Za Meonika i za Ciebie

Moderator: Estraven

Marcelibu pisze:Podałam wczoraj wieczorem parafinę, podałam Metoclopramid - kupy nie ma. Marnie je. Wiecie, on się chyba po prostu kończy... Jeszcze dziś pojadę z nim do dr Małgosi, żeby nie w razie czego nie mieć wyrzutów sumienia. Siku z nocy, do mojego wyjścia, też nie było. Zwykle to on sikał na potęgę i ciagle w kuwecie było co sprzątać. Mało je -mniej sika.
aga9955 pisze:Marcelibu pisze:Podałam wczoraj wieczorem parafinę, podałam Metoclopramid - kupy nie ma. Marnie je. Wiecie, on się chyba po prostu kończy... Jeszcze dziś pojadę z nim do dr Małgosi, żeby nie w razie czego nie mieć wyrzutów sumienia. Siku z nocy, do mojego wyjścia, też nie było. Zwykle to on sikał na potęgę i ciagle w kuwecie było co sprzątać. Mało je -mniej sika.
Moni ,a daj mu chwile. Daj mu dojsc do siebie. Zrobi kupe. Spokojnie. Dziwisz sie ,ze malo je, a Ty po takiej operacji jadlabys jak szalona? Daj mu troche odsapnac.
Marcelibu pisze:aga9955 pisze:Marcelibu pisze:Podałam wczoraj wieczorem parafinę, podałam Metoclopramid - kupy nie ma. Marnie je. Wiecie, on się chyba po prostu kończy... Jeszcze dziś pojadę z nim do dr Małgosi, żeby nie w razie czego nie mieć wyrzutów sumienia. Siku z nocy, do mojego wyjścia, też nie było. Zwykle to on sikał na potęgę i ciagle w kuwecie było co sprzątać. Mało je -mniej sika.
Moni ,a daj mu chwile. Daj mu dojsc do siebie. Zrobi kupe. Spokojnie. Dziwisz sie ,ze malo je, a Ty po takiej operacji jadlabys jak szalona? Daj mu troche odsapnac.
Aguś, on po operacji ładnie jadł... Teraz coś się popsuło...

.Marcelibu pisze:Ale tylko wtedy, jeżeli dr Kalinwski będzie miał nocny dyżur na SGGW.

. Nie mogłam znowu gadać...Marcelibu pisze:No dobrze - nie ukrywam, że mnie znowu nerwy złapały, już skończyło się jedzenie itd. - ale pocieszam się, że Aga9955 ma tak samo![]()
. Nie mogłam znowu gadać...
Meonik dostał już Famogast na ciut dłużej jeden raz dziennie 1/4 tabl., dostanie Metoclopramid na rozhuśtanie jelit przez krótki czas, dostanie przez 4 dni Solvertyl dodatkowo. Mięsko się skończyło, teraz były delikatne przeprosiny z Gourmetem tym nowym, po 3,95 zł. za puszeczkę, ale jeszcze nie do końca się zjadło.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Duni, Silverblue, stara panna i 12 gości