Aleksandra59 pisze:Napisałam PW do ekaterina - czekam na odpowiedź![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Napisałam PW do ekaterina - czekam na odpowiedź![]()
rebellia1 pisze:Myślę, że mam dla Bajki DS. Z kim mogłabym w tej sprawie rozmawiać?
(bo z DT nie zdążyłam![]()
![]()
![]()
)
P.S. Przepraszam osobę, której zakłóciłam smsowo święta, bo nie wiem do kogo w końcu pisałam - numerek wzięłam z Allegroi obstawiam Jessi, ale pewnie to przez to zamieszanie z DT - mąż mi kazał się dowiedzieć wcześniej już na bank czy aktualne
rebellia1 pisze:To ja czekam na wizytację(do 3 razy sztuka, tak?
) A poważnie, najważniejsze jest to, że kotka ma spokojny DT, nic jej nie grozi, nie ma pośpiechu z czasem. Ja podchodzę rozważnie do wszystkiego i cieszy mnie niezmiernie, że na tak dobry tymczas trafiła.
Wiadomo, jak dzisiaj jest - przepełnienia, brak czasu itp., a jak się mówi "co nagle to po diable". Faktem jest, że w przypadku Feli działałam szybko, ale i czasu nie było.
Tak samo niepokojący był apel o DT na początku tego wątku.
Szczerze przyznam, że gdyby nie dzisiejsza wizyta moja na Allegro, to byłabym święcie przekonana, że Bajka ma już dawno dom.
jessi74 pisze:rebellia1 pisze:To ja czekam na wizytację(do 3 razy sztuka, tak?
) A poważnie, najważniejsze jest to, że kotka ma spokojny DT, nic jej nie grozi, nie ma pośpiechu z czasem. Ja podchodzę rozważnie do wszystkiego i cieszy mnie niezmiernie, że na tak dobry tymczas trafiła.
Wiadomo, jak dzisiaj jest - przepełnienia, brak czasu itp., a jak się mówi "co nagle to po diable". Faktem jest, że w przypadku Feli działałam szybko, ale i czasu nie było.
Tak samo niepokojący był apel o DT na początku tego wątku.
Szczerze przyznam, że gdyby nie dzisiejsza wizyta moja na Allegro, to byłabym święcie przekonana, że Bajka ma już dawno dom.
w tygodniu ustalimy wspólnie termin wizytypozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 79 gości