Ok,więc samo "przetrzymanie" kota jakoś ja sama chyba przetrzymam

Choć nie powiem,że jak zobaczę,że nie zjadła to sumienie mi żyć nie da ,że głodna.
No,ale pomińmy ten fakt.
Chodzi mi o to jaką karmę polecacie,bo nie mam możliwości kupienia powiedzmy 10 firm w paczuszkach po 300-400 gram.Większość zoologicznych ogranicza się i promuje RC,widziałam też Joserę,Iams,czasem Acana której Zuzka przez kilka dni nie ruszała.
A tak po za tym z suchego nic więcej.
Musiałabym zamówić,to nie problem,ale bez sensu chyba zamówić 10 różnych opakowań po 400g?
Może macie przykład dla wybrednego kota po sterylizacji?
A co myślicie o Bosch Sanabelle?Cena bardzo przyzwoita,opinie bardzo dobre.
No i przy dwóch kotach cenowo konkurencyjnie by mi wyszło,bo jeszcze mam świnkę i psa chorowitego (musi dostawać Cardiac,ale mieszam z Light,bo nie dałabym rady finansowo).
Wkleję skład karmy Light,bo jest obiecujący,bardziej niż RC.
sproszkowane mięso drobiowe, kukurydza, jęczmień, ryż, suszona wątróbka, sproszkowane ryby, hydrolizat mięsa, włókna celulozowe, sproszkowane mięso, jajko w proszku, tłuszcz zwierzęcy, siemię lniane, pulpa buraczana, drożdże (suszone), olej rybny, chlorek potasu, chlorek sodu, borówka (suszona), jagody czarne (suszone), sproszkowane małże, sproszkowana cykoria, kwiaty nagietka lekarskiego (suszone), ekstrakt z jukki.
Zawartość mięsa albo innego źródła zwierzęcego białka: ponad 40 % (na sucho). Udział białka pochodzenia zwierzęcego w białku w karmie: ponad:81 %.Dodatki:
witamina A (17.500 j.m./kg), witamina D3 (1500 j.m./kg), witamina E (150 mg/kg), witamina B1 (20 mg/kg), witamina B2 (20 mg/kg), witamina B6 (20 mg/kg), witamina B12 (40 mcg/kg), biotyna (275 mcg/kg), kwas pantotenowy (20 mg/kg), niacyna (80 mg/kg), kwas foliowy (2 mg/kg), witamina K (1 mg/kg), cholina (2450 mg/kg), tauryna (2000 mg/kg).
Technologiczne dodatki:
przeciwutleniacze