Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. Wesołych Świąt!
Zbiża się Boże Narodzenie... Z tej okazji chciałabym Cu życzyć:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.
Spełnienia marzeń, spokojnych i zdrowych Świąt w takiej atmosferze, o jakiej marzycie oraz oczywiście bogatego Mikołaja, który zna Wasze najskrytsze marzenia życzą AniHili z TŻ-tem oraz Bułkownikiem Józefem K.
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
Cioteczki, witamy Was pięknie w ten świąteczny poranek. Mrusia wczoraj nie chciała mnie z domu wypuścić jak wyjeżdżałam, a jak wróciłam, kompletnie mnie olała miała pretensję, że wyszłam z domu? Za to opłatek bardzo jej smakował Aaa i dostałyśmy książkę: "Rasy kotów" Mama rano przyjechała na chwilę i kazała założyć firanki, stwierdziła, że Mru już nic nie zrobi firankom (a ja mam nadzieję, że drugi kot też nic nie zrobi firankom, ale się już tą myślą z mamą nie podzieliłam )
Cześć Słoneczka! Jozefina, co ja czytam? Mrusia będzie miała towarzystwo? Super!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.