Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro gru 08, 2010 17:27 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Dzięki MiddleDream, że mój czas jest tez dla Ciebie cenny :mrgreen:
Właśnie tak się zastanawiałam, że trzeba by jakis ogranicznik wprowadzić, np. po 15 szt. a na nastepne 15 to drugi raz do kolejki.
Nie przewidziałam, że takie zainteresowanie będzie :mrgreen: a jednak trochę trzeba sie napracować.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 21, 2010 20:10 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Drogie oczekujące .
Troche mi sie przedłużyło bardziej, niż było w planie, a wszystko dlatego, że ktoś musi zarabiać na chlebanaszegopowszedniego i Royala :mrgreen:
Koniec roku w pracy rządzi się swoimi prawami i z tej to przyczyny tak to właśnie wygląda.
Ale co się odwlecze to...trzeba poczekać.
Droga dolabra ( :evil: nie lubię tego nicku) zbliżam się ku końcowi Twojego zamówienia i myśle, że niedługo będzie załatwione, a potem to już z górki :wink:

jasdor

Post » Czw gru 30, 2010 9:35 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Czy ja mogę tu coś napisać (dobrego) :?:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw gru 30, 2010 11:17 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Mruczeńka1981 pisze:Czy ja mogę tu coś napisać (dobrego) :?:

Jakiekolwiek wpisy, dobre, czy też złe - mile widziane :wink:

Zdaje sie, że Dolabra czeka na zabaweczki - właśnie kończe dużą partię i pewnie po Nowym Roku wyślę.
Kochane - zmieniłam gabaryty biedronów i pająków, bo były za duże, myszki kształtem zaczynają przypominać - myszki. Nowe zdjęcia wkleję niebawem (jak znajdę kabelek :mrgreen: )

Rok sie już prawie skończył , w pracy zaczyna wszystko wracać do normy, więc czasu na produkowanie będzie więcej .

Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość - zostanie doceniona i nagrodzona :wink:

jasdor

Post » Czw gru 30, 2010 13:59 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

jasdor pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Czy ja mogę tu coś napisać (dobrego) :?:

Jakiekolwiek wpisy, dobre, czy też złe - mile widziane :wink:

Zdaje sie, że Dolabra czeka na zabaweczki - właśnie kończe dużą partię i pewnie po Nowym Roku wyślę.
Kochane - zmieniłam gabaryty biedronów i pająków, bo były za duże, myszki kształtem zaczynają przypominać - myszki. Nowe zdjęcia wkleję niebawem (jak znajdę kabelek :mrgreen: )

Rok sie już prawie skończył , w pracy zaczyna wszystko wracać do normy, więc czasu na produkowanie będzie więcej .

Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość - zostanie doceniona i nagrodzona :wink:

Ja sobie całkiem spokojnie i cierpliwie czekam, a cierpliwość zawsze jest nagrodzona :wink: :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw gru 30, 2010 14:26 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

jakie super zabaweczki :mrgreen:
czy można wiedzieć ile kosztują jak się nie jest schroniskiem ani DT tylko osobą prywatną??
przepraszam, ale nie mam czasu przeczytać całego wątku :oops:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Czw gru 30, 2010 14:37 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

One kosztują tyle, co koszty wysyłki .
A jak się jest domem dla kota - to tez się można załapać oczywiście, przecież kot w stałym domu tez się lubi bawić, co nie ?
Składaj więc zamówienie i czekaj cierpliwie, a obiecuje, że się w końcu doczekasz :mrgreen:

jasdor

Post » Czw gru 30, 2010 16:04 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

No to w takim razie składam zamówienie :mrgreen: mogą być te stworki z wieloma odnóżami, te piłeczki z ogonkami, myszki i co tam stworzysz fajnego.
Może potrzeba Ci kaski na materiały to daj znać :ok:
Super, nie mogę się doczekać :kotek:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Czw gru 30, 2010 16:58 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

witam! piękne zabaweczki!
Ja też jestem domkiem prywatnym z dwoma koteczkami :) i jeśli mogłabym prosić to też chciałabym takie cudeńka (oczywiście będe grzecznie czekała na swoją kolej). Jeśli można to poprosiłąbym 10 sztuk (biedronka i bałwanek i myszka musowe, reszta to to co Ci się wygodnie robi - wszystko mi się podoba). To co mogę poprosić o dopisanie do kolejki?
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Czw gru 30, 2010 17:17 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

AniaU pisze: To co mogę poprosić o dopisanie do kolejki?

Sie robi :piwa:

jasdor

Post » Czw gru 30, 2010 17:31 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

jasdor pisze:
AniaU pisze: To co mogę poprosić o dopisanie do kolejki?

Sie robi :piwa:

ale super! bardzo dziękuję
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Czw gru 30, 2010 18:03 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Też jestem domkiem prywatnym z jednym kotkiem i dwoma kotkami u sąsiadek. :oops: Jakbym mogła się zapisać do kolejki to byłabym wdzięczna i chętnie zapłacę chociaż za materiały tak z 7 sztuk różnych zabaweczek bym potrzebowała :oops: mogę mogę ?
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Czw gru 30, 2010 18:13 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Zapisuję nikaxx.
Ale imponujące tempo zapisów :mrgreen:
Żeby tylko moje paluszki dały radę :ok:

jasdor

Post » Czw gru 30, 2010 19:28 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Dziękuję :)
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Pon sty 03, 2011 10:41 Re: Włóczkowe zabawiacze dla kotków-schroniska,Fundacje,DT-darmo

Broszki od Jasdor to w mojej rodzinie hit Świąt- myślę, że mogłabyś spokojnie otwierać sklep z tymi cudami. Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę takich talentów :kotek: :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]