H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 25, 2010 20:35 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Marcelibu pisze: Zwierzę się nie udusi (nie utopi), bo chlorek sodu natychmiast wsiąknie bez szkody dla organizmu, gdyż jest płynem fizjologicznym.

Kciuki za zwierze! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob gru 25, 2010 21:02 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

I za jego Dużą :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 25, 2010 23:22 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Też się dołączę! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 26, 2010 0:13 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Przesyłamy (ja, Tupuś i Misia, a także Mruczuś) serdeczne życzenia Bożonarodzeniowe dla Ciebie Moniu i dla Twoich chłopaków. No i trzymamy kciuki i pazurki za Meonika :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie gru 26, 2010 0:21 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Marcelibu pisze:...Doktor Kalinowski (uroczy zresztą :oops: )...

Ojoj Monia, Ty też zaczęłaś gustować w weterynarzach :roll: ...?
I pewnie powiesz jeszcze, że to jest właśnie mój, fatalny, wpływ :oops: ?

Uważaj, oni bywają niebezpieczni :twisted:
:ryk:

Dla Meonika jak zawsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , dla Ciebie zresztą też.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 26, 2010 0:33 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:...Doktor Kalinowski (uroczy zresztą :oops: )...

Ojoj Monia, Ty też zaczęłaś gustować w weterynarzach :roll: ...?
I pewnie powiesz jeszcze, że to jest właśnie mój, fatalny, wpływ :oops: ?

Uważaj, oni bywają niebezpieczni :twisted:
:ryk:

Oj tam, niebezpieczni! :wink:
Ja znam takiego (też niezwykle uroczy :oops: ale żonaty i dzieciaty, niestety), co mnie kiedyś nieopatrznie zamknął w swoim gabinecie na klucz wychodząc na moment, a potem mnie za to przepraszał :ryk: (powiedziałam, że się nie gniewam; chciałam dodać, że mógłby częściej :P ). Taki kochany jest i nieogarnięty. :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie gru 26, 2010 0:43 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Anecia, nie dziw się, nawet żonaty i dzieciaty może na Ciebie polecieć, jesteś naprawdę śliczna i mądra dziewczyna (no cóż, niektóre zazdrosne żmije jeszcze nie tak dawno mawiały, że jesteś 'jeszcze dziecko', ale chyba obie wiemy, dlaczego tak mawiały, prawda :wink: ? bo one same ani śliczne, ani mądre :mrgreen: ).
To nie miała być wazelina, to są fakty.

Czyżbyś chciała powiedzieć, że nie znasz żadnych niebezpiecznych facetów wykonujących ten fach 8) ?

Monia mnie zaraz opieprzy.
Szpadam.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie gru 26, 2010 1:42 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

8) :oops:

ja też stąd spadam :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie gru 26, 2010 7:49 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Jak zwierze nocke spedzilo?

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie gru 26, 2010 8:58 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu:

Doktor Kalinowski jest naprawdę fajny 8) :oops: . I dał mi swój numer telefonu :P . Chyba mi się strasznie koty pochorują i będę je leczyć na SGGW :roll: .
*Anika* - ten numer z zamknięciem w gabinecie był super! :piwa: Trzeba było powiedzieć, że Tobie to naprawdę nie przeszkadza. Dziewczyny: przy życiu mnie trzymacie :ryk: .

Nocka OK, Meo właśnie protestuje przeciw jedzeniu gotowanego kurczaka, tudzież karmy kociej, bo ostatnio było surowe mięsko i ukochana wątróbka: mięsko "wyszło", a wątróbki dużo nie można, kupiłam 14 dag i już wczoraj została zjedzona. Kocisko z bólem podchodzi do kurczaka - skubnie, o teraz glamie, odejdzie i za chwilę głód wygrywa. Szyjka umyta, po szwach pooperacyjnych nie ma prawie śladu. Rurka siedzi - wczoraj wieczorem mu zatykalam rurkę - oddychal nosem. Ja tego naprawdę nie rozumiem.
U mnie gil nieustający, ucho lewe zatkane zupełnie, prawe trochę, kaszel jak u gruźlika. To już trwa tydzień - przecież chociaż ciut powinno być lepiej... :( A jutro do pracy i znowu mnie nie wpuszczą do biura?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 26, 2010 9:12 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Monia, zdrowiej szybko! :ok:
I Meoś też niech już będzie zdrów :ok:

Erin

Post » Nie gru 26, 2010 10:07 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Taaa, z tym numerem telefonu... Tak to się zaczyna. A potem zaszyje się taki z Tobą w salce operacyjnej, przyciśnie Cię do ściany :roll: ... I resztę to już taktownie pominę, bo kwalifikuje się tylko na podforum erotyczne :twisted: :ryk:

Marmur dzielny chłopak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Nie gru 26, 2010 10:11 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Kasia,nie przesadzaj - są jeszcze normalni faceci na tym świecie.
Chociaż to gatunek ginący, fakt 8)

Erin

Post » Nie gru 26, 2010 10:12 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Mówię z autopsji :oops: 8)

Wielbłądzio

Post » Nie gru 26, 2010 10:14 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

No dobra, ale nie wszyscy są tacy.
Nie katuj się tak, bo nie warto.

Erin

[poprzednia][następna]