DO zamknięcia - KORABIEWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 13:40 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

-Milena- pisze:Ktoś mnie pytał na priv o godziny otwarcia schroniska, weszłam na stronę i widzę, że w księdze gości osoby z tego forum piszą, że koty są wyciągane ze schroniska itd. PO JAKĄ CHOLERE TO PISZECIE???

A które konkretnie (poza Zofia&Sasza) OSOBY z tego forum wpisały się w księdze gości? Ja nie wiem, kim jest np. "Agnieszka", czy to osoba, która występuje na miau pod nickiem "Wesi"?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro gru 29, 2010 13:52 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

pixie65 pisze:
-Milena- pisze:Ktoś mnie pytał na priv o godziny otwarcia schroniska, weszłam na stronę i widzę, że w księdze gości osoby z tego forum piszą, że koty są wyciągane ze schroniska itd. PO JAKĄ CHOLERE TO PISZECIE???

A które konkretnie (poza Zofia&Sasza) OSOBY z tego forum wpisały się w księdze gości? Ja nie wiem, kim jest np. "Agnieszka", czy to osoba, która występuje na miau pod nickiem "Wesi"?

Nie wiem, kim jest Agnieszka ale podobno pod tym nickiem pisze w KG nie pierwszy raz, tylko wpisy są regularnie usuwane. Kontaktowałam się z wolontariuszką działającą w schronisku, która widziała wpisy Agnieszki w ub. tygodniu (nie wiem czy ma screeny). Autorka wykorzystała informacje z forum:( Z tego, co wiem, każdy tam może napisać jako Agnieszka (nie trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem), więc nie ma pewności, że to ta sama osoba. W każdym razie proszę aby nikt już nic tam nie wpisywał.

-Milena-

Od: Wto gru 02, 2003 18:32

Post » Śro gru 29, 2010 14:11 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

-Milena- pisze:
pixie65 pisze:

Nie wiem, kim jest Agnieszka ale podobno pod tym nickiem pisze w KG nie pierwszy raz, tylko wpisy są regularnie usuwane. Kontaktowałam się z wolontariuszką działającą w schronisku, która widziała wpisy Agnieszki w ub. tygodniu (nie wiem czy ma screeny). Autorka wykorzystała informacje z forum:( Z tego, co wiem, każdy tam może napisać jako Agnieszka (nie trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem), więc nie ma pewności, że to ta sama osoba. W każdym razie proszę aby nikt już nic tam nie wpisywał.

Przykro mi, że tak to odbierasz. jednak po przemyśleniu sprawy jestem zdecydowanie zdania, że "działanie po cichu" nic absolutnie nie da. To było ćwiczone w dziesiątkach miejsc. Powodowało jedynie zwolnienie miejsca na kolejne zwierzęta. Poza wszystkim innym, Ty pisząc tu także dekonspirujesz całą akcję.
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 17:39 przez Zofia.Sasza, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 14:20 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

To ja pytałam o godziny otwarcia.
8)
Szczerze mówiąc atmosfera tajemnicy jest nieco chora w moim odczuciu, ale moje odczucia są tu zupełnie nieważne, bo chodzi o koty a nie o mnie.
Warto jednak zdać sobie sprawę, że to moze nieco... zniechęcać.
Nie są to tylko moje odczucia, ale tu występuję i podpisuję się po tym tylko ja.
Natomiast warto pamiętać, że forum miau jest ogólnodostępne także dla osob niezalogowanych, i w sumie każdy może przeczytać coś tu a napisać tam.
Poza Zosią nikogo kto miał odwagę się podpisać (czyli poważnych ludzi) tam nie widzę.
W każdym razie proszę aby nikt już nic tam nie wpisywał.

Ech.
Nie będę cytować Twojej odpowiedzi na moje PW, ale też była co najmniej dziwna.
Nie dzwon, nie gadaj bo rozdrażnisz - taki był jej sens.
To bardzo dziwne podejście i szczerze mówiąc wzbudza moje wątpliwości.

Za jutrzejszą akcję kociaków i kotki trzymam kciuki niezmiennie, powodzenia! :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro gru 29, 2010 14:24 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 29, 2010 20:56 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Za jutrzejszą akcję kociaków i kotki trzymam kciuki niezmiennie, powodzenia!
to dziś :mrgreen: nie jutro :)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro gru 29, 2010 21:35 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

iwona66 pisze:to dziś :mrgreen: nie jutro :)

O kurka!!!
To jeszcze bardziej trzymam!
I proszę o foty i doniesienia!!!!

magaaaa

Post » Śro gru 29, 2010 21:59 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

-Milena- pisze:
pixie65 pisze:

Wyjasniajac - wiekszosc postow podpisanych Agnieszka w ksiedze gosci jest moja. Podpisywalam je tez mailem, jakby ktos ominal. Nie wykorzystuje informacji z forum (majac na uwadze, ze to forum czytaja osoby, ktore donosza Szwarcowej o wszystkim co jest tu napisane, to smieszne oskarzenie) - mam informacje bezposrednie. Skoro forum jest jawne, to skad nagle takie oburzenie, ze informacja o kotach pojawila sie w ksiedze - zobaczccie tytul tego watku, uwazacie, ze Szwarc o nim nie wie? Nie zgadzam sie kompletnie z metoda stosowana kolejny raz przy tego typu zbieraczkach pt "zalatwimy wszystko po cichu, nie mowimy, nie piszemy itp" - to kompletnie nieskuteczne i prowadzi donikad, a opowiesci o tym jak kolejne osoby beda z pania Szwarc rozmawiac i trwaja od...., bo maja plan itp.... za duzo juz tego bylo i niestety nieskuteczne. Agnieszka
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 22:09 przez Wesi, łącznie edytowano 1 raz

Wesi

Od: Wto paź 19, 2004 8:29

Post » Śro gru 29, 2010 22:02 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

To odpowiedz jeszcze na moje pytanie: czy używasz/używałaś na miau jeszcze innego/innych nicków?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro gru 29, 2010 22:08 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

pixie65 pisze:To odpowiedz jeszcze na moje pytanie: czy używasz/używałaś na miau jeszcze innego/innych nicków?

Na potrzeby tego watku, kiedy wystepuje prywatnie i uzywam nicku WESI. Jaki ma to zwiazek ze sprawa Korabiewic?

Wesi

Od: Wto paź 19, 2004 8:29

Post » Czw gru 30, 2010 12:28 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Wesi pisze:
pixie65 pisze:To odpowiedz jeszcze na moje pytanie: czy używasz/używałaś na miau jeszcze innego/innych nicków?

Na potrzeby tego watku, kiedy wystepuje prywatnie i uzywam nicku WESI. Jaki ma to zwiazek ze sprawa Korabiewic?

A kiedy nie występujesz prywatnie - jakiego nicku używasz?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw gru 30, 2010 13:10 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Co z kotką i kociakami?

Tyle tajemnic sie rozwiązało, aż głupio teraz :mrgreen:

magaaaa

Post » Czw gru 30, 2010 13:48 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

pixie65 pisze:
Wesi pisze:

A kiedy nie występujesz prywatnie - jakiego nicku używasz?

A w czym problem? 8O
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw gru 30, 2010 13:51 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Pewnie w tym:
Wyjasniajac - wiekszosc postow podpisanych Agnieszka w ksiedze gosci jest moja.

A problem zasadniczy to spiskowa teoria dziejów.

magaaaa

Post » Czw gru 30, 2010 14:04 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Zofia&Sasza pisze:A w czym problem? 8O

A kto mówi, że problem? 8O
Pytanie wydaje mi się dość proste...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]