KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 28, 2010 21:50 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

cytuję :) z konta naszej klasy :wink:
To ja Pa.... St.... ktoś mnie bardzo poważnie wrobił to nie ja jestem odpowiedzialny za wrzucenie tego filmu do portalu youtube. Moje konto na Youtube to sharki1200 nie sharki175. sharki 175 to właśnie wykonawca tego filmu który chciał mi zrobić na złość i wiele problemów.

Mam swoje konto na nk.pl, fotka.pl, zapytaj.me niemam konta na facebooku jak zauważyłęm ktoś mi je już zrobił i podał się za mnie. Niewiem kto jest sprawca tego makabrycznego dla mnie filmu. Poszedłem z ta sprawa na policje mam nadzieje ze dość szybko się to wyjaśni bo niechcem miec problemów. Dostałem nauczkę żeby nie pokazywać swoich danych osobowych na internecie teraz to już pewnie wszędzie są. Przykro mi to nie ja wrzuciłęm ani to nie ja nagrywałęm ten film prosze o wyrozumiałość wobec mnie
dziękuje.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 28, 2010 22:03 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Mój Boże!
Nie mogłam oglądać nawet tych "łagodniejszych" scen.

Szczerze mówiąc, jestem przekonana, że przy zakrojonej szeroko akcji szybko można znaleźć "sprawcę" ( czyli nagrywającego )
Na pewno ktoś rozpozna dziecko.

Wystarczyłoby sprawę nagłośnić i wyznaczyć nagrodę za wskazanie sprawcy.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto gru 28, 2010 22:12 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Qrcze musi się znaleźć ktoś kto rozpozna tego bachora i może mieszkanie, cokolwiek. Ile to potrwa - prokuratora - Stany - wszędzie oficjalne pisma! A ten zwyrodnialec "pozbędzie się dowodu" :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto gru 28, 2010 22:14 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Mulesia pisze:Mój Boże!
Nie mogłam oglądać nawet tych "łagodniejszych" scen.

Szczerze mówiąc, jestem przekonana, że przy zakrojonej szeroko akcji szybko można znaleźć "sprawcę" ( czyli nagrywającego )
Na pewno ktoś rozpozna dziecko.

Wystarczyłoby sprawę nagłośnić i wyznaczyć nagrodę za wskazanie sprawcy.

Gdzieś czytałam że jakiś intrnauta wyznaczył nagrodę(ale plotka plotkę goni) więc dokładnie nie wiem

CatAngel

Post » Wto gru 28, 2010 22:15 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Catnaperka pisze:Qrcze musi się znaleźć ktoś kto rozpozna tego bachora i może mieszkanie, cokolwiek. Ile to potrwa - prokuratora - Stany - wszędzie oficjalne pisma! A ten zwyrodnialec "pozbędzie się dowodu" :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Ja mam przeczucie że tego dowodu tam nie ma już :cry: :( skoro i film na YT usunął po południu :(

CatAngel

Post » Wto gru 28, 2010 22:16 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

ambersss
Temat postu: Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.
PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 21:17

Dołączenie: Wto Gru 28, 2010 21:14
Uwazam ze ustanowienie nagrody za pomoc w jego schytaniu to swietny pomysl.......rozpoczynam pule z oferta 300pln.

Krystyna
Anna Kubica

Post » Wto gru 28, 2010 22:18 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Tu też się ktoś nawet składał. Tylko myślę, że za nagrodę poszlak i "chętnych do pomocy" może być dużo :?

CatAngel pisze:
Catnaperka pisze:Qrcze musi się znaleźć ktoś kto rozpozna tego bachora i może mieszkanie, cokolwiek. Ile to potrwa - prokuratora - Stany - wszędzie oficjalne pisma! A ten zwyrodnialec "pozbędzie się dowodu" :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Ja mam przeczucie że tego dowodu tam nie ma już :cry: :( skoro i film na YT usunął po południu :(

nie wiem co bym już chciała na ten temat myśleć :crying: Myślę, że film usunął niezależnie od kota
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 22:21 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

CatAngel pisze:

Tak sobie myślę, po obejrzeniu tego reportażu, że nie prezentował on szczytu możliwości napiętnowania sprawcy przez dziennikarzy. Zaledwie kilka sekund i ta odpowiedź rzecznika policji świadcząca o tym jak trudno będzie namierzyć sprawcę. Boję się, że artykuły na kontakt TVN i TVN24 też mogą zostać rozmydlone i nic wielkiego nie wniosą do sprawy. Film powinien zostać pokazany jak największej liczbie widzów i przedstawiony w formie dobrze przygotowanego materiału reporterskiego, w którym zawarta będzie prośba o rozpoznanie sprawcy. Przyszło mi na myśl, że może dobrze byłoby zasypać mailami zagraniczne stacje TV takie jak BBC czy CNN i inne. Pamiętacie sprawę angielki, która wrzuciła kota do śmietnika, którą to pokazywali kilka dni w wiadomościach? Sprawa znana była chyba na całym świecie i została odpowiednio napiętnowana. Skoro policja musi zwracać się do stanów, aby ustalić IP to może pomogłoby, jeśli za naszym pośrednictwem stacje telewizyjne w stanach i w UK poznały sprawę mogłybyśmy napisać list z załączonym linkiem do filmu i tłumaczeniami policji jak ciężko jest ustalić to IP, że właściciel serwisu odpowiedzialnego za podanie danych jest u nich i liczymy na pomoc poprzez pokazanie tego materiału wraz z zamieszeniem apelu o pomoc ze zidentyfikowaniem sprawcy. Odpowiednio napisany mail może wzbudziłby współczucie i może by to pokazali. Jestem słaba w angielskim, ale jeśli ktoś pomógłby w napisaniu takiej wiadomości chętnie zajmę się jej rozsyłaniem. Film mam zapisany na dysku w razie potrzeby mogę go załączyć do maili.
Pozdrawiam

