

salvadoredali67 pisze:Nie tylko pokłonić. ja leżę dywanikiem u jej stóp...

Dobrze, co czasem wstajesz, żeby za szofera robić. :mrgreen:

Na wszelki wypadek, żeby Alix nie myślała, że ją namawiam na kotecka wcale nie dzwonię. :mrgreen: Taka próba charakteru. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw gru 30, 2010 19:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

:idea:
Czasem się zastanawiam. ale tylko czasem . Czy możeby tak poćwiczyć alixowy charakter za pomocą małego, tyciego piesiunia?
taki jork albo rotwailerek... no taka kochana psia mróweczka...
no bo te spacery. dla zdrówka ...
i byłaby jakaś odmiana dla czarnych diabłów tasmańskich...

ale to tylko czasem się nad tym zastanawiam.
a po chwili cichutko siadam w kąciku i czekam aż mi w cholerę przejdzie to zastanawianie.....

:1luvu:

salvadoredali67

Post » Czw gru 30, 2010 19:59 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Nosszzzz, z oka was spuścić :twisted: . Po pierwsze, slavadore, nie sugeruj proszę, że mam problemy z tożsamością gatunkową - zdecydowanie miauczę, czasem prycham :twisted: . Po drugie, z tymi pomysłami z psem ... słusznie czynisz, że czekasz, aż Ci przejdą :lol:
A w ogóle :oops: zawstydzacie mnie.
Agnesko, wiem, że jesteś żywo zainteresowana przerzuceniem pingwinki albo czego do mnie - podziwiam Twój hart ducha :mrgreen: . Odezwę, się ...
Dzisiaj spałam przepisowo: Bandido na nogach, Gołąbka na poduszce (ostatnio tak nie spała) a Zidane pod kołdrą, z głową na kołdrze. Było miło, póki Zidane się nie wyspał i nie zaczął przeciągać łapek. Z pazurkami :twisted: .

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw gru 30, 2010 20:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

jakby co to ja też mogę z jednego , no dwa koty na dzień zabrać do domu przestępczego. znaczy zastępczego. Opiekowalibyśmy się kocinkami na zmianę ze Shreczkiem.....

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

salvadoredali67

Post » Czw gru 30, 2010 20:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

A co, psia karma Ci się kończy :twisted: ? Chyba nie reflektujemy ...

alix76

Post » Czw gru 30, 2010 20:32 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

deszyfrant jeden.

salvadoredali67

Post » Czw gru 30, 2010 20:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

cały mój misterny , szatański i niezwykle śmiały plan w pizdu... i legł w gruzachhhh...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

salvadoredali67

Post » Czw gru 30, 2010 23:24 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

salvadoredali67 pisze:Apel do podpuszczalskich kocich mam: nie wbijajcie w poczucie winy za nieuratowane koty z boliłapki ( tekst do przyszłej Pani psycholog...) Dajcie chwilę odetchnąć Alix. Ona już na dzień dobry mówi : miau i merda ogonem. chociaż parę dni jej dajcie. i jej kotom... plisssssss... bo Bandido sfiksuje a Zidan zacznie szczekać ..

Ja też miauczę.... i przytulam się do kociaków :mrgreen: Ich wolę :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt gru 31, 2010 11:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Moja pani vetka mówi, że nie można mieć więcej niż 4 koty w domu bo .... zaczyna się miauczeć. Chyba z własnego doświadczenia, bo, zdaje się, miewała po więcej :twisted:
W nocy był ziąb okropny, 19C :twisted: , więc koty radziły sobie jak mogły - standardowo Bandido na nogach, Zidane pod kołdrą z głowa na poduszce a Gołąbeczka, dzielna kocinka, wykoncypowała, ze nie musi rezygnować z miękkiej podusi na rzecz ciepłej kołderki :twisted: i w nocy tak sprytnie wypełzła na poduszkę, że cała była przykryta kołdrą :lol:
Kołdry dla mnie też starczyło, gdyby kogoś to interesowało :twisted:

alix76

Post » Pt gru 31, 2010 11:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja już miauczę.... nawet jak miałam jednego, a teraz jak mam 5 to tym bardziej :mrgreen: :mrgreen:
Moje kociaki, raz że przestraszone wybrykiem Rysia, drugie, że zimno też obległy mnie pod kołdrą i znowu przewrócić się z boku na bok nie mogłam :twisted: Ryś, przepraszający za swoje nieadekwatne zachowanie odsunął się od wszystkich kociaków i cichutko pomiaukiwał - widocznie przepraszał, bo rozkładał się przed każdym kociakiem, nawet przed Cukierkiem :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt gru 31, 2010 12:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Kochani,
Przesyłam Wam moc pozdrowień i życzeń Noworocznych, wszelkiej pomyślności, zdrowia i szczęścia, szampańskiej zabawy w Sylwestra, a w zasadzie to spełnienia wszelkich marzeń w 2011 roku.
mocno pozdrawiam
Aśka z Rodziną i kociastymi
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 31, 2010 14:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]