Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 20:30 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Dziękuję wszystkim 6 osobom, które wysłały mi nr konta :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro gru 22, 2010 14:59 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Jak Leon zniósł podróż? Co u Lonieczki? Nadal taka miziasta? :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro gru 22, 2010 19:09 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Kruszyna pisze:Jak Leon zniósł podróż? Co u Lonieczki? Nadal taka miziasta? :)

Podróżować z Leonkiem będziemy dopiero w piątek rano. Dziękuje majka2222 za transporterek :ok:.

Leoś niestety dalej ma rozwolnienie, co odbija się na jego ogólnej kondycji. Podajemy mu specjalną pastę z probiotycznymi bakteriami, immunoglobulinami i witaminami, dostał też elektrolity podskórnie. Nie wiemy dalej co jest przyczyną tego stanu. Pani doktor podejrzewa, że może to Solcoseryl lub antybiotyk, padło też hasło FIP, ale to oczywiście NIE MOŻE dotyczyć kota pod moją opieką więc nie dopuszczam takiej możliwości. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy.

Dziękuję dagmara-olga i Kruszynie za przelewy z bazarków, dotarły na moje konto :1luvu: Pieniążki z Kociej Skarbonki też już są na koncie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zmodyfikuję post z rozliczeniami i poproszę molly88 o aktualizację na pierwszej stronie :ok:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Czw gru 23, 2010 1:22 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Kruszyna pisze:Co u Lonieczki? Nadal taka miziasta? :)

Bez zmian :)
Nie lubi tylko być brana na ręce i noszona, za to na kolanach i w łóżku jak najbardziej. Póki co każdą jedną noc śpi z nami, oczywiście nadal na poduszce i nie ma zmiłuj :)
Zdrowotnie też narazie wszystko ok, oby tak dalej... Tylko zdaje się, że szew sobie wyjęła :roll: Wczoraj wystawała końcówka, a dziś już nie ma...

Może po świętach uda mi się jakieś fotki zrobić :)
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw gru 23, 2010 16:51 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Rudaa pisze:
Kruszyna pisze:Jak Leon zniósł podróż? Co u Lonieczki? Nadal taka miziasta? :)

Podróżować z Leonkiem będziemy dopiero w piątek rano. Dziękuje majka2222 za transporterek :ok:.

Leoś niestety dalej ma rozwolnienie, co odbija się na jego ogólnej kondycji. Podajemy mu specjalną pastę z probiotycznymi bakteriami, immunoglobulinami i witaminami, dostał też elektrolity podskórnie. Nie wiemy dalej co jest przyczyną tego stanu. Pani doktor podejrzewa, że może to Solcoseryl lub antybiotyk, padło też hasło FIP, ale to oczywiście NIE MOŻE dotyczyć kota pod moją opieką więc nie dopuszczam takiej możliwości. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy.

O nie, nie, nie, na pewno nie to :ok: :ok: :ok:

Na całe szczęście Leon od samego początku przebywał w klatce, nie miał bezpośredniej styczności z innymi kotami. W schronie też miał brzydką qpę :oops:
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw gru 23, 2010 16:51 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

dase pisze:
Kruszyna pisze:Co u Lonieczki? Nadal taka miziasta? :)

Bez zmian :)
Nie lubi tylko być brana na ręce i noszona, za to na kolanach i w łóżku jak najbardziej. Póki co każdą jedną noc śpi z nami, oczywiście nadal na poduszce i nie ma zmiłuj :)
Zdrowotnie też narazie wszystko ok, oby tak dalej... Tylko zdaje się, że szew sobie wyjęła :roll: Wczoraj wystawała końcówka, a dziś już nie ma...

Może po świętach uda mi się jakieś fotki zrobić :)

Kochana przylepa :1luvu: Na fotki czekamy z niecierpliwością :mrgreen:
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw gru 23, 2010 21:52 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt gru 24, 2010 8:57 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt! :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 27, 2010 11:45 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Poświąteczne dzień dobry dla Loni i Leosia :ok:
Obrazek

Kruszyna

Post » Pon gru 27, 2010 12:04 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

:ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon gru 27, 2010 23:36 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

co tam u Leosia?

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto gru 28, 2010 16:23 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Mam pytanie do osób z Wro - czy ktoś z Was byłby w stanie przetrzymać u siebie persa Filca od dnia 31.12.2010 do dnia 02.01.2011?

To są raptem trzy dni, nawet niecałe, dwa i trochę. Bo jest problem :( Jest bardzo fajny dom dla niego w Bielsku Białej, ludzie są ze mną non stop w kontakcie i nie mogą się kota doczekać. Kot może być odebrany ze schroniska dopiero 31 grudnia, ani chwili wcześniej :( Transportem mogę się zająć dopiero 2 stycznia, tak się z resztą umówiłam z domkiem. Problemy robi schron - nie przetrzyma go ani dnia dłużej niż tylko do 31 grudnia i wyda pierwszej osobie, która się po niego zgłosi (a pytań o niego jest sporo, w końcu to pers :evil: ). Jeżeli ma trafić w fajne i odpowiedzialne ręce, to muszę 31 grudnia z samego rana wyciągnąć go ze schronu, ale pojęcia nie mam, co z nim zrobić do 2 stycznia :(

Info dostałam drogą nieoficjalną, nie piszę na SchronWro, żeby nikt nie miał potem problemów w pracy :oops:
Obrazek

Kruszyna

Post » Wto gru 28, 2010 21:52 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Spytam się Tż ale wątpię żeby miał jakieś ale :ok:

Edit: Bierzemy :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto gru 28, 2010 23:00 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Obiecałam zdjęcia Loni, więc.. :)

Wyjechaliśmy do moich rodziców w góry, Lonia bardzo bardzo chciała wyjść na dwór... Tak więc jej marzenia zostały spełnione :lol:

http://img156.imageshack.us/i/pict0327o.jpg

http://img407.imageshack.us/i/pict0323.jpg

http://img407.imageshack.us/i/pict0322.jpg
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 0:14 przez siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmienilam za duze zdjecie na link
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Wto gru 28, 2010 23:03 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

o jeeeej, cudnie :) ale widać, że śnieżek w łapcie ziębi :twisted: :D :D :D
:1luvu:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

[poprzednia][następna]