Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 17:49 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 30, 2010 17:55 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

ale biedak... Choć to nie Gucio, to jednak też może komus zaginął jak Guć... Bardzo przyjazny i wesoły wyraz pysia ma :D Oby domek znalazł szybko...

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Czw gru 30, 2010 19:29 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

szkoda, że to nie Gucio, ale mam nadzieję, że znajdzie dobry domek!

Dziś mieliśmy sygnał od karmicielki ze Stegien, że od jakiegos czasu karmi podobnego kota. Pojechalismy z drżącym sercem, jednak to nie Gugu ;(

Od dziś jest u nas maluch. Wzięłam go od koleżanki, której ktoś podrzucił go na werandę. W taki mróz! Mały był u weta, ma trochę świeżba, ale dostał leki, został odrobaczony. Ma permanentny apetyt, zjadłby wszystko. Ma juz taki napęczniały brzuszek od żarcia! Więc mu wydzielamy, bo koleżanka go przekarmiła! Fifi zdziwiona, obwąchała, ciekawa nawet. Mały też ciekawy, ale się boi. Zwiedził całe mieszkanie, zobaczył kuwetę, gdzie jest woda i teraz siedzi i obserwuje. Taka mała kulka. Mrucząca. Śmieszny. Zrobimy zdjęcia i wystawimy do adopcji.
Ja nie mogę dać mu tyle serca ile potrzebuje. Ja mam jeszcze w sercu Gucia i wierzę, że się znajdzie!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Pt gru 31, 2010 10:42 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kasiu nie może być inaczej,Gutek się znajdzie,na pewno. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pt gru 31, 2010 17:40 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

oby więc Nowy Rok przyniósł nam Gucia... jak święta nie przyniosły ;( ;(
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Pt gru 31, 2010 17:48 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Niech Nowy Rok przyniesie powrót kota włóczęgi.
Niech ukoi Wasze stęsknione serca.
Miej siłę i wiarę w dobre zakończenie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 31, 2010 18:38 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dziękuję Ask :*
Tobi też i Twoim sierściuszkom kochany życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

A Gugu musi się znaleźć.... przecież gdzieś jest! Ktos go pewnie przygarnął, tylko czemu nie oddaje?

nurmi

Post » Sob sty 01, 2011 1:18 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:Dziękuję Ask :*
Tobi też i Twoim sierściuszkom kochany życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

A Gugu musi się znaleźć.... przecież gdzieś jest! Ktos go pewnie przygarnął, tylko czemu nie oddaje?

bo nie wie,że jest czyjś.Dziś ciężka noc dla zwierząt. Odkąd zajmuję sie nimi to boli mnie serce.Dzikunki jutro nie stawią sie na jedzenie.A noc zimna. Stres osłabi ich organizmy.Jeśli go ktoś utulił w taką noc to chwała mu za to. Teraz twoja rola,by jego ogłoszenia wpadły w oko.
I za to trzymam kciuki :ok:

Dzięki za zyczenia i kciuki cały czas trzymam :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 02, 2011 17:33 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dawno nie byłam taka smutna :( patrzę na Znajdka, ochrzciliśmy go Cykor, bo jest bardzo tchórzliwy ;) i myśle o Guciaku :( gdzie on jest? Kto go wziął? Już nie wiem, gdzie umieszczać ogłoszenia.. chyba trzeba będzie się znów przejść po Sadybie i znów pooklejać... dzwonią jeszcze ludzie, w dużej mierze, żeby powiedzieć, ze współczują! Było kilka fałszywych alarmów...
Ale Nowy Rok bez Gucia jest taki pusty.. nic mnie nie cieszy... łzy leca mi same do oczu.. ;( moje maleństwo, mój Gugu gadający kochany.. gdzie jesteś?

nurmi

Post » Nie sty 02, 2011 18:02 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Nurmi, strasznie współczuję. Dzisiaj byłam na spacerze na Siekierkach i widziałam ogłoszenia o biednym Guciu. Tak bardzo chcę, żeby się odnalazł. A na działkach przy jeziorku czerniakowskim i tych trochę dalej rozklejaliście? Tam dużo kotów się kręci i wiele osób je karmi. A tam gdzie są domki jednorodzinne, w prostokącie Bonifacego, Sobieskiego, Powsińska/Wiertnicza? Jeżeli mogłaby jakoś pomóc, to bardzo proszę. Trzymam ogromne kciuki, żeby kocio się odnalazł :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 02, 2011 20:01 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

I ode mnie mocne kciuki w Nowym Roku. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie sty 02, 2011 20:35 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Ludzie jak dzwonią to znaczy że czytają,rozglądają sie. Fałszywe alarmy zawsze będą.Ale dobrze,niech będą. Bo ten kolejny może być prawdziwy.

Mocne kciuki za odnalezienie cholernika :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 02, 2011 21:53 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Chyba niczego bardziej bym nie chciała, aniżeli to żeby Guciak się odnalazł..

nurmi

Post » Nie sty 02, 2011 21:57 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Zapowiadają solidne ocieplenie na koniec tygodnia,może zrobimy sobie wycieczkę na okoliczne działki?
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Nie sty 02, 2011 22:01 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

jest to myśl :) choć wszyscy okoliczni działkowi dokarmiacze poinformowani są... może maluch wyjdzie z ukrycia?
no sama już nie wiem co mam myśleć kochana...

nurmi

[poprzednia][następna]