meliska1979

Od: Wto gru 28, 2010 21:48

Post » Wto gru 28, 2010 22:28 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

moich emocji opisywać nie będę :evil:
skorzystałam z gotowca na stronie 20 i napisałam do Agory
mam nadzieję, że sprawa nie zdechnie

to jest właśnie przypadek kiedy jestem za przymusową sterylizacją ludzi - żeby się głupie geny nie rozmnażały
jak resocjalizować dzieciaka to nie wiem
lepsza jestem w wychowywaniu kotów niż ludzi
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto gru 28, 2010 22:30 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

meliska1979 pisze:
CatAngel pisze:

Tak sobie myślę, po obejrzeniu tego reportażu, że nie prezentował on szczytu możliwości napiętnowania sprawcy przez dziennikarzy. Zaledwie kilka sekund i ta odpowiedź rzecznika policji świadcząca o tym jak trudno będzie namierzyć sprawcę. Boję się, że artykuły na kontakt TVN i TVN24 też mogą zostać rozmydlone i nic wielkiego nie wniosą do sprawy. Film powinien zostać pokazany jak największej liczbie widzów i przedstawiony w formie dobrze przygotowanego materiału reporterskiego, w którym zawarta będzie prośba o rozpoznanie sprawcy. Przyszło mi na myśl, że może dobrze byłoby zasypać mailami zagraniczne stacje TV takie jak BBC czy CNN i inne. Pamiętacie sprawę angielki, która wrzuciła kota do śmietnika, którą to pokazywali kilka dni w wiadomościach? Sprawa znana była chyba na całym świecie i została odpowiednio napiętnowana. Skoro policja musi zwracać się do stanów, aby ustalić IP to może pomogłoby, jeśli za naszym pośrednictwem stacje telewizyjne w stanach i w UK poznały sprawę mogłybyśmy napisać list z załączonym linkiem do filmu i tłumaczeniami policji jak ciężko jest ustalić to IP, że właściciel serwisu odpowiedzialnego za podanie danych jest u nich i liczymy na pomoc poprzez pokazanie tego materiału wraz z zamieszeniem apelu o pomoc ze zidentyfikowaniem sprawcy. Odpowiednio napisany mail może wzbudziłby współczucie i może by to pokazali. Jestem słaba w angielskim, ale jeśli ktoś pomógłby w napisaniu takiej wiadomości chętnie zajmę się jej rozsyłaniem. Film mam zapisany na dysku w razie potrzeby mogę go załączyć do maili.
Pozdrawiam

Nie posiadam tego filmu na dysku , ale moge pomoc napisac list do anglojezycznych stacji i odzukac kontakt.

ambersss

Od: Wto gru 28, 2010 21:14

Post » Wto gru 28, 2010 22:35 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

'Dowcipny' autor usunął swój cyniczny film dopiero dziś po wielkiej nagonce.
Chociaż został wstawiony już w październiku.
Obawiam się, ze dowodu w postaci kota już dawno nie ma wśród żywych :cry:

http://www.tvn24.pl/0,1687601,0,1,pochw ... omosc.html
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto gru 28, 2010 22:36 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

meliska1979 pisze:
CatAngel pisze:

Pozdrawiam

Meliska świetny pomysł! Polscy śledczy będą się tym zajmowali miesiącami (jak nie dłużej). Trzeba to nagłośnić dalej - UK, Niemcy itp. Koniecznie!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 22:43 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Gdyby ktos potrzebowal tekstu po niemiecku, to akurat mam w domu osobe dwujezyczna, wiec nie byloby problemu z tlumaczeniem.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto gru 28, 2010 22:46 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Meliska świetny pomysł! Polscy śledczy będą się tym zajmowali miesiącami (jak nie dłużej). Trzeba to nagłośnić dalej - UK, Niemcy itp. Koniecznie![/quote]

Po za zapisanym na dysku filmem mam zdjęcie tego chłopaka z NK pomawianego przez internautów o nakręcenie tego filmu. Boję się kolejny raz obejrzeć ten film i porównywać, ale zdjęcie mam jak ktoś ma mocniejsze nerwy ode mnie to służę swoim archiwum zgromadzonym w celach dowodowych. Na zdjęciu jest ten chłopak na tle tapety wyglądającej jak ta w pokoju w którym nakęcono film.
PS. Cieszę się, że pomysł z zawiadomieniem zagranicznych stacji się podoba, mam nadzieję, że któraś z Was napisze coś fajnego i poruszającego serce, ja tak jak pisałam służę całym swoim bezinteresownym sercem, jako „rozsyła-czka”.
Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 22:48 przez meliska1979, łącznie edytowano 1 raz

meliska1979

Od: Wto gru 28, 2010 21:48

[poprzednia][następna